Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija naročanje fotk preko neta

naročanje fotk preko neta

zanima me če se posluzujete tega ,da naročite foto po netu in če vam jih prinesejo tudi domov….ali jih greste iskat

koga priporočate

hvala

jst se, delam pa jih v lj btc – soncek,,, grem iskat, pravjo pa da lahk poslejo tut na dom, seveda so stroski postnine tvoji. ker grem tja v shoping mi je mingrede, pa se parkplac majo. so kvalitetni in ne dragi. aja pa ponavad so gotove v 30-60 minut.

Ojla!

Ima kdo morda kakšne izkušnje s pošiljanjem slik prek neta na http://www.posta-si. Zdej majo eno hudo akcijo, pa bi jo rada izkoristila. Slika stane sam 36 SIT, sam jo morš prek net-a poslat.

Prosim za pomoč.

LP

Jaz naročam slike prek neta pri MixiLab-u, in sem zelo zadovoljna, pa še cene so ugodne. So sicer v Žireh, ampak ti jih lepo pošljejo domov. Glede plačila pa se lahko odločiš sam: po povzetju ali na plačilni nalog (položnica).

Najnovejši cenik:

cenik laboratorijske izdelave fotografij za spletno naročilo

9 x 13 stane 35 SIT
10 x 14 stane 25 SIT
10 x 15 stane 27 SIT
13 x 18 stane 35 SIT
15 x 21 stane 199 SIT
20 x 30 stane 199 SIT
25 x 38 stane 990 SIT
izdelava zgoščenke stane 400 SIT
stroški pošiljanja so 490 SIT
veljavnost cenika je od 10/01/2005

cenik laboratorijske izdelave fotografij*

razvijanje klasičnega filma stane 490 SIT
* 9 x 13 stane 59 SIT
* 10 x 15 stane 59 SIT
* 13 x 18 stane 59 SIT
* ponaročilo stane 69 SIT
15 x 21 stane 350 SIT
20 x 30 stane 590 SIT
25 x 38 stane 1100 SIT
izdelava zgoščenke stane 400 SIT
stroški pošiljanja so 490 SIT
veljavnost cenika je od 10/01/2005
5% popust nad 50 naročenih fotografij

Lp, Lady L

Jaz jih pa naročam pri Meditrade, izdelane so na kvaliteten Kodakov papir, naročilo oddaš preko interneta, potem jih pa lahko greš sam iskat (v centrih interšpar imajo svojo ‘rezidenco’) ali pa ti jih pošljejo po pošti. Do konca marca imajo akcijo -50%, torej pride slika 10×15, 11×13 ali 11×15 le 24 sit!

Uporaba enostavna – greš na http://www.efoto.si in si potegneš dol njihov program, s katerim lahko potem na svojem računalniku urejaš slike, spreminjaš kontraste, vidiš koliko te bo to stalo… poleg tega pa lahko spremljaš tudi svoja oddana naročila (ali so v obdelavi, ali so že narejene…). Ko slike urediš, pritisneš OK in že so pri njih v vrsti za izdelavo 🙂

Pa še vsak teden nova akcija! Se splača.

http://www.digifot.com/
naročala sem lani in so bile slike zelo lepe
prinese jih hitra pošta – na dom ali v službo

Najlepša hvala, Lady L in mg01. Se mi dozdeva, da bom šla kr v akcijo. O rezultatih pa poročam, važi?

Pridni bodte, pa pazte nase!
LP

Ojla!

Morm vam povedat (glede na to, da sem obljubila, da se oglasim), da sem zelo zadovoljna z izdelavo slik prek “efoto” – informacijo mi je posredoval mg01…Za kar se mu tudi iskreno zahvaljujem in.:)
Zdaj mi slikanje predstavlja še večji užitek, saj gre za polovičen bussines.:)
Pozdravček!

Me veseli, da so bile moje informacije koristne. Zdaj aprila imajo spet akcijo 🙂

Ja, res je. Ko sem šla po slike, mi je priijazna gospodična povedala, da bodo akcijo “malo” podaljšali, predvsem pa popestrili…-še preostale formate vključili v akcijo. Luštno, res.
Aha, zdej pa v akcijo.:) Be good!

Se pridružujem mnenju in izkušnjam LadyL. MIXI je solidna firma in tudi cenovno izredno konkurenčna. Kar lepo je ob vseh podražitvah videti, kako smešno poceni so danes fotografije. Vsaj nekaj!

New Report

Close