NAROČANJE FOTOGRAFIJ
O hvala 🙂 No, kvaliteta je dobra za ta denar. Glede na to, da sem enkrat lani pri lokalnem foto mojstru plačal 990 sit za A4, je tudi cenovno ugodno…. No, je pa najbolje sprobat, pa dobro je dat najprej manjšo količino, ker je problem, če nimaš monitorja skalibriranega, lahko pride do odstopanja barv. Ti vidiš na ekranu nekaj, oni ti pa drugače razvijejo (no, to sem zdaj malo čudno napisal, a saj veš kaj mislim hehe). Predvsem pa me je pritegnilo to, da mi je spotoma, ker ko grem jaz iz službe domov, je vsaka sekunda pomembna hehehe
Drugače pa je v našem koncu ugoden tudi Foto Tabor, vendar imajo poslovalnice na napačnem koncu Maribora 🙂
LP!
Za MIXI sem tudi že slišal pohvale, vendar je od Polskave (mala vas na Štajerskem kjer živi jaka13) pa do tja kar daleč in še cestnino je treba plačat 🙂 Po pošti pa meni take zadeve ne dišijo. Moj kaslc je včasih tak poln, da bi se poškodovale, če bi jih poštar noter tiščal 🙂
LP!
Naj samo opozorim, da se prevzem v trgovini in nič poštnine sliši super, toda naročanje pri Comshopu je res zelo slaba ideja. Kajti tako neresni, kot so tam in vse to, kar se ti lahko pri njih zgodi, je enostavno nad zamisljivim. Pa tudi niso edini, ki nudijo samoprevzem (tudi recimo Tuš). Tako da resnično: POZOR!