Nasa druzina je odpovedala dopust na Korculi
Hahahahaha.
Nihče, ki si želi oddih oziroma dopust, preživeti nekje v prijazni mediteranski klimi, se nastavljati sončnim žarkom, uživati v morju, vonju borovcev, odlični mediteranski hrani…. Ne bo šel dopustovat v neko Trento.
Primerjava ležanja na ležalniku in poslušanju šumenja valov ter vandranja po hostah in kolesarjenja po hribih je patetična.
Dve različni stvari.
Hahahahaha.
Nihče, ki si želi oddih oziroma dopust, preživeti nekje v prijazni mediteranski klimi, se nastavljati sončnim žarkom, uživati v morju, vonju borovcev, odlični mediteranski hrani…. Ne bo šel dopustovat v neko Trento.
Primerjava ležanja na ležalniku in poslušanju šumenja valov ter vandranja po hostah in kolesarjenja po hribih je patetična.
Dve različni stvari.
[/quote]
nevem no, rekel bi da si
Hahahahaha.
Dve različni stvari.
[/quote]
Tocno to sem tudi jaz pomislila. Pac, provokatorji so na delu in zelijo ljudi obrniti prroti Hrvatom in njihovemu morju.
Mi gremo, smo sli in bomo hodili na Jadran. Na hrvasko stran, seveda.
Hahahahaha.
Dve različni stvari.
[/quote]
Tocno to sem tudi jaz pomislila. Pac, provokatorji so na delu in zelijo ljudi obrniti prroti Hrvatom in njihovemu morju.
Mi gremo, smo sli in bomo hodili na Jadran. Na hrvasko stran, seveda.
[/quote]
Potrjujem, da imate prav. Včeraj cel dan dolge kolone na prehodu v vstopu na hrvaško stran.
Že zdavnaj so ljudje ugotovili, da so politiki tisti, ki želijo spreti navadne preproste ljudi.
Pa policaji z radarjem sredi travnikov lovijo divjake, ki vozijo 15 km več, kot je omejitev zaradi kraja…. Ki je 200 m naprej. J…. naj se tko gulit nediomorodce. Me še lep čas ne bo več.
[/quote]
Kako pristranske izjave,da glava boli. Če je kje bolj policijska država je to pri nas. Desetkrat več ustavljajo kot na hrvaškem. Tam plačaš kazen par deset eur pr nas nekaj sto eur za isti prekršek. Kakorkoli obrneš je pri nas desetkrat hujše. Ti pa zaradi piranskega zaliva lažeš glede hrvatov. Pri njih skoraj da ne kaznujejo nas slovencev. Naši pa hrvaške voznike dobesedno oderejo. Malo objektivnosti ti ne bi škodilo. Že 35 let se veliko vozim po hrvaški in včasih naredim prekršek. Nikoli nisem rabil plačat kazni. Rekel mi je policist. Slovenac pazi kako voziš in adijo. Zajebavajo pa svoje v polni meri.
Forum je zaprt za komentiranje.