Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija NAROČANJE FOTOGRAFIJ

NAROČANJE FOTOGRAFIJ

Rabim vašo pomoč! Kje lahko kar preko spleta naročim izdelavo svojih fotografij? Seveda me zanima ugodna cena, enostavno naročanje, pa tudi, da ti za poštnino 15 fotk ne zaračunajo 1000 sit!

Jaz imam najboljše izkušnje z

Poštnina je pa žal pri vsakem ponudniku tako, da ne more biti brezplačna. Je okoli 500 SIT. Nad cca 6.000 SIT je pri marsikomu brezplačna ….

Jaz jih naročam tukaj:

Vedno jih dvignem osebno, ker se mimo vozim v službo. Imajo več poslovalnic po Sloveniji, mogoče je tudi tebi katera od njih na poti v službo 🙂

LP! Pa dobro luč!

-----------------------------------------------------------

TO je pa res dobra novica, Jaka13. Tako kot tvoje fotke v galeriji. Thumbs up!

Bom sprobal, praviš, da so razvite fotke dobre kvalitete?

Tudi Foto MIXI, Žiri – ni od muh 🙂 Vsaj za večje količine…

O hvala 🙂 No, kvaliteta je dobra za ta denar. Glede na to, da sem enkrat lani pri lokalnem foto mojstru plačal 990 sit za A4, je tudi cenovno ugodno…. No, je pa najbolje sprobat, pa dobro je dat najprej manjšo količino, ker je problem, če nimaš monitorja skalibriranega, lahko pride do odstopanja barv. Ti vidiš na ekranu nekaj, oni ti pa drugače razvijejo (no, to sem zdaj malo čudno napisal, a saj veš kaj mislim hehe). Predvsem pa me je pritegnilo to, da mi je spotoma, ker ko grem jaz iz službe domov, je vsaka sekunda pomembna hehehe
Drugače pa je v našem koncu ugoden tudi Foto Tabor, vendar imajo poslovalnice na napačnem koncu Maribora 🙂

LP!

Za MIXI sem tudi že slišal pohvale, vendar je od Polskave (mala vas na Štajerskem kjer živi jaka13) pa do tja kar daleč in še cestnino je treba plačat 🙂 Po pošti pa meni take zadeve ne dišijo. Moj kaslc je včasih tak poln, da bi se poškodovale, če bi jih poštar noter tiščal 🙂

LP!

Tudi pri FOTO GM v kranju so slike zelo ugodne in dobre. enostavno greš samo na njihovo spletno stran, si na rač. naložiš program za naročanje. poštnina pa mislim da ok. 600 al 700 sit nad 6000sit pa brezplačna.

tudi jaz imam z digifot dobre izkušnje. še vedno, kajti pošiljam jih že 3 leta. dostava je s hitro pošto običajno že čez 2 dni (razen poleti). vedno jih naročim toliko, da je poštnina brezplačna.

Naj samo opozorim, da se prevzem v trgovini in nič poštnine sliši super, toda naročanje pri Comshopu je res zelo slaba ideja. Kajti tako neresni, kot so tam in vse to, kar se ti lahko pri njih zgodi, je enostavno nad zamisljivim. Pa tudi niso edini, ki nudijo samoprevzem (tudi recimo Tuš). Tako da resnično: POZOR!

UPS! Očitno vsi nimajo enake sreče. Sam sem pač napisal svoje izkušnje z njimi in moje so bile dobre.

LP!

baje je zdej neka akcija. brezplačne fotke (tut poštnine ni!) freephoto.si. sam na mojem računalniku to ne dela, ker mam mac-a. škoda!. bi takoj naročila.

New Report

Close