Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Našemu ježku ……

Našemu ježku ……

Saj on mogoče še bi, samo ne vem kako bo lahko, ko ga z Nikito spustiva iz tačk, hehe….

Ja , pol bi pa kojn guznu pod mano , ne ?!

Nikitka – majhna in debela, kaj !!!

Viš, če ga ne bi tako na dolgo ” oblizovala “, bi videla kaj misli Nikitka, he, he….

Ne, to pa ne !
Sladkarije odpadejo.
Jej zelenjavo !
Ubogi konj!

sej tut pod Johnom Waynom ni :):)) kar spomni se kaksn kaubojc je bil :):)))))))

cebelica ima krila in ne red bulaaaaaaa :):))

muca pa čist sive lase…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

He , he , sem se vedno spraševala , kako je bilo z njegovimi ja… ;)))
Ma , če upoštevaš , da je bil v zgornjem nadstropju bolj slabo obdarjen , je potem treba računat samo z težo mišic :)))

Nikitka vedno bolj obvladuje kojnsko sceno

Ojla, dober dan, prijatelji! Je ostalo kaj
prostora za bolnike? Je ostalo kaj besed
za tiste, ki še niso vsega povedali? Je ostalo
kaj NAŠEGA ježka tudi zame? Mu smem pri
vem tej gneči tudi jaz voščiti, ali pa moram ubrati
strategijo Pametnega umika (Z.M.):

“V debelo ali pa v tanjšo kožo smo bili oblečeni že ob rojstvu. Če smo v tanjši, smo pač bolj občutljivi in nas tako večkrat kot druge “zazebe v dušo”. Priznajmo si to in se ustrezno pripravimo, da bomo lažje in polneje živeli. Če bi se kdaj v kakšni družbi obmetavali s preostrimi besedami, se ne vpletajmo v razpravo, saj imamo zelo tehten vzrok – tanjšo kožo.”

Ker sem ribica, imam tanjšo kožo in četudi tu gori ni ostrih besed in razprav, se bojim “vturiti”, da jih ne dobim po riti od Nikite in zajčka. Ampak, ljubi moji, dovolita mi, da imenujem ježka za NAŠEGA, bemti, saj je naš!!!! In, ne bom se umaknila, ker rabim kanček pozornosti. Tisti mali kanček, ki jo želim zdaj podariti ježku za njegov imendan!

Ježek – vse najboljše in vse najlepše misli in želje ti ta hip posveča Mariči, ki jo vse uniči, ker nima pravega jezika, da piči !!! Ženske, gmah! Dijo mijo, saj boste reveža še iz kože dale. Ježek je MOJ, MOJ, MOJ, MOJ (p.s.: samo za danes, ker se tako slabo počutim, da rabim čisto malo ježka, pol bo pa ziher boljš! A prov, a, a prov?).

M

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ježek, vse tole je pa prehuda zame.
Zdaj samo še čakam, od kod se še kakšna deklica pojavi, ki bo trdila , da si njen.
Ravno še ne vem, kaj naj naredim, grem po Nikito !

zajček ne ve, kako obdržati ježka pri močeh!

aha … ker nisem vsega brala .. sklepam da je govor .. o tem .. čigav je ježek …..

ja itak da je moj ane 🙂

itak ……
ane !?!?!?!?!

B.

ker pa jest zelo rada osrečim tudi druge ljudi … vam dovolim .. da je malo tudi vaš …

… tvoj, zajček,
… tvoj Nikita,
… tvoj cebelica,
… tvoj muca,
… tvoj Paty,

še kdo ???
še kdo ???
še kdo ???

🙂

B.

No, tkole. Zdaj je moj kozarec poln.
Sem vedela !!!
In sem brez besed.
ubogi zajček

Barbi, prosim, ne kliči jih……

zajček .. sej ni tok hudo … sej sem jest pripravljena delit dobre stvari … zmeri .. z vsemi 🙂

B.

Lupčka tebi, Barbi !!

A tvoj kozarec, a zajček, a tvoj, ja itak, bemti!
Kdo je u resnici izvisu, a, a, a, a? Vsi se
nekam popate, pa smo lpo rekl, da smo usi
od useh!!! A smo rekl, a smo, a! No, pa zdej?
Čigav je kdo, bemti. Komu nej se jest prpopam, a?
Zinte že! A bom kr sama, kukr zmeri, a? Itak, itak!
JEŽEKE je cisto miceno, cisto cisto miceno TUDI MOJ!
Itak, itak, itak, itak, itak, itak, itak, itak, itak, itak!!!! Ste mi
babe janija pograble, brusk se je kar sam razdal, edi je
ušel, levček rine tja, kjer ve de nau neč, sašk je popiz…….. ,
no, jest pa sama…….??? Dost mam tega sraja!!
A prov, a?
M.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

… naj bo za danes , če je res vsa boga , boga !
Drgač pa – na ježku je zadnje čase precej preveč drena , da bi bilo meni in besnemu zajcu to všeč , a ne , zajec ?!

Nikita pravi , za danes ježka posojava , drugače pa – tačke proč , ježka ne dava !

Prav !
Si se tako razhudila, da raje popustim, he, he, vidiš, tako se moraš BORIT !
Nič pustit, vztrajat pa konec, do zadnjega diha………

ABSOLUTNO je tako. Danes ga posodiva !!! ( srčno upam, da ne utegne niti minutke, da je zelo zaposlen ), no jutri pa konec. Od jutri dalje je samo NAJIN:

hja marija .. si morš kar izborit svoj prostor pod soncem :))))) .. pa oreng zagrebst .. drugač bo bol kriza :))))

.. sej tud tebi posodim mal ježka nooooooooooooo :))))

B.

podpis

besni zajec

Ja, zdaj sem res dala zadnj dih od sebe, zdaj pa
kašljam tja v ta PC neumni, da so mi prav oči iz
jamic izstopile, pa glasu tudi ni nobenega več.
Oki, doki, zajči, si svaj pokazala malo usmiljenja.
Kar imej ježka, kar imejta ga z Nikito, grem jaz zdaj
raje k svojemu kužku, da se mu potožim, kako je ta
svet čuden! Moj kuža me bo gotovo razumel?
M.

oh … kolk sem pa zdej zraslaaaaaaaaaaa :)))))

vračam ..

B.

Narobe Mariči, ko ga enkrat že imaš, ga ne smeš spustiti iz rok!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close