Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Našel sem trg. z zelo ugodnimi motornimi olji.

Našel sem trg. z zelo ugodnimi motornimi olji.

Našel sem trgovino z zelo ugodno ceno motornih olja,če koga zanima.Najdražji je MOTORNO OLJE Q8 F V LONG LIFE 5W-30 pakiranje 4 litre

Sintetično motorno olje za najnovejša osebna vozila z normalnim intervalom menjave motornega olja ali pa s podaljšanim intervalom menjave motornega olja. Olje je bilo razvito posebej za Volkswagen oz. njihova vozila EURO 4 in 5 s fleksibilnim intervalom menjave motornega olja.

____________________ CENA: 25,35 €/kos
Vse ostalo je ceneje,pa večinoma so 5 litrska pakiranja.

Pozabil sem prilepit link:
http://www.mm-intercom.si/archives/2637

Hvala.

Ni za kaj 🙂
Sicer mi ta firma ni znana,ampak ni rečeno,da je slaba,pač je teba pogledat specifikacije olj,da ustrezajo tistim,ki jih predpisuje proizvajalec vozila.Baje je to neka nizozemska družba teh olj.

Eh ja …. Daj počasi preberi v angleščini Q8 … QUU..EIGHT

Prebere se kot KUWEIT !?!?

FIRMA JE IZ KUVAJTA !!!

Ja pa kaj še,a to po imenu sklepaš?Jaz pa po imenu North Sea Lubricants sklepam,da je to firma nekje iz severa.North sea=severno morje in verjetno tam nekje črpajo,pa ne Kuvajtčani.Tik pred ponudbo olj piše tole,kopirano besedilo: Motorna olja:

Ker je slovenski trg z mazivi precej zaprt in ima Petrol prevladujočo vlogo smo se odločili, da ponudimo slovenskim porabnikom kvalitetna olja in maziva po veleprodajnih cenah. To pomeni, da boste v povprečju kupovali olja po cca. 50% boljših cenah, kot pa jih lahko kupite sicer v prosti prodaji. Dobavimo Vam lahko VSA olja in maziva. Če potrebujete dodatne informacije nas lahko pokličete na 01 52 00 120 oz. pošljete e-mail na tadej.janezic@mm-intercom.si.

Ugodna ponudba za Vas do 15.10.2013 nizozemskega proizvajalca North sea lubricants:

Tu je še link,ko sem vtipkal Notrh Sea Lubricants pod slike,zgoraj desno je njihov logo in napisa Made in Holland.
https://www.google.si/search?hl=sl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=857&q=North+Sea+Lubricants&oq=North+Sea+Lubricants&gs_l=img.12..0i24.1144615.1158509.4.1160098.41.12.21.8.16.0.196.1593.0j12.12.0….0…1ac.1.29.img..10.119.7154.tbCQzGzIQ1w

Ne ljubi se mi s tabo razpravljati o splošno znanih dejstvih. Q8 je evropska podružnica KUWAIT PETROLEUM CORPORATION.
Pika!

Kakorkoli,ti bi kupil katero od teh olj?

Je to potem nekako tako kot olja Castrol,ko so sedaj pod družbo BP,British petrolium?So potem olja North sea lubricants pod družboQ8?Ker sedaj sem še nekaj zasledil od te firme,ki prodaja ta olja,ko sem dal link,na tem linku prodajajo prav olja,ki so vsa poimenovana Q8.:
http://www.mm-intercom.si/ponudba/maziva-cistila-lepila/loctite-kompleti/komplet-motornih-olj

Pozdravljeni,

Žaj je prišlo do nerazumevanja. NSL in Q8 sta dve popolnoma ločeni blagovni znamki, dveh različnih proizvajalcev.
Kot je zgoraj napisal eden izmed uporabnikov foruma, ime Q8 izhaja iz ”Kuwait”. Proizvajalec je Kuwait petroleum.
NSL, je blagovna znamka, izdelana na Nizozemskem. Izdeluje jo rafinireija Transnational Blenders.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila sem vam na voljo na info@mm-intercom.si

Lep pozdrav,

Gregor
M&M Intercom d.o.o.

New Report

Close