Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek naročila sem paket iz originalne strani, a ni odziva

naročila sem paket iz originalne strani, a ni odziva

Živjo, pred dobrima dvema tednoma sem naročila paket iz Anglije v Slo, a še ni prišel. Na mail mi prav tako že 6 dni niso odgovorili, kljub temu, da so poslali potrditveni mail da odgovorijo v 24 urah, oz najkasneje do 72ur. (od tega je že 6 dni, in nisem prejela nič). Na njihovi strani si računa nisem ustvarila, naročilo je bilo plačano samo preko paypalla, in račun imam tudi na mailu.
Je v takem primeru šansa, da me nategnejo ? 😀 kljub temu da naj bi bil pay pal varen??

a si jih kaj preverila?

kje lahko preverim stran?

net

Piši jim naj ti pošljejo tracking number paketa, preko te številke preveriš na EMS strani in tudi na strani pošte slovenije (iskanje pošiljke). Vprašaj jih tudi, od kod so zadevo poslali.

Takoj ko sem naročila paket, so mi odgovorili, da ko ga bodo odposlali, mi bodo v mailu naknadno poslali še tracking link, a ga ni bilo. Dobila sem samo st (shippment for order)..

če se sploh ne odzivajo – beri!

naj napiše za katero spletno stran gre
Veliko jih je navideznih, samo poberejo denar

https://www.nytimes.com/2016/12/21/technology/daily-report-using-fake-users-and-sites-to-steal-real-money.html

ja potem pa imaš ljuba duša

vztrajaj, 1-2x na dan jim pošlji mail. Reci, da si concerned, that you are getting no reply, no tracking number and are considering cancelling the order.

Daj link da preverimo stran. Če je res iz UK skoraj neverjamem da bi bil nateg.

Paypal ti vsekakor nudi zaščito – že če je ponujen, ni nateg.

https://www.fiorelli.com/

si poslala mail s podatki naročila sem:

enquiries@fiorelli.com

ja 😀

Tole je sigurno legit stran tako, da se nimaš kaj bat. Ti jim samo piši bodo že poslali če niso že.

Stvari iz UK pogosto rabijo ca 14 dni+, ce so poslane z navadno posto. Jaz zaenkrat ne bi pretirano panicarila, sicer pa imas na uradni strani tudi telefonsko stevilko.

Na paypal pa lahko odpres “dispute”, ce blaga ne prejmes v roku 1 meseca (ali nekaj takega) – meni se je enkrat zgodilo, da je sla nemska firma v stecaj in mi je paypal denar vrnil, kljub temu da so Nemci trdili, da je to zdaj del stecajne mase.

Jaz sem enkrat čakala iz Anglije prav tako več kot dva tedna, sem jih pobarala in so rekli, da oni pošiljko razglasijo za izgubljeno v treh tednih. Torej jim pišem spet po treh tednih, potem sem pa v roku par dni dobila dva enaka paketa 🙂 So rekli keep it with our apologies for all the trouble.

Pojdi na njihov snapchat ali FB stran, mogoče tam odgovarjajo.

A junk mail si preverila?
Jaz veliko kupujem preko spleta in mi kdaj pa kdaj kaj pade med junk. Vsaka firma ima support mail locen od maila, ki ga dobis kot potrditev narocila, zato je lah mail iz popolnoma drugacnega naslova romal v junk. Se zgodi.
Sicer pa na FB wall. Tam vse resne firme takoj odgovorijo.

prednisone coupon prednisone 5 mg brand name prednisone brand name in india
https://prednisonet.com prednisone 5mg coupon
prednisone prescription online average cost of generic prednisone prednisone

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close