Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naša mala klinika

Naša mala klinika

Ma sem čisto razočarana nad to novo serijo. Sploh mi ni všeč!
Mislim, da bi lahko igralci dali več od sebe!

Ah po prvi epizodi še ne bom delala zaključkov in kritik, čeprov se mi ni zdela tok zelo slaba, čeprov menim da ta ekipa igralcev zmore več kar se humorja tiče…zdi se mi pa da se je Veso mal preveč “poslovenil” :))

Meni je pa Naša mala klinika zelo všeč,zelo veliko humorja je v njej in odlična igralska zasedba,se ve,kdo je režiser.Odlični,zmeraj poln idej Đuro.Ta serija je veliko boljša od Pod eno streho.

men je bla ušeč!!

Škoda res,ker se je dobri stari Veso preveč “poslovenil”,škoda,ker nima več stare uniforme in šapke na glavi.Pač “ide u Europu”.

Sej ene par for je blo dobrih…pica (sploh k je Veso naroču), pa lešniki..pa Velepićka 😀

Men pa ni blo slabo…

pa una fora, k je veso reku, da je to globalizacija: včeraj v tokiu še zdrav ko riba, danes v sloveniji bolan k svina

Meni je bilo pa ful fajn. Mislim, da kar neki časa ne bom jedla pice – ne s čokolado, ne s češnjami in ne naribane:-)))

Zelo všečna, meni. Veso raztura (sploh če ga poznate iz Teatra paradajs).

“Se pravi, Kawasaki je prišel po Mitsubishija”
Pa tisti čudežni napitek od NJEGOVIH TAM DOL.

Ma, meni se ne zdi, da bi se kaj ekstra poslovenil – dolgo je že od Teatra…

Rifle (predvsem on) in Emeršič mi nekak ne pašeta v to sceno, Tanja je dobra, Jure Zrnc tud, všeč mi je tudi J. Škof in pa reševalec je bil dober. Ne vem od kod mi je znan. Bo kr vredu, mogoče se še Đuro kaj pojavi, al pa Javšnik.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pričakovala sem več. Ampak pustimo se presenetit , mogoče bo pol bolje. Saj je šele začetek.

Igralci dobri, scenarij osnovnošolsko zanič!
Džuro misli, da bomo Slovenci požrli prav vse njegove traparije! Pa ja premoremo kaj več smisla za humor, kot ga nam on nudi?!
Mislim, da se je tudi njegova lepa žena precej igralsko poslabšala – v hlastanju za denarjem, kaj pravite? Čeprav mi je bilo sicer vedno všečna. Pa Džuro tudi – včasih.
Moje mnenje.

Ma je treba tudi omenit, da en človek vesel po naravi se bo precej lažje nasmejal, kot pa nek zagrenjen, ki se ne spomni kdaj se je nazadnje smejal. Niso vedno krivi režiserji in igralci po moje.
Pa ne leti to direktno na tebe Janja, samo spomnila si me pa na to ja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

meni ni bilo absolutno nič smešno
dialogi so vse prej kot humorni, situacije tud totalno brezvezne, liki posiljeni, hočejo biti satirični, ampak jim ne rata najbolje

verjetno bodo spet največji (in edini) feni otroci

ma še en dokaz več da v sloveniji ni možno narediti dobrega televizijskega izdelka, pa četudi je zraven prepotentni in precenjeni djuro, ki se je itak od svojin nadrealističnih časov totalno pokvaril (mogoče preveč poslovenil???)

največji carji za humor in show so itak srbi, ampak oni imajo to že v krvi

Zelo razočarana popolnoma nerealna serija.
To naj bi bila bolnica – zakaj je potem 10 zdravnikov in 2 bolnika?
Humor neizpopolnjen in prerazvlečen.
Še vedno mešamo oderske deske s televizijo.

Igralska zasedba enkratna, scenarij duhovit in humor inteligenten. Se vidi, da je scenarist zdravnik (ukinitev menze, nemogoče zahteve nadrejenih…) in moti me ker je premalo pacientov (magari statistov) in preveč moških zdravnikov edini ženski pa sta ena seksi medicinska sestra s konjskimi zobmi in Velepička – zatežena šefica? Torej ženski liki se mi zdijo v primerjavi z moškimi zelo stereotipni. Morda je vse skupaj zgledalo za odtenek preveč odrsko, kar je itak sindrom vseh slov. nadaljevank in se je očitno tega sindroma nalezel tudi Đuro.

Moram rečt, da sem mislu, da bo velik slabše…

Kej več pa pomojem SLO tud ne bo nikol premogla…

Standardne pomankljivosti – odrsko obnašanje (čeprou moram rečt, da sem mislu da bo ful slabše), pa pol ubistvu tako nerealno okolje – nekak prou vidi se, da je vseskup kader… pa dobro, sej razumem, da je nemogoče te ljudi postavit sred KC in da najbrž ni nobenga denarja…

Mi je pa kul vsaj to, da je zdravniška tematika… :)))) …mi je najbrž marsikej smešno, kar komu k ni v medicini ni… recmo že to, da so modela kr operiral, čeprou je OK… pa da je bil ful srečen un k je zvedu da ga ne bojo tožl… pa tko 😀

Bomo vidl kaj bo v prihodnje…

Ah Marko, ti ne veš kako se rada smejim, samo ne kar tako pavšalno. Če me na primer na napovedniku opomnijo, da je na sporedu “humoristična serija”, se ne bom že zaradi tega smejala, kajne? Ker sem malo starejša generacija od tebe, se z užitkom spominjam še pa še res dobrih humorističnih serij srbske proizvodnje. (Nekaj jih ponavljajo na TV3). Pa tudi Slovenci smo imeli kar nekaj dobrih humorističnih nadaljevank, ki smo jim z užitkom sledili. Ker sem zaradi njih malo razvajena, se včerajšnji predstavi nisem mogla smejati…Morda bo pa drugič boljše? Upajmo. LP

Podaj svoje mnenje,ko se bo nadaljevanka končala

🙂

Poljub je kralj dotikov

A VE KDO, KDAJ BO PONOVITEV 1.DELA?

Tkole bom rekla, da bom sedaj zaradi take serije norela pred tv, itak nikoli to ne delam in ne bo tudi sedaj ne.Vceraj je bil slucaj, da sm šla pogledat cemu se moji tko smejijo in usedla sem se, ma gledala in ene fore so ble dobre, nic novega, prej bolano, ampak nasmejala sem se Velepički in tko dalje;).Nekdo je ze reku, če si tak pozitiven clovek, se ti itak ni tezko smejat, ce si pa še sam sebi odvec, lahko okol tebe pleše šolan klovn ,ampak ti bos reku vse drugo prej kot se smejal.Ob gledanju tega se clovek lahko nasmeji, saj drugega mu ne preostane, mozgane na pašo in smejat, to je bil Đurov namen, da so ene fore bolane, jebat ga, Đuro si vsaj upa in dela, Slovenci pa itak nenehno sam neki godrnjamo,kritiziramo… da bi kdo kaj naredu,ma kaki…bilo i prišlo,nekad!

Meni je bilo pa ful dober in prava ironija na naše zdravstvo. In smejala sem se od začetka, pa sem tudi razvajena glede komedij. Rifle je pa kar dober dohtar, me spominja na enga resničnega, ki je tudi šef. To je bil že kar črn humor, če pomislimo, da se v resnici dogajajo take neumnosti (šparanje na račun bolnikov, nebodigatreba odpiranje trebuhov ipd.)Moji hčeri niso mogli ugotovit kaj ji je (kot Japončku), pa je rekel dohtar, “ja bomo pa kar odprl”, k sreči ne zastonj-je bil slepič skor razlit..

To je pač komedija za razvedrilo miriam,ne pa resničnost.

Pozdravljeni,

Takole bom rekla: prvi del je šele bil predvajan, pa se mi že kar zdi, da bo bolje kot je bila nadaljevanka Pod eno streho.
Moram pa povedati, da me pri vseh nadaljevankah, ki sem jih (redno ali malo manj redno) spremljala na POP TV in tudi drugje (TV Dober dan, Pod eno streho, Teater paradižnik, …) moti to, da se VIDI in SLIŠI da je igra…. Sliši se, da vrata ne zaloputnejo tako kot je treba, da koraki niso pravega tona glede na podlago, ….., da so teksti preveč napiflani in ne preveč sproščeno izgovorjeni….Redki so igralci, za katere bi rekla, da so tapravi….Igralec, ki igra Vesa, je sproščen, spontan in tak, da bi rekla, da so ga res ‘sneli’ iz ene vratarnice, kjer dela že 10 let…. medtem ko za Tanjo Ribič ne morem reči, da je zame dobra igralka….Vidi se, da je scena igrana in naučena, da je tekst naučen (od naglaševanja do izgovorjave)….

Drugače so mi pa tematika, humor (ki bi prišel z večjo sproščenostjo in naravnostjo bolj do izraza) in simpatičnost vseh skupaj všeč in ŠE jo bomo gledali. Je ena redkih nanizank/nadaljevank, ki jo bojo gledali tudi moji otroci (4 in 6 let). Česar pa za nadaljevanko Pod eno streho ne morem reči….žal.

Brez zamere in lep dan

Ma picajzelj si,kaj pa misliš,da se da napraviti z malo finančnoh sredstev?Nadaljevanka je zelo super,za studijske razmere.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close