Naša država je prijazna za elito
Za navadne državljane je neprijazna
http://www.davkoplacevalci.com/davcni-klepet/prikaz/razsirjen/474518/jazbec—po-novem-zaitena-vrsta
Pa se kako prekleto imas prav. Za enako mislece je Slovenija raj na zemlji. Kakor ne mislis tako kot mi, se ti lahko kaj kmalu kaj zgodi. Samo na pravi politicni strani moras biti pa je vse O.K. Pa pustiti moras drzavni mafiji, da ti na transparenten nacin krade denar. Ali drugace receno. Daj carju kar je njegovega.
Nagrada za kriminalca … mafijska posla na najvišji inštanci.
Govora je o milijardah.
Pa to ni več za nikamor.
Barabe lopovske.
Milijarde !!!
Pa koji klinac bo s tolk denarja . Ni dost sedet na pokradenih milijonih ,neeee ni dovolj. Daj raje milijardo.
Ma kakšne budale smo mi. Ni večjega hlapca kot je Slovenec
SRAMOTA
Je koga sploh kaj sram?
Ima kdo sploh še kaj poštenosti v sebi ?
Barabe barabinske.
In ta jazbec bo kar vzel še teh 60.000 ?
Barabe, barabe.
Podn od podna .
Je kdo pomislil, da bi se navadni državljani vzeli skupaj in s svojo lastno močno stranko in svojimi silami prišli na volitve, razgnali koruptivno drhal in začeli delati red v tej naši deželi?
Da bi navadni, običajni ljudje volili sami sebe in končno postavili na oblast tega, ki mu do sedaj še nobena obstoječa stranka ni dopustila?
Ker so vse le hčere in vnukinje že obstoječih, kot take že vnaprej podpirajo korupcijo kot stranke mame, sestre, babice!
Bi o tem sploh začeli običajni ljudje razmišljati?
Seveda elitnica ne bo pisala v 1.osebi, jasno!
Tudi to je značilno, vedno je kriva država, torej običajni, nikdar skorumpirana elita.
[/quote]
Ljudje so krivi, duša draga. In če misliš, da običajni, navadni ljudje niso/nismo/niste pokvarjeni, potem ti povem, da nimaš pojma.
Bi pa zelo rada slišala tvoje argumente, zakaj me označuješ za elitnico. Iz katerih mojih mnenj, zapisanih na MON, sklepaš, da spadam v slovensko elito. In še to – kakšno elito (politično, gospodarsko, izobražensko, družbeno nasploh, facebook elito…MON elito, he he…)?
Uf, saj mogoče se pa motim, pa pišeš o sebi kot o elitnici… V tem primeru se opravičujem za napačno razumevanje. In ti želim, da kot elitnica narediš na družbo še veliko dobrega.
Ljudje so krivi, duša draga. In če misliš, da običajni, navadni ljudje niso/nismo/niste pokvarjeni, potem ti povem, da nimaš pojma.
Bi pa zelo rada slišala tvoje argumente, zakaj me označuješ za elitnico. Iz katerih mojih mnenj, zapisanih na MON, sklepaš, da spadam v slovensko elito. In še to – kakšno elito (politično, gospodarsko, izobražensko, družbeno nasploh, facebook elito…MON elito, he he…)?
Uf, saj mogoče se pa motim, pa pišeš o sebi kot o elitnici… V tem primeru se opravičujem za napačno razumevanje. In ti želim, da kot elitnica narediš na družbo še veliko dobrega.
[/quote]
Saj sem ti jasno napisala, KER NE PIŠEŠ V 1.OSEBI! Elita VEDNO UPORABLJA ali vi ste ali oni so, NIKDAR MI SMO KRIVI!
Običajni ljudje so POKVARJENI, tako trdiš sedaj. So KRIVI.
Kako so pokvarjeni? Kaj takega pa počnejo?
Česa so krivi?
Naštej samo enega izmed OBIČAJNIH, NAVADNIH ljudi, ki je ukradel milijarde.
Lahko le milijone, uničil naše gospodarstvo, se vedno izmakne sodišču, obsodbi, koneckoncev tudi za umor.
Pa bova preverili, če ni iz elite, no, bomo skupaj, več glav, več ve!
Saj sem ti jasno napisala, KER NE PIŠEŠ V 1.OSEBI! Elita VEDNO UPORABLJA ali vi ste ali oni so, NIKDAR MI SMO KRIVI!
Običajni ljudje so POKVARJENI, tako trdiš sedaj. So KRIVI.
Kako so pokvarjeni? Kaj takega pa počnejo?
Česa so krivi?
Naštej samo enega izmed OBIČAJNIH, NAVADNIH ljudi, ki je ukradel milijarde.
Lahko le milijone, uničil naše gospodarstvo, se vedno izmakne sodišču, obsodbi, koneckoncev tudi za umor.
Pa bova preverili, če ni iz elite, no, bomo skupaj, več glav, več ve!
[/quote]
Daj 100 navadnih ljudi, kot jih imenuješ, na položaje, ko bodo imeli možnost upravljati z milijardami.
Potem se bova pa pogovarjali. 😉
Daj 100 navadnih ljudi, kot jih imenuješ, na položaje, ko bodo imeli možnost upravljati z milijardami.
Potem se bova pa pogovarjali. 😉
[/quote]
Takoj!
Tara, tudi tebe, če nisi še ena izmed elite. Bom jamčila tudi zate.
Samo povej mi, kako naj vas SPRAVIM MIMO elite?
Ker oni tega NE DOPUŠČAJO!
DO SEDAJ ŠE NIKDAR NISO! IN TUDI NE BODO!
Običajni ljudje smo za tlako in številke v strankah, ter pri glasovanju!
Forum je zaprt za komentiranje.