Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Narodonozabavni bi morali pred FDV protestno nažigati harmoniko

Narodonozabavni bi morali pred FDV protestno nažigati harmoniko

Odgovor na objavo uporabnika
Moja ušesa, 10.02.2022 ob 14:38

Usrana goveja muzka, 10.02.2022 ob 14:16

Moja ušesa, 10.02.2022 ob 12:19

Usrana goveja muzka, 10.02.2022 ob 11:53

Moja ušesa, 10.02.2022 ob 11:34

jasno in glasno, 10.02.2022 ob 11:30

Torej nisi čistokrvna, si mešana z nečem nečistim, Slovenci imamo to zvrst v genih, pri enih udari ven prej, pri drugih slej, pri mešancih z nečisto krvjo pa je proces daljši.

Na žalost ste med nami Slovenci tudi take usrane riti kot si ti. Da, na žalost je v vsakem narodu nekaj nacionalističnih govn, ki uničijo vse, kar je lepega in prijaznega. Zakoplji se nekam s tvojo usrano govejo muziko in uživaj. Nas ostale z boljšim okusom za ljudi, za dobro, za lepoto in za glasbo pa pusti pri miru. Govno nacionalistično si!

Kako žalostno mora biti bivanje v Sloveniji človeka, ki tako podlo razmišlja!

Govno nacionalistično, nimaš se kaj oglašati! Ti in tvoji somišljeniki niste Slovenci, ampak nacionalisti. To je povsem nekaj drugega kot identifikacija z narodom ali nacijo in za take NIKJER, niti v Sloveniji, ne bi smelo biti prostora.

Pridi ob 17.00h v Polhov Gradec, kjer bomo Slovenci na sprejemu naše Bogatajeve Urške poslušali slovensko muzko. Verjemi, da ne bodo zašpilali niti ene od vaših Laibachov, ki še slovenskega imena niso imeli.

Poslušali ste jih pa tako in tako samo NACIonaliSTI, kateri ne bi smeli imeti prostora v Sloveniji! Hvala Bogu, skoraj mi je ratalo spustiti se na tvoj nivo.

Po žalitvah, ki mi jih je napisal en naci, sem lepo in mirno napisala, da če me ne boste pustili na miru in mi boste še naprej vsiljevali narodnozabavno glasbo, ki mi pač ni všeč, bom tudi jaz postala žaljiva do vas. To te je doletelo, ker si moralo na plan s svojo hudobijo. Ker vsiljuješ nekaj, kar je pač tebi všeč, drugim pa ni. Še enkrat: nisi Slovenec ali Slovenka, ampak usran nacionalist.

Da, točno to se dogaja, kar pravi profesor Stanković. Da nekateri segmenti družbe narodnozabavno glasbo lahko politično zlorabijo. Prekleti naciji, še glasba vam pride prav za vašo usrano razdiraštvo.

Pohiti  v Polhov Gradec, se je že začelo.

Moraš pa imeti seveda certifikat PCT, tu namreč ni Tromostovje.

Usrana goveja muzka, 10.02.2022 ob 17:12

Pohiti  v Polhov Gradec, se je že začelo.

Moraš pa imeti seveda certifikat PCT, tu namreč ni Tromostovje.

Še olimpijsko prvakinjo ste naciji sposobni zlorabiti za svoje zločeste rabote. Bruhala bi, če ne bi že skoraj vsega doživela. Pod Janšo pa človeka nobena svinjarija več ne more presenetiti.

Tavečji fašisti sicer imajo tu problem, ker so v osnovi proti temu, da bi se ženske sploh udejstvovale v športu, potem se pa morajo odločit ali bi ostali zvesti svojim načelom ali jim bolj paše pretvarjanje, da leve moti NZ glasba ob uspehih ženske športnice. Veliko se jih je odločilo, da bodo z neko zveriženo logiko vse skpaj ugrabili za politizacijo proti levim in spotoma še potrdili hipotezo Stankovića ali kaj je že.

fašisti sicer imajo problem, 10.02.2022 ob 19:10

Tavečji fašisti sicer imajo tu problem, ker so v osnovi proti temu, da bi se ženske sploh udejstvovale v športu, potem se pa morajo odločit ali bi ostali zvesti svojim načelom ali jim bolj paše pretvarjanje, da leve moti NZ glasba ob uspehih ženske športnice. Veliko se jih je odločilo, da bodo z neko zveriženo logiko vse skpaj ugrabili za politizacijo proti levim in spotoma še potrdili hipotezo Stankovića ali kaj je že.

So bili danes spet v elementu. Zaradi uboge, samo srebrne medalje. Se je Stanković že kaj oglasil?

Danes nismo imeli kaj proslavljat, žal ni bilo stopničk za naše orle. Škoda, da tekma ni bila ekipna, bi imeli zlato medaljo in bi se slišala “fašistična” muzka po celi Sloveniji.

V dolini tihi je vasica mala, v večernem mraku vse že tiho spava… Slak

Jaz sem pa tam doma kjer morje nam šumlja,kjer sončni žarek zlat odhaja v morje spat….  Flere

Planica,Planica,snežena kraljica,le kdo je ne pozna….Avsenik

Polko plešem,valček plešem, tudi rokenrol….Hencek

Danes je bilo slišati harmoniko v Repnjah. Olimpijci, ustavite se vendar, “Moja ušesa” in Stankovića bo še kap, če jutri slučajno še skakalcem rata.

Kdo bo pa poslušal to fašistično nizko.

Jezusmarijainsvetijožef, 13.02.2022 ob 19:24

Danes je bilo slišati harmoniko v Repnjah. Olimpijci, ustavite se vendar, “Moja ušesa” in Stankovića bo še kap, če jutri slučajno še skakalcem rata.

Kdo bo pa poslušal to fašistično nizko.

Stanković pleše na poročila.

Saj tele pripombe zgoraj niso vredne komentarja, a vseeno: se kar muzam, ko vidim, da je Stanković zadel še bolj, kot si je mislil. 🙂

In ne, narodnozabavna glasba mi še kar ni všeč. Takoj zamenjam kanal na TV in radiu ali pa se odstranim, ko jo zaslišim. Pač moja ušesa. Moja so in rada jih imam.

Moja ušesa, 13.02.2022 ob 20:20

Saj tele pripombe zgoraj niso vredne komentarja, a vseeno: se kar muzam, ko vidim, da je Stanković zadel še bolj, kot si je mislil. 🙂

In ne, narodnozabavna glasba mi še kar ni všeč. Takoj zamenjam kanal na TV in radiu ali pa se odstranim, ko jo zaslišim. Pač moja ušesa. Moja so in rada jih imam.

Bravo naši skakalci. Ni ravno za polko in Moja ušesa. Stanković naj se pa le ob kakšnem počasnem slovenskem valčku veselo zavrti.

Srebrna je naša, 14.02.2022 ob 14:13

Bravo naši skakalci. Ni ravno za polko in Moja ušesa. Stanković naj se pa le ob kakšnem počasnem slovenskem valčku veselo zavrti.

Slovenske muzike ni več slišat po vaseh.

Avseniki so južnjaški multikulti izdajalci!

https://bit.ly/3oYWIPU

Stanković nam v bistvu nima kaj ukazovat kaj smemo v bistvu poslušat. V bistvu sem gledal nedeljski intervju na prvem programu in v bistvu nisem še nikoli slišal, da bi nekdo v bistvu tolikokrat  v bistvu rekel v bistvu. Pravzaprav v bistvu sploh ni jasno o čem je v bistvu govoril.

V bistvu, 22.02.2022 ob 17:46

Stanković nam v bistvu nima kaj ukazovat kaj smemo v bistvu poslušat. V bistvu sem gledal nedeljski intervju na prvem programu in v bistvu nisem še nikoli slišal, da bi nekdo v bistvu tolikokrat  v bistvu rekel v bistvu. Pravzaprav v bistvu sploh ni jasno o čem je v bistvu govoril.

No, ja, imaš še hujše primere, tudi na -ić, razumeš? :)))

www(.)youtube(.)com/watch?v=1VFStjxAUpY&t=440s

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close