Naredil bi otroka
Zivjo!
Sem 24 letnik, in ze dlje casa me razganja, da bi kaksni naredil otroka. Imam sicer punco, otrok si sam zaenkrat se ne zelim, vsaj do konca solanja.
Slisi se smesno ampak ja, otroka bi pa se vseeno kaksni naredil. A mogoce kej veste kje se da najti zenske ki ponavadi obiskujejo semensko banko? ker jaz bi to naredil po naravni poti.
Ze sama misel na to, da bi eno “nafilal” me cist razvname.
Kaj naj naredim.
Hm… svezelocen ti je povedal: Taka ne rabi moškega, niti ga noče, rabi samo dozo sperme iz banke. Vse kar se tiste sperme drži pa je nepotrebno in nezaželjeno.
Take, ki pa bi malo seksale, da bi ji naredil otroka, potem pa bi odšel in se ne vrnil nikoli pa so “one in a milion” in zelo verjetno je z njimi tudi kaj narobe v psihološkem smislu, vkolikor niso lezbijke, seveda.
Vso srečo pri trosenju svojega genskega materiala.
aha meni se zdi ta dečko popolnoma v trendu s časom ker verjamem da se najde marsikatera ki bi rada otroka po tej poti če posebej če imaš fajn orodje 😉 , Ja žal pa dejstva so taka , jaz smatram da tako početje je totalno obupno in otroško pa glede v obdobju ki živimo moram priznat da se najdejo ženske ki bi bile pripravljene se oploditi po taki poti še posebej tiste tetke nad 35 ki so v mistični dilemi kako naprej brez družine al se gredo v posvojitev nekih tujih otrok ipd. Zame otrok mora bit zaželjen in oba morata delat tolko prej na tem da bo otrok dobrodošel in spočet v družinskem objemu in ljubezni , če ni takig predpogojov po meojem je boljše ne imet otrok in živet lepo partnersko življenje v dvoje al kvečjemu s kužkom ali muco …..
Jaz iscem enga takega, imam pa par pogojev, ki jih moras izpolnit.
Testiran moras bit na vse spolno prenosljive bolezni.
Naredit moras spermiogram, ki mora imet odlicno oceno.
Ne smeš imet dobenih dednih bolezni v familiji.
Moraš bit črnolas, večji od 188 cm, športne postave.
Seksala bova samo enkrat, v moji najljubsi pozi, prvo jaz dozivim orgazem , pol lahko se ti.
Se vidiš pri men, si za akcijo?
Hilda39, 06.08.2025 ob 19:10
Jaz iscem enga takega, imam pa par pogojev, ki jih moras izpolnit.
Testiran moras bit na vse spolno prenosljive bolezni.
Naredit moras spermiogram, ki mora imet odlicno oceno.
Ne smeš imet dobenih dednih bolezni v familiji.
Moraš bit črnolas, večji od 188 cm, športne postave.
Seksala bova samo enkrat, v moji najljubsi pozi, prvo jaz dozivim orgazem , pol lahko se ti.
Se vidiš pri men, si za akcijo?
In kakšne veze ima orgazem z oploditvijo? Ti želiš užitke ali reprodukcijo?
Forum je zaprt za komentiranje.