Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naše zdravstvo

Naše zdravstvo

https://m.facebook.com/junaki3.nadstropja/?locale=sl_SI

Od navadnega sistematskega pregleda v šoli do začetka zdravljenja – 4 dni!!!

Naj bo tako še naprej!!

Srečno vsem junakom!

Nase javno zdravstvo ima samo en problem oziroma dva problema. Predolge čakalne dobe, in medsebojno komuniciranje zaposlenih na oddelkih. Vse ostalo je cista desetka. ?

mi ne pusti prebrat.. v nekaterih primerih zdravstvo deluje, v drugih odpove.. žal je sistem v napačnih rokah.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 13.09.2025 ob 17:15

mi ne pusti prebrat.. v nekaterih primerih zdravstvo deluje, v drugih odpove.. žal je sistem v napačnih rokah.

Vsa država je v napačnih rokah. V rokah mafije in kriminalcev.

Meni odpre, čeprav sama nimam FB

Poišči Društvo junaki 3.nadstropja FB, preberi Janovo zgodbo.

Imel je sistematski pregled v 8.razredu, kjer so ugotovili, da nekaj ni OK, takoj pregledi, diagnoza levkemija, zdravljenje, prvo kemoterapijo je prejel 4 dni po sistematskem pregledu.

Zdaj je dve leti od končanega zdravljenja.

Stara forumašica (res ta prava), 13.09.2025 ob 18:17

Meni odpre, čeprav sama nimam FB

Poišči Društvo junaki 3.nadstropja FB, preberi Janovo zgodbo.

Imel je sistematski pregled v 8.razredu, kjer so ugotovili, da nekaj ni OK, takoj pregledi, diagnoza levkemija, zdravljenje, prvo kemoterapijo je prejel 4 dni po sistematskem pregledu.

Zdaj je dve leti od končanega zdravljenja.

aha, hvala, sem poiskala in prebrala.. me veseli, da so ukrepali takoj in da se je zgodba dobro končala. upam, da se bo tudi za ostale.

robi, ja, žal..

“Zdaj je dve leti od končanega zdravljenja.”

V tem je ves point. Ja, 2 leti nazaj je bila situacija še drugačna.

Če bi se to zgodilo odraslemu ta trenutek, bi čakal vsaj pol leta za pregled hitro. Za redno pa najbrž par let.

Je tudi ogromno žalostnih zgodb,z napakami,malomarnem zdravljenju,nesramnimi sestrami. 🙁

Anonimno 7044, 13.09.2025 ob 19:00

“Zdaj je dve leti od končanega zdravljenja.”

V tem je ves point. Ja, 2 leti nazaj je bila situacija še drugačna.

Če bi se to zgodilo odraslemu ta trenutek, bi čakal vsaj pol leta za pregled hitro. Za redno pa najbrž par let.

Ne piši na pamet.

Jaz sem imela situacijo, kjer je bilo od magnetne preiskave vse dobro organizirano. In operacija v dveh tednih. Javno zdravstvo. Pa sem malo čez 40.

za 7044.

Nimam takega občutka, pa sem imela mamo letos v bolnici, direktno od osebnega zdravnika z napotnico nujno na sprejem in preiskave ter zdravljenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close