Naša mala klinika
Glede na kvaliteto igralcev, ki so dobri, oz. so opevani kot zelo dobri, glede na ustale stvaritelje in njihovo kvaliteto in priznanje tudi v svetu, bi bila zadeva lahko bolj naravna in ne tako igrana…. Tudi kakšen drug projekt, narejen za zelo malo denarja, je izpadel bolj naraven….Kritiziram igro, katera bi morala biti neopazna in bi mi kot gledalci, morali resnično igralca, ki vlogo igra, IMETI za tisto osebo. Sem napisala primer Vesa….on je pravi…. In to so kvalitete, ki niso odvisne od finančnih zmožnosti….
Zvok je pa tako ali tako na razpolago na mešalnih mizah, ane????
Tanja Ribič – No1, ostali tudi.
Sicer pa se dan sodi, ko je večer že mimo in mi ni jasno, kako ste nekateri tako brezpogojno nezadovoljni.
Nanizanka NMK bi lahko bila 500x turobnejša, pa ne bi bila slabša od Pod eno streho. Zdaj ko je omenjene nanizanke konec (žal je bila res preidiotska, da bi gledala večino njenih delov), lahko mirno podam svoje mnenje.
Mi je pa všeč Markotov komentar. Zafrustriranim ni nič smešno…
veš kaj, obstaja intelegenten humor in obstaja “humor” slovenskih nanizank
dosti ti pove že podatek, da sslovenske humoristične nanizanke gledajo v glavnem otroci
torej če sem zafrustrirana, ker je moje dojemanje humorja na drugačnem nivoju kot dojemanje enega osemletnika, sem pač zafrustrirana
ti in tebi podobni pa pač niste zafrustrirani, ker ste zadovoljni z vsem, kar se vam servira
No Venuss, saj te nihče ne obsoja. Si bo kdo še res kaj o tebi mislil. 🙂
V glavnem, hotel sem rečt, da Pod eno streho je bila pa res katastrofa od katastrofe. Ne vem, če so namensko tak slabo igrali, ker to se mi zdelo kot da se delajo norca, verjetno iz nas.
Venuss, evo lahko poveš kak humor pa imaš ti rada, daj kak primer it Tv-ja po možnosti, da te bomo lažje razumeli.
zakaj bi me pa kdo obsojal, saj nisem jaz fenica neinteligentnega humorja :))
-če že hočeš vedet Top lista nadrealistov je bil vrhunski humor
-v večini dobrih srbskih in bosanskih filmov (četudi niso humoristični, lahko so celo tragika od tragike)) najdeš vrhunski humor
(pa ne mislim zdaj kletvice, kar za slovence predstavlja višek humorja, da pač en čefur nekaj zakolne in se vsi krohotajo)
Plešasta pevka- na odru – je vrhunski humor
Asterix in Obelix (v stripu) je dober humor, Alan Ford tudi
besedila Zabranjenog pušenja so vrhunski humor, tudi od Eminema nekatera besedila
-gesla političnih strank in izjave poslanskih kandidatov so vrhunski humor
ergo humor ni samo tisto, kar je na veliko in z rdečo označeno kot humor, ampak ga lahko najdeš v vseh zvrsteh česarkoli, in ga ni samo ena vrsta
pač to, kar se večinoma producira v slo je zame oblika humorja, ki poneumlja
Skratka, Venuss ne mara Slovencev. Ona je fenica južnjakov, ki že v prioriteti slovijo po “višji” inteligenci. Kot pravi “največji carji za humor in show so itak srbi, ampak oni imajo to že v krvi”.
Venuss, ti v ponedeljkih zvečer mirno preklopi na Pink in užiiiiiiivaaaaaaj!!
Sočustvujem…. ampak zelo malo.
Nekomu je všeč, nekomu ni pač 100 ljudi 100 čudi. Tisti, ki kritizirate moram rečt da ste si NMK res dobro ogledali, da veste skoraj vse prizore na pamet in kakšen je bil ker igralc in kaj vam ni bilo všeč. Če ti je kaka stvar dobra jo gledaš, če ti pa ni pač preklopiš na drug kanal ne pa da gledaš pol na koncu pa ugotoviš kolk je blo bedno. Brez veze. Vsi tisti k zdej pravte da ni bla dobra, mislim da že nestrpno pričakujete ponedeljek na nov del, a ne!! Men osebno je bila všeč, za nasmejat in ponedeljkovo razvedrilo.
Anyway pred nami je petek, lep vikend vsem skupaj pa prišparajte mal besed še za ponedeljkove komentarje novega dela NMK.
Srbi delate humor iz lastne bebavosti. To mi je všeč, ker je pristno. Venuss pa zlahka druge žigosa z “butavostjo”, bravo.
Draga južnjakinja, kdo pa ti daje kruh? Da mogoče ne naša ljuba dežela? Če smo naprednejši od vas, še nismo pijanci. Al pa tud, sam ne od rakije.
Če že pakiraš kovčke za na jug, pa srečno pot. Takim, ki tu ne paše, je treba pokazat pot do meje.
V obratnem primeru me ne moti nihče od zunaj…
Forum je zaprt za komentiranje.