Narkomanom pripada dodatek k socialni pomoči!
toliko denarja za metadonske terapije..in vsakič ko se zbira denar za hudo bolne otroke, ki potrebujejo fizioterapije, drage operacije, posebno hrano…me strašno zaboli..vse to bi mogla krit država, ne pa stare zadrogirance, ki itak ni kaj pričakovat od njih v življenju, delajo škodo, ne plačujejo davkov, so strašen strošek za zdravstveno blagajno….na prisilno delo, to je edina znana pot za ozdravitev, pa da imamo mi korist od njih, ne pa da samo oni zajedajo nas..
Tisti, ki jih je bolezen doletela po nesrečnem naključju, pomoči ne dobijo, tisti, ki so si bolezen izbrali prostovoljno pa so ujčkani in negovani. Tisti, ki lažejo in mažejo (cigani + politična elita), jih ščiti država in njen pravni sistem, vsem ostalim se za njih riti vzdrževanje iztrga še zadnjo skorjo iz ust. I FEEL SLOVENIA…
Mi je vse jasno. A se zavedate, da ste s svojimi razmisljanji dalec od razvitega sveta (razen Barce)? Komu bi revezi konkurirali, tujini? Posebno gospodicna, ki ima visokosolsko izobrazbo. Dajte malo pogledat dalje od lastnega nosa.
Na tem firumu se bolj in bolj vidi, kako zaplankan je slovenski narod.
Za dodaten denar (socialna pomoč jim gre po defauktu) je dovolj, da so 60 ur na MESEC nekam vključeni. To je manj kot 15 ur na teden. Odvisnost od mamil je tako kompleksen problem in zahteva celega človeka, zdravljenje pa tudi, da mi nobeden ne bo govoril, da je teh 15 ur dovolj. Ker ni. Kdor se hoče zdraviti, bo temu namenih 24 ur vsak dan. In te naj se spodbuja. Grem stavit, da jih bo veliko za dodaten denar hodilo malo tja viset, potem pa se naprej veselo zadevat.
Šiška je polna narkomanov, ki dobivajo socialno pomoč, okoli pa dilajo drogo, okoli osnove šole jih vsak dan vidim. Vem, da dobivajo socialno pomoč, slišala od njih samih, njihovih staršev. Zadeva se, drogo prodaja in socialno pomoč dobiva? Ta je prehuda.
WIWI, ne mešaj dejstva. Nihče tu gor ne joče o svojem materialnem stanju. Sama od države ne potrebujem ničesar in tudi nisem nikoli nič prosila. Plačujem davke in vse ostalo. Moti me, da nekateri ne delajo nič, se pridno zadevajo, postajajo okoli šol in preprodajajo ( ko bo prvi pristopil do mojega otroka, nekaj časa ne bo potreboval šuta, ker ga bom dobro našutirala sama ), potem pa jih država nagradi še z raznimi socijalnimi transferji. To mene moti. Zaradi mene se naj zadevajo, vendar na svoje stroške in brez jokanja po socijali, ZD in lekarnah. Razumeš?! Vsak je svoje sreče kovač, pravijo. Vsi so imeli enake možnosti ( OŠ in SŠ sta zastonj ), le da je nekaterim pasalo kaj drugega kot učenje. Poznam otroke, ki so pristali po različnih domovih, saj so bile razmere doma grozne in absurdne. Danes končujejo SŠ in nekateri tudi fakulteto.
Torej….komu pomagati? Narkičem?! Ne, hvala.
Buuuuuuu,zjokite se….dobim 30€ vec ce sodelujem v programih,za katere mi samo avtobus košta 60€ na mesec….
Buuuuuu se dobr da sm narkoman dobim vec dnara k drugi…Sam ni mi pa jasn vec dobim hodim na bus na konc mesca mam pa manj kot ce neb bil v programu….komu jasno kako to*??’
Bebcki ste vsi k sam druge gledate..sebe poglejte…se vam gre za 30€,da jih lahk za gluposti zapravte Droga alpa vaš šoping vse je isto Vsaj zame
Ps V resnici nisem prejemnik nikakrsne pmoči države
Zdravo vsi ,
Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593
Hvala
Rebeka
Forum je zaprt za komentiranje.