Najdi forum

naredila eno neumnost…

Naredila sem neumnost, vendar ne vem kakšno. Da razložim. Nekaj se mi je mudilo, in po nesreči sem na Facebooku kliknila ali pritisnila al kaj jaz vem kaj, in zgodilo se je, da so izginili vsi slikovni elementi…ne kaže mi več slike v profilu, med novicami, ko folk kaj napiše ali objavi, tudi ni njihovih slik (od profilov)… Kaj sem naredila?????? Pomoč prosim!!!!

Na fb se ne razumem, ker mi je bebav, probaj obnoviti pc. start-vsi programi-pripomočki-sistemska orodja-
obnovitev sistema in klikni najbližji odebeljen datum pred tvojo neumnostjo, probaj, izgubiti nimaš kaj.
Lahko pa, da se še oglasi kakšen stručko za fb.

Ojoj, in sedaj se ti je podrl svet. Najbolje, da prešaltaš na Netlog, pol pa na Twiterja, etc., etc.

Ne vem Gargi čemu je potrebno bit tako nesramem. Vprašala sem samo, če slučajno kdo ve, kaj sem ušpičila. Ni pa treba se nekaj tukaj norca delat. Če imaš kaj proti Facebooku – v redu – to je tvoje mišljenje, in jaz se ti ne pametujem nekaj. Tako, da prosim, če se tudi ti ne.

Drugače pa Martin12, hvala za odgovor. Moram reči, da se stvar uredila – spet sem nekaj klikala (pojma nimam kaj) in slike so postale zopet vidne! 😉

Mogoče si kliknila “skrij” in potem se določenih stvari ne vidi oziroma se ne vidi tistega pri čemer si kliknila “skrij”. To se tudi meni velikokrat zgodi, tam na začetni strani je zraven vsake slikce, komentarja… opcija “skrij” in se kar hitro zgodi, da se čist nevede tisto klikne 🙂

Ojej, no, kaj pa sem napisal??? FB niti omenil nisem 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close