Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija naročanje na amazon.com-u

naročanje na amazon.com-u

Pozdravljeni,

zanima me, ali ima kdo na tem forumu izkušnje z naročanjem knjig preko amazon.com-a. Naročiti bom morala več knjig, ki jih potrebujem za pisanje diplome. Odločila sem se nabaviti rabljene knjige, ker so znatno cenejše. Zanima pa me, kako točno je s poštnino. Če sem prav razumela, moram računat poštnino pod rubriko International Shipping. A je za vse knjige, ki jih naročim naenkrat, ena sama poštnina (okrog 2 jurja, se mi zdi), ali pa se plača za vsako posamezno rabljeno knjigo?

Mogoče je vprašanje nekoliko neumno:). Pač še nisem naročala preko interneta. Sama sem domnevala, da se šteje ena poštnina na eno naročilnico, potem pa se me nekateri začeli prepričevati, da bom morala plačat poštnino za vsako knjigo posebej, in me je malo zaskrbelo, ker bi potem vse skupaj prišlo precej drago. Naročila bi jih pa rada čimprej, ker jih res rabim.

Pa sicer, kakšne imate kaj izkušnje z amazon.com? Kakšen nasvet?

Hvala že vnaprej in lep dan vsem!

Živjo,

preko amazona ko kupuješ na koncu tako ali tako vidiš
koliko bo znesek – suma sumarum.
Sicer je pa tako, če kupiš knjige naenkrat – bo samo ena poštnina, oz.
znesek za plačilo, če pa vsako posebej, te pa dejansko zna priti drago.

Potem se pa še vedno lahko odločiš, ali boš kupila, ali ne.
Kaj pa preko Ebay-a – npr. v Avstriji, tudi prodajajao angleške knjige, pa te poštnina pride občutneje ceneje.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Zelo ugodne cene imajo na
problem je samo v tem, da plačaš poštnino za vsako knjigo posebej.
So pa zanesljivi. Jest sm zadovoljen.

kaj pa naslov e-bay-a?

kaj misliš s tem???

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

povezavo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close