Naravno skodrani lasje in barvanje las
Pozdravljeni!
Imam naravno skodrane lase. Prijateljica mi je povedala, da si ona barva lase, ima prav tako naravno skodrane, in da so tako bolj mehki in voljni. Ker si las ne upam pobarvati s pravo barvo, sem si kupila tisto, ki zdrži do 24 pranj. Nej se sploh lotim barvanja? Ali las ne bo poškodovalo? Kaj mi svetujete?
Hvala in lep pozdrav!
Naj ti povem, da je 24 pranj kar dosti. Če si pereš 2x na teden, je to 8x na mesec, si lahko zračunaš koliko ti zdrži potem barva. Mislim, de je po toliko časa že kar narastek. To so prodajni štosi. Pa še nekaj, vse kar se meša skupaj, se pravi, če imaš v škatli dve steklenički, to pomeni, da gre za oksidacijsko barvo, ker primešaš oksidant oziroma peroksid.
Če misliš na preliv, ki ti ga tudi jaz priporočam in če se barvaš v temnejše tone, pomeni, da moraš kupiti barvo, v kateri škatli je samo ena steklenička. To so tonerji in so prelivi, ki so manj obstojni, lasem pa dajo mehkobo in lesk in ne poškodujejo naravnih las.
To je kar se tiče proste prodaje. Svetujem pa ti, če ti ni vseeno za lase, da obiščeš frizerja, ki ti bo svetoval kako in kaj.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.