Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naše ženske

Naše ženske

Fantje kako se obnašajo vaše ženske pred in med menstruacijo in kako reagirate na njihovo vedenje. Moja ženkica je tik pred menstruacijo zelo napeta in ji grem kr na živce tud če jo samo pogledam. Pa jo hočem mal pocrklat, božat, stiskat, pa ji spet ni prov. Tako da tista dva dni kr mal potrpim, oziroma neodreagiram tako kot bi v “normalnih dnevih”. No med menstuacijo samo pa je čist drugačna. Pol bi sam jokala, pa jo narobe pogledam pa sem nesramen pa spet joka. No tretji dan menstruacije smo pa spet na konju in je vse po starem. Kako je pa pri vas?

A dej nehiii nooo. Mogoče pa ni zmeraj menstruacija vsega kriva ampak si kriv TI, da greš mi na živce.

Fantje kako se obnašajo ???????

Če bi želel mnejne ženske bi ga postavu na ženski čvek. Če se maš pa za fanta pol pa hvala za odgovor.

itak, da smo ženske “drugačne” v PMSu, kot sicer.

Enako. Pa pri mnogih drugih parih tudi, tako da ni panike. Ko ona “nori”, se moja malenkost “smeji”. Ne pustim se sprovocirati njenim “hormonskim motnjam”. To si dobil v paketu.

Sicer sem ženska, pa bi vendarle rada odgovorila, namesto oz. v imenu mojega zlatega moža, ki prav tako kot Zoki z veliko potrpežljivosti in razumevanja prenaša moje pred in med menstr. razpoloženje….

Pred in med menstr. se mi zdi vse brezzveze, full sem grda sama sebi, nisem zadovoljna s postavo, z lasmi, s kožo, nisem zadovoljna ker nimam faksa dokončanga in jasno vsak mesec na novo sklenem, da moram sedaj končno nekaj ukreniti glede tega, jedla bi sladkarije, potem pa slaba vest zaradi kg itd….

Všeč mi je Duletov stavek “To si dobil v paketu” HA HA HA

Lep vikend fantje!

Itak, da je paket kot celota glavni loto zadetek.

Jaz sem tut zenska, pa vseeno. Sem taka ko tvoja! Al pa se hujsa. Sem svojemu rekla, da naj se ne obremenjuje s tem, ker pac ne morem nic za to. Pol se pa skuham, pa nekak gre. Sreca meni, da me prenasa!

A je res tako hudo?

Niti ne! Dostikrat celo zabavno, ko ugotovite kaj vse vas moti, oziroma vrže iz tira.

hvala za tolazbo. Vcasih je pa res smesno!

moja pa nima kaksnih vecjih problemov, razen tega da je ful pohotna med menstro in ji ful pase sexat. ampak vcasih jo med sexom med menstro boli, pol je pa vsa sitna;)

…tudi meni gre dejansko čisto vse na živce, me ne sme niti pogledat, kaj šele da kaj reče. Najbolj grozno pri vsem pa je to, da se čisto vsega zavedam in si ne morem pomagati.

a povem recept, ki deluje pri nas doma
ko se pojavi pms, zatečnarim, ampak ker se tega ne zavedam takoj, pomaga samo nasmeh—in…prijazen namig: ejjj, a je res že konec meseca?…

Me veseli, da nas je več tečk na PSM. Ker meni gre takrat vse na živce. Čeprav se trudim, da tega ne pokažem preveč.

Uf,moja je tecna samo tisti dan preden jo dobi….se pa jst tisti dan zato precej narezim-vcasih jo se bolj razkuri(tko da s emoram se bolj rezat)…

Pa pol je potrebna je ko sam hudic,ko menstruacija enkrat pride…
A meni tesko palo…;))

enako pri moji…

10 do 7 dni pred menstro je en dan za popenit, vse je, ni zadovoljna s seboj, s postavo, z lasmi, s kožo, ni zadovoljna zaradi službe, šole, prijateljic, službe, ….

potem je ok, potem se vse ponovi cca. dva dni pred menstro in traja cca. nekje do drugega ali tretjega dne menstre, in potem je še en ruker dan po koncu mensre…

dejstvo je, da so to hormoni in da nimaš kaj pomagat, kot da jo objamem in tolažim, včasih pa jo pustim, da se zjoče, pa je lažje…

kaj čmo…

kot poje Tulio, ženske, ženske,…

Hvala Zoki :)))))
(a si ti moj?)

…pa še ena….jz nimam nobenih problemov s tem, ne pred, ne po, nikol nisem tečna, nikol se ne jokam-to se sicer zelo redkokdaj, tako da uboge tiste ženske, ki ima jo res probleme…pa tudi njihovi partnerji, ki morajo to “prenešat”….

Smo jih vzel v paketu, mar ne?
Težave gor ali dol, kaj tudi mi nimamo svojih “ciklusov”? Ja, gospodje, zanimiv komentar bi lahko dobili od žensk….
Torej: potrpljenje.

O KAKŠANA SREČA, DA JE TUDI DRUGJE TAKO, SEM MISLIL DA DA JE PRI NAS VSKAKE ŠIRI TEDNE KAJ HUDO NAROBE, NO TA ZADNJE JE BILA RES HUDA 45 DNI ŽE NE GOVORI Z MANO, VPRAŠAM PA TUDI RAJE NE KER TAKO NIKOLI NE POVE, APAK TAKI IZBRUHI SE REDNO PONAVLJAJO CCA 4 TEDNE.upam, da bo burja odpihnala njeno tečnobo, že piha!

ops 4 dni sen mislil

Prava faca si možiček-on-line, imaš vse naštudirano…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close