Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Naredil bi otroka

Naredil bi otroka

Zivjo!

Sem 24 letnik, in ze dlje casa me razganja, da bi kaksni naredil otroka. Imam sicer punco, otrok si sam zaenkrat se ne zelim, vsaj do konca solanja.
Slisi se smesno ampak ja, otroka bi pa se vseeno kaksni naredil. A mogoce kej veste kje se da najti zenske ki ponavadi obiskujejo semensko banko? ker jaz bi to naredil po naravni poti.
Ze sama misel na to, da bi eno “nafilal” me cist razvname.
Kaj naj naredim.

Neodogovorno…

A ne bi raje malo počakal, da si urediš življenje, da dobiš zaposlitev, streho nad glavo, partnerko/ženo…pa potem filal?

Če te uzburja ko žensko nafilas ti priporočam da si najdeš žensko ko je zaščitena tabletke…. Itd in lahko z veseljem spustiš notri za otroka pa nwm če je pametno Bogi urok potem ko bi odraščal brez pravega atija…

sem starejša, in bi imela nafilano,

ni težav…izbire kot listja in trave…če nisi izbirčna…in sposobna

Pa saj ni fore samo v tem da bi ji notr spuščal, dejansko bi eni naredil otroka. Pa ne partnerki, ker sem za to še premlad, vem pa, da je zunaj kar nekaj gospodičen, ki se dajo umetno oplodit. A nebi blo bolš da bi šlo vse po naravni poti?

Seveda bi bilo bolje, če bišlo po naravni poti, ampak tiste, ki se hočejo it umetno oplodit, brez da bi s tem imele sicer težave, to naredijo zato, ker desca ne prenesejo, a ne? 😉

Tam pač zvisiš…

Jah, ce pa ne prenesejo desca potem pa nevem kaj jim bo otrok. Sploh pa kaj, seksa ne marajo, otroke bi pa imele? Saj ne govorim da bi s to zensko kaj rad imel, prisel,nafilal,odsel…

Hm… svezelocen ti je povedal: Taka ne rabi moškega, niti ga noče, rabi samo dozo sperme iz banke. Vse kar se tiste sperme drži pa je nepotrebno in nezaželjeno.
Take, ki pa bi malo seksale, da bi ji naredil otroka, potem pa bi odšel in se ne vrnil nikoli pa so “one in a milion” in zelo verjetno je z njimi tudi kaj narobe v psihološkem smislu, vkolikor niso lezbijke, seveda.
Vso srečo pri trosenju svojega genskega materiala.

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

Pa še kadarkoli kasneje se lahko spomni in te toži najprej za očetovstvo, potem pa še za preživnino. Ni treba da namenoma, lahko se znajde v finančnih škripcih in pač vidi v tem rešitev.

Niso to heci. Semenske banke so ravno s tem razlogom, da se zagotovi anonimnost in zaščita darovalcev.

Kaj če bi najprej poskusil narediti grad iz Lego kock?
Ko ga boš končal, pa ti itak več ne bo do seksa … ker glede na intelekt, ki ga kažeš s tako željo boš dolgo, dolgo sestavljal grad iz Lego kock.
Aja, kocke kupiš v Baby centru – ej, ampak tam se ne dela otrok – to je trgovina.

A ti bi se placilo po filanju po naravni poti. A bos otroku placal prezivnino, ko sam komaj shajas, sej si student. Pejt rajse v banko sperme, pa se sprazni in nafilaj loncek, brez prezivnine.

aha meni se zdi ta dečko popolnoma v trendu s časom ker verjamem da se najde marsikatera ki bi rada otroka po tej poti če posebej če imaš fajn orodje 😉 , Ja žal pa dejstva so taka , jaz smatram da tako početje je totalno obupno in otroško pa glede v obdobju ki živimo moram priznat da se najdejo ženske ki bi bile pripravljene se oploditi po taki poti še posebej tiste tetke nad 35 ki so v mistični dilemi kako naprej brez družine al se gredo v posvojitev nekih tujih otrok ipd. Zame otrok mora bit zaželjen in oba morata delat tolko prej na tem da bo otrok dobrodošel in spočet v družinskem objemu in ljubezni , če ni takig predpogojov po meojem je boljše ne imet otrok in živet lepo partnersko življenje v dvoje al kvečjemu s kužkom ali muco …..

Potrebna jaz tudi

Samska34 si potrebna

Odgovor na objavo uporabnika
potrebnammmmmmmmm, 26.02.2015 ob 00:21

sem starejša, in bi imela nafilano,

Ni problema, če si ženska, te nafilam, če si pa drekač, potem te naj filajo oni

Jaz iscem enga takega, imam pa par pogojev, ki jih moras izpolnit.

Testiran moras bit na vse spolno prenosljive bolezni.

Naredit moras spermiogram, ki mora imet odlicno oceno.

Ne smeš imet dobenih dednih bolezni v familiji.

Moraš bit črnolas, večji od 188 cm, športne postave.

Seksala bova samo enkrat, v moji najljubsi pozi, prvo jaz dozivim orgazem , pol lahko se ti.

Se vidiš pri men, si za akcijo?

Odgovor na objavo uporabnika
Hilda39, 06.08.2025 ob 19:10

Jaz iscem enga takega, imam pa par pogojev, ki jih moras izpolnit.

Testiran moras bit na vse spolno prenosljive bolezni.

Naredit moras spermiogram, ki mora imet odlicno oceno.

Ne smeš imet dobenih dednih bolezni v familiji.

Moraš bit črnolas, večji od 188 cm, športne postave.

Seksala bova samo enkrat, v moji najljubsi pozi, prvo jaz dozivim orgazem , pol lahko se ti.

Se vidiš pri men, si za akcijo?

In kakšne veze ima orgazem z oploditvijo? Ti želiš užitke ali reprodukcijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close