Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Naročanje knjig preko internata

Naročanje knjig preko internata

Zdravo!
Mene pa zanima, če imate kakšne izkušnje z naročanjem knjig preko amazona, abe books…
Že neki časa si ogledujem knjige, amapak še zbiram pogum za nakup. Malo sem še skeptnična glede e.trgovin, predvsem pa glede plačila. Imate kake negativne izkušnje?

Hvala za odgovore.

Kar korajžno, vsaj jaz slabih izkušenj nisem imel (abebooks, amazon.co.uk, amazon.com, bn.com). Od nakupov me zadnja leta odvrača predvsem zasoljena poštnina, tako da je včasih po svoje bolje stopiti do prijaznega knjigarnarja in naročiti pri njem.

Toro, resnico si izgovoril. V zadnjem letu je amazonova (co.uk) postnina naravnost oderuska – pri srednje velikem paketu knjig imas ze skoraj ryanairovo karto do Stansteda in eno noc hotela…
lp, proxima

Ravno zaradi poštnine ne naročam več na amazonu.
Ali še vedno pašemo pod eksotične države?

En internat je na Poljanah. Dijaški dom Ivana Cankarja. Mogoče lahko poskusiš tam :)))

Jaz bi naročil 2 knjigi. Koliko je približno poštnina?

Recimo 11 funtov. Zasoljeno.
http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/026-2856904-1286039?ie=UTF8&nodeId=11075011

A na nemškem Amazonu nihče ne kupuje? Saj imajo tudi “založeno”. No, razen, če ne iščete kakšne blazne eksotike … Meni je čisto zadosti. Je pa res, da kupim morda kaj enkrat na leto in pošljem na en naslov v Avstriji, tako da ne vem, kakšna je poštnina za Slo.

New Report

Close