“naš” apartma je prost – priporočam!
Res ste nemogoče kot pravi Primož. Ženska se potrudi, ponudi, ok sama ne more. Kaj vas prisiljuje da greste, al kaj. Pa pejte presrane riti kam hočete, a malo žolča je opa treba zlit. Sej itak tle ne moreš kaj drugega pričakovati. Lahko bi lepo napisale, me ne zanima, je previsoka cena. Sploh pa je napisala za tiste, ki bi, ne tiste ki ne bi. Ampak če je tle, itak ve kaj lahko pričakuje. Najbolj se bunijo ponavadi taki, ki nikamor ne gredo. Ko pa kakšno za jezik primeš, pa se ponikne. Nič novega.
Naj še dodam. Opremljenost apartmajev na hrvaškem je itak na splošno ena srednja žalost. Tko, da se o tej temi ne splača izgubljati besed. Tko da je nazadnje najbolj bistvena cena in čistoča, prijaznost domaćinov….
Sicer pa ene ne razumem, tukaj je bilo že veliko tem glede cen apartmajev. V glavnem so vsi palčevali preko 70 € in so se čudili, le kako enim uspe dobiti apartma za 60 in manj € :)))
Tukaj pa izgleda, da je obratno, kot, da vsi palčujejo maximalno 40 € za dvo-trosobni apartma :)))
No, mi damo 40 € za trisobni apartma na enem drugem bližjem otoku na višku sezone, z mivko in senco na plaži.
Naslednje leto, ker so otroc malce večji pa gremo zagotovo na Mljet v Saplunaro, tam kjer smo že bili pred par leti (za 24 € polpenzion na osebo na dan)
Verjetno je resnica ta, ker se večina, ki hodijo na HR v apartmaje ne ljubi tako daleč iti z avtom do Dubrovnika in potem še z trajektom na Mljet.
In take babe morajo sedaj vse spljuvat na tak al drugačen način.
Za 60 EUR na dan imam v Turčiji ali Egiptu all incluzive storitev v hotelu s 5 zvezdicami. Plažo 2 metra od hotela, zastonj ležalnike na plaži, koktejle cel dan, sobo vsak dan pospravljeno, umito in postlano. Ne rabim kuhat, ne rabim pospravljat, ne rabim bencina za avto, pa še Hrvatov ne rabim gledat. Neprecenljivo.[/quote]
aja tuki je keč 🙂 Turčija ALL … ja maš prav … tu se res težko primerja eno z drugim 🙂
Turčija je zame ena bolj zanimivih držav, ampak ne morje in obmorski hotelski turizem.
notranjost .. je za videt res, pa ne v ALL varjanti.
ha-ha turčija da dol padeš….
Zdej se bahaš, da imaš 2 metra stran plažo od hotela, malo višje, pa si izjavila da na plažo, ki je le 20 metrov stran od apartmaja sploh ne bi hotela iti :)))
zdej se pa sama zapletaš, to je pa babja faušija ha-ha-haaa
Moraš pa bit v resnici res zaskrbljena sama nad sabo :))))
to je šele oderuštvo….
ta masovni turizem, ala novozgrajeni hoteli ob plaži, umazano morje, to kar mi ščijemo v ljubljanico gre vse tja dol v črno morje in mimo turškega morja :))))
Tvoje gibanje na dopustu edin zajtrk, plaža, kosilo, plaža, većerja, spanje…. to ti je allinclusive za ženske z dvema levima rokama, ki želi cel da poležavati na ležalniku…. vidiš pa nič razen hoteske plaže in hotela…
Če je zastonj, tja ne grem.
ha-ha turčija da dol padeš….
Zdej se bahaš, da imaš 2 metra stran plažo od hotela, malo višje, pa si izjavila da na plažo, ki je le 20 metrov stran od apartmaja sploh ne bi hotela iti :)))
zdej se pa sama zapletaš, to je pa babja faušija ha-ha-haaa
Moraš pa bit v resnici res zaskrbljena sama nad sabo :))))[/quote]
Ti ločiš med apartmajem in hotelom?
to je šele oderuštvo….
ta masovni turizem, ala novozgrajeni hoteli ob plaži, umazano morje, to kar mi ščijemo v ljubljanico gre vse tja dol v črno morje in mimo turškega morja :))))
Tvoje gibanje na dopustu edin zajtrk, plaža, kosilo, plaža, većerja, spanje…. to ti je allinclusive za ženske z dvema levima rokama, ki želi cel da poležavati na ležalniku…. vidiš pa nič razen hoteske plaže in hotela…
Če je zastonj, tja ne grem.[/quote]
Jah, draga moja, saj zato pa grem na dopust.
Da cel dan spim, ležim, se prekladam iz postle na ležalnik in nazaj, da me drugi strežejo in pospravljajo za mano, da ne rabim nikamor hodit in nič delat. Če se morem pa prekladat vsak dan iz apartmaja na plažo, s polnimi rokami stvari, pa sama kuhat in pomivat, pa to ni noben dopust.
Če hočem kaj bolj razgibanega, grem pa seveda na potovanje.
Dopust je pa same, da 14 dni ležiš oziroma spiš in nič ne delaš. Še hodit se mi ne da.
to je šele oderuštvo….
Če je zastonj, tja ne grem.[/quote]
Da cel dan spim, ležim, se prekladam iz postle na ležalnik in nazaj, da me drugi strežejo in pospravljajo za mano, da ne rabim nikamor hodit in nič delat. Če se morem pa prekladat vsak dan iz apartmaja na plažo, s polnimi rokami stvari, pa sama kuhat in pomivat, pa to ni noben dopust.
Dopust je pa same, da 14 dni ležiš oziroma spiš in nič ne delaš. Še hodit se mi ne da[/b].[/quote]
Kdo pa takrat skrbi za tvojga psa?
Dopust je pa same, da 14 dni ležiš oziroma spiš in nič ne delaš. Še hodit se mi ne da[/b].[/quote]
Kdo pa takrat skrbi za tvojga psa?[/quote]
Starši.
A JE KDO SPLOH PREBRAL MOJE SPOROČILO, AL MORAM VSE POBRISAT?????????????
PRIMOŽ
ž
Saj ne hodim v Turčijo in egipt, to sem dala samo za primer.
Sama hodim drugače v Dominikansko, Kubo, Mehiko, Filipine, Tajsko, Sejšele, Maldive, Bali in tako dalje. In ja, včasih grem za 21 dni samo ležat na plažo in gledat v luft. Včasih pa se 1 mesec in pol gonim po raznih trekingih. Pa kaj to tebe briga. Vsak po svoje. Eni na Mljet drugi na Maldive.
ta cena je čisto normalna. jaz že dva tedna gledam in iščem apartmane ne netu in najti apartma za 4 osebe pod 50 evri je prava znanstvena fantastika. ali pa ne znam iskat … in ja, večina apartmajev s takšno ceno ima takšno opremo, kot zgoraj omenjeni. tisti, ki so bolj moderni pa stanejo nad 70 evrov. sem pa dobila ponudbe tudi za 100 evrov na dan za apartma, ki je bil morda malo boljši od tega.
No, oprema našega app letos je podobna tej, gremo pa na Korčulo, torej se bomo z avtom tudi vozili kar daleč, glede da se eni vpikujejo da se nam nekaterim ne da. Je pa res, da plačamo za app več na Korčuli, kot bi kje v okolici Zadra, kamor smo bili dogovorjeni pred Korčulo. Ampak še vedno nismo na 50€, pa gremo v juliju, torej v sezoni! In ja – mestna plaža je zraven app, na ostale se bomo vozili ali hodili 15 min. z otroci. Ampak – dopust je zato, da nekaj doživiš, se zabavaš, vidiš, spoznaš,… ležanje in spanje ter nedelo – za to je žal bolnica! Res!
Mislim, res se sprašujem o IQ-ju teh gosi tu gor, ki bojo celemu svetu odrejale, kako naj živi.
Koji si ti faktor, pupica, da boš govorila, kaj je dopust in kaj ne?
Eni ljudje čez celo leto krepko delamo in ne boš verjela, nam že naše delo prinaša obilo priložnosti za “spoznavanje in zabavo”. Nismo vsi zaplankane gospodinje, ki komaj čakajo, da odštepajo tistih 8 ur, potem pa doma perejo žehto in vahtajo pamže ter hrepenijo po “širjenju obzorij” na dopustu. Samo pomilujem vas lahko.
Moje delo je izjemno raznoliko in nekaj, skozi kar se razvijam, opravljam ga resnično z veseljem, sem pa tudi utrujena. Ko je čas za dopust, rabim MIR, TIŠINO in totalen umik.
Vem, pretežko dojeti enim zahojenim osebkom, ki razen otrok na svet niso spravili še nič produktuvnega in jim je zato jasno “novo spoznavanje in raziskovanje na dopustu” višek življenja.
res bedno.
Za 60 EUR na dan imam v Turčiji ali Egiptu all incluzive storitev v hotelu s 5 zvezdicami. Plažo 2 metra od hotela, zastonj ležalnike na plaži, koktejle cel dan, sobo vsak dan pospravljeno, umito in postlano. Ne rabim kuhat, ne rabim pospravljat, ne rabim bencina za avto, pa še Hrvatov ne rabim gledat. Neprecenljivo.[/quote]
za 420 EUR na teden imaš v najvišji sezoni v turčiji kvečjemu tri turške ali pa tunizijske zvezdice in nič več. za all inclusive 5 zvezdic pa daj še enkrat toliko, da jih boš dobila. s tem, da boš koktejle krepko še doplačala.
sicer pa, če gledam tale apartma, se mi zdi predvsem prostoren in čist. če grem na tak dopust, ne rabim najdražjih omar, da mi bo lepo.
Forum je zaprt za komentiranje.