Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naša mala klinika

Naša mala klinika

Če bi se radi prepirali o rasah, si odprite svoj forum, nestrpneži neumni!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Serija mi je zelo všeč in je kar smešna in z odlično igralsko zasedbo.

bunklji in janezi, če bi npr. napisala, da mi je ful všeč nemški humor in je veliko boljšiu od slovenskega, a bi me tud napadli, da sem umazana nemškutarka in da naj spizdim v švabijo??? dvomim
dvojna merila brez primere

Venuss, karkoli že – nič te ne reši.

Ti si eno malo, zafrustrirano, razkačeno dete brez prijateljev in brez pravega dedca.

Kdo ti daje denar, da v nekem drugem postu pluvaš čez javne uslužbence in jim očitaš, da jih financiraš? A ne vlečeš denarja v Sloveniji??? Ga doma tiskaš, da si ga lastiš za svojega?

Kakorkoli že, očitno je, da tu nisi zadovoljna. Nič lažjega! Odstopi svoje delovno mesto kakemu poštenemu Slovencu.

Nihče ni nenadomestljiv, zato dvomim, da si ti svetla izjema…

daje denar??? ha ha
ne boš verjel, ampak zaslužim si ga

predvidevam, da se imaš ti za pravega dedca
lepo, zato se tukaj zelo moško prepiraš z eno nepošteno neslovenko

aja btw pljuvanje se piše z J, če se že gremo prave slovence

Nisem “južnjakinja” kot vi temu pravite pa vseeno mislim da je slovenski humor bebav. Vedno je eno in isto, prodajajo že milijonkrat uporabljene in videne fore, Duro od Teatra Paradižnik ni spremenil nič, prodaja poceni fore, na odru ali ekranu iz ljudi dela debile kmetički pa se temu smejijo.
Dober humor ni to, da nekdo pade na bananinem olupku ali pa da poje pizzo s čokolado. Za inteliglentne ljudi je potrebno kaj več, za malo manj inteligente pa je tudo to dovolj in zato taka sranja od humorističnih nanizank sploh obstajajo in so gledana.
Dober humor je meni recimo Woody Alen.

no, tud po novem nadaljevanju nič novega,heh.precej žalostno vse skupej,žal. men je všeč sam veso, pa mogoče zrnec.ker sama delam na kliniki, se mi zdi, da bi se dal naredit iz tega veeeeeeeeeeeeeeeeeeliko več.
pa zdej al smo slovenci gor al dol,humor pač prepoznamo eni al drugi , če je dober.razni bunklji in janezi,…..za vas bi blo pa bolš, da se poskrijete ke pod rodno grudo slovensko, pa nič več na plano ne pridete, k ste tko fino čist po slovensko zaplankani.
nia

bebava oddja za bebave ljudje…vsak komentar je odveč

bunkelj oz. runkel napisal: “….Skratka, Venuss ne mara Slovencev. Ona je fenica južnjakov … “

kaj si pa ti bunkelj ? če se izrazim po tvoje… velik fen slovenskih južnjakov? :)))) Đurota in ostalih kao “slovencev”…. :)))

Zame ne more biti in ni nobena slovenska nadaljevanka, če je kakorkoli povezan z njo Đuro & Co (lošić….). Ni njegove nadaljevanke, ne da bi se pačili na pol slovensko napol čufursko. Ajd, ena za štos se že nardi v tem stilu, ne pa vse po enem kopitu. In več ali manj ista igralska zasedba isti bosanski štosi,….dejansko te oddaje na žalost največ gledajo otroci, zaradi likov kot so veso in ostali, neumnosti, ki jih govorijo pa itak ne razumejo… videl sem en odlomek o enih čokoladnih picah, pa mi je bilo vse jasen v kakem stilu je nadaljevanka…

“bebava oddja za bebave ljudje…vsak komentar je odveč”

Ubogi tisti, ki sploh fore ne razumejo. Sicer pa noben ni rekel, da je to neka vrhunska predstava. Meni je dovolj zabavna, da jo bom spremljal, verjetno tudi zato, ker imam čas za take stvari.

“Dober humor ni to, da nekdo pade na bananinem olupku ali pa da poje pizzo s čokolado.”

Kdo se je pa temu režal? Namenoma kažeš na napačne “odlomke”, da bi izpadla bolj inteligentna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja Marko, pri tej nanizanki je pa res potreben zelo visok IQ, da razumeš fore.

ja, samo izbranci imajo tak visok IQ, da razumejo te bedaste fore v bedasti nadaljevanki…in marko je med njimi :)))

he-he to me spominja na tistega, ki je tukaj pisal da bi bil Darko brez črke “a” Drko ..

Nehajte!

***** ste smotani preveč časa imate ,da se tukaj kregate pač vsak naj gleda kar mu paše .

To je nanizanka za idiote.

Samo idiotu je za popizdit smešno, ko tam nek čefur malo po svoje zavija, pa take bolane fore.

Grow up, slovenski humor je v kurcu.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

“Ja Marko, pri tej nanizanki je pa res potreben zelo visok IQ, da razumeš fore”

Odvisno, kolk za koga pomeni visok. 😉

“Samo idiotu je za popizdit smešno, ko tam nek čefur malo po svoje zavija, pa take bolane fore”

Spet odvisno kaj misliš s tem, za popozdit smešno, namreč tega nobeden ni omenil.

Je pa bil 1. del bolj zabaven kot 2. Meni je cool, vi pač ne boste več gledali. Aja, seveda boste, hehe.

Itak. Sej če se nebi kregal, sploh nebi bilo fore!!!!!! Ma koji k…. se prepucavate tukaj!? Vsak ima lahko svoje mišljenje in to ne pomeni da je njegovo najboljše, je pa njegovo!!!!!!
Gledala sem oba dela nadaljevanke. Ni bog ve kaj, ni pa tudi za pop….. dogočasno. Tko, na eazy neki. Če že nimaš kaj delati in si ravno pred T V-jem pač pogledaš. Nikoli mi ni jasno kako se vam da res kregat in žalite eden drugega, sam zato ker imamo pač različne okuse!

Jaz nisem gledal ne prvega, ne drugega dela…saj so še reklame za to nanizanko idiotske, kaj šele nanizanka!!! Že sama igralska zasedba in da ima bosanc prste vmes, že vse pove o kakovosti nadaljevanke! :)))

No, zate je IQ visok že, če ga imaš tam nekje okol 40 in za take je to mega nadljevanka z velik humorja in komaj čakajo da je že teden naokoli :)))

Aha miško ti si pa en tisti, ki zadevo oceni na podlagi nekih predpostavk in brez da zadevo preveri in jo že vnaprej obsodi za slabo. Kar pomeni, da že preden je NMK začela nastajat, si jo ti že odpikal in ji sploh nikoli nisi dal priložnosti, da bi ti bila vščeč. Enako si kar določil moj IQ, pa sem mislil da obstajajo neki testi. Le kako? Vidiš take pa jaz ignoriram (od tu naprej) .

kaj pa lahko pričakuješ od enga Đurota, kot ene in iste njegove fore, nekatere se ponavljajo še iz top liste nadrealisov… tudi zmeraj nastopajo osebe, ki se samo pačijo napol slovensko napol srbohrvaško…šugman, pa jernej kuntner(sicer ne vem če tukaj sploh igra)…pa tko naprej…sploh ni več nobenga normalnega dialoga…zato pa najraje gledajo to mlajši otroc, ki jim je to všeč :)))

Kar se tiče IQ, si ga pa ti prvi začel omenjat 🙂

Priznam, da včeraj je bil pa porazen nastop z bednimi forami. Ampak 1. in 2. del sta bila kar v redu.

Včerajšnja NMK je bila še kar,nekatere fore so res malo otroške,drugače pa je serija dobra,igralska zasedba pa še boljša.

Prejšnjo NMK sem gledala le par minut, ker sem rekla: Ma ja, spet glupe fore o južnjakih,…včeraj pa kar celo uro in moram reč, da sem se parkrat do solz nasmejala. Naj povem še to, da sem zelo kritična do humorističnih in “humorističnih” nanizank, filmov,… Tudi Djurotov genialni smisel za humor (spomnimo se samo Top liste) se mi je zdel mal “prilagojen slovenskemu smislu za humor”, ki pa je nekam čuden, da ne rečem beden. Za tiste, ki obsojate bosanske in srpske fore, naj povem le to, da so filmi s takimi forami (Outsider, Kajmak in marmelada, da ne omenjam prazgodovinskih YU nadaljevank, ki se še vedno vrtijo na slov. TV) najbolj gledani. Večina Slovencev se – kaj čemo – še vedno smeje njihovim foram, ker je to pač del stereotipov o južnjakih. Tudi vici o Bosancih so vedno najbolj smešni, ker so v vsakemu “taspodnji” smrdljivi in glupi, ne pa pridni in pametni, kot Slovenčki.
Ocena NMK: 4+

Dalj ko traja nadaljevanka bolj je bedasta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close