Najdi forum

Naročniško razmerje

Pozdrav!

Prosim za pomoč, izkušnje, nasvet.
Mama želi sklenit naročniško razmerje za mobilno telefonijo, je pa v penzionu. Na mesec porabi cca 10 eur. Prosim za kak nasvet, sem že brskala, ampak izkušnje iz prve roke so najboljše 🙂

Lep dan!

Operater že kaj znan ?

ne 🙂

Če je recimo večkrat klicana kot da sama kliče, bi jaz prakticiral sipml na bonitteno kartico, drugače pa je ponudba pestra 🙂

havla 🙂 saj to že ima sedaj. Bi pa šla v razmerje, ker rabi nov telefon, pa tudi da ne rabi nonstop teh kartic kupovat, zato me pa zanima ali je kaj ugodnega za penzioniste.

Pozdravljena,

Pri Si.mobilu bi vam svetovali, da si pogledate naslednji dve možnosti:

paket SIMPL na mesečni račun brez mesečne naročnine – če želite plačevati le dejansko porabo z računom ob koncu meseca. Izbirate lahko med tremi tarifami, glede na klicne navade vaše mame (ali kliče več v Si.mobilovo omrežje, ali pošilja sms-e…). V osnovni tarifi SIMPL so klici v vsa omrežja, ter MMS in SMS-i vsi po 0,11 €.

Naročniški paket XS ZAME, kjer mesečna naročnina 7 € vključuje 51 minut pogovorov v vsa omrežja, hkrati vam naročniški paket omogoča nakup telefonov po znižanh cenah. Cene za klice in sporočila izven zakupljenih količin znašajo: 0,15 EUR/min za vse klice in 0,12 EUR za sporočilo SMS ali MMS.

Če bi imeli še kakšno vprašanje, vam bomo z veseljem svetovali.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Pozdravljeni,

Smo študentje Fakultete za družbene vede in izvajamo raziskavo o ugledu slovenskih podjetij. Zelo bi vam bili hvaležni, če bi izpolnili anketo na spodnji povezavi:

http://www.1ka.si/a/3263

Za sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close