Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style naravna kozmetika

naravna kozmetika

Pozdravljeni,

mene zanima kakšno je vaše mnenje o naravni kozmetiki oz. če je naravna boljša ze nego kože kot pa industrijska?

LP

Pozdravljena,

tole je moje osebno mnenje – mislim, da je odvisno od vsake kože in posameznice posebej kakšen proizvod ji ustreza. Do sedaj sem imela že preko 1000 strank, s katerimi smo se pogovarjali tudi o teh stvareh in mnenja so bila različna. Ne glede na to kako globoko so lahko segle v žep, je nekaterim ustrezala čisto navadna krema, brez vseh vitaminov, ker so dobile po boljših kremah alergije, spet druge pa prisegajo na naravno kozemtiko. Jaz sem praktično poizkusila že vse in moram reči, da tudi meni ni ves čas ustrezala ena in ista krema. Odvisno od letnega časa in seveda moje starosti so se tudi tipi krem spreminjali. Tako sedaj sama prisegam na naravne proizvode. Imela pa sem tudi že nekaj strank, ki si praktično lahko privoščijo kakršnokoli kozmetiko in so jo tudi že preizkusile, pa so sedaj začele uporablajti čisto navadne vsem poznane kreme (ne smem delati reklam;) in jim najbolj ustrezajo.

Jasna Oklešen
moderator, vizažist
Carpus makeup center
http://www.carpus-makeup.si
info@carpus-makeup.si
040 49 11 11
031 611 544

Sama sem dolgo iskala kremo in sem jo našla. Jo uporabljam pol leta in sem zelo zadovoljn

Dobro se ujame z pitjem olja ali pa da prvo namažeš baby olje, nato pa naneseš kremo.

Od kar uporabljam to kozmetiko, se več ne ličim, ker NI potrebe. Koža je mehka, sijoča, nežna kot ritka… Priporočam!

hej. moram se pridružiti tej sicer kratki debati o naravni kozmetiki, ker sem ravno pred kratkim odkrila novo in je odlična … no pravzaprav mi jo je priporočila sodelavka… gre za kozmetiko Thermalium… sama uporabljam obrazno kremo in je odlična. vsebuje črno termomineralno vodo iz Moravskih Toplic. tam jo je sodelavka tudi prvič vidla … drgač se dobi pa tudi v lekarnah. je malo dražja, a res zelo zelo fajn vpliva na kožo. jaz sem mela recimo prej vedno ful rdečice, pa nečistoče v obliki aken … no sej še vedno mam, a opažam, da se stanje iz tedna v teden izboljšuje …

tako da, splača se probat …

lp

ŽIVJO
TUD JAZ PRISTAJAM NA NARAVNO KOZMETIKO PA TUDI TESTIRANA NE SME BITI NA ŽIVALIH…PREDVSEM PA SO MI POMEMBNE SESTAVINE…
ODKRILA SEM ČUDOVIT BODY BALSAM- PERSIAN PECH,KI VSEBUJE AVOKADO IN SHEA BUTTER IN JE RES ČUDOVIT…
ČE ŠE IMATE KAKŠNO IDEJO OZ. KJE JE MOGOČE KUPITI KAJ PODOBNEGA BODY BUTTER IZ SADNE-ZELIŠČNE OSNOVE MI PROSIM SPOROČITE!

HVALA

LP
META

Živijo,

moje osebne izkušnje so mi dokazale, da je naravna kozmetika boljša od industrijske. Imela sem grozne težave s kožo in sem opazila manjše izboljšanje le v času dopusta na morju, sedaj pa zdravilni učinki morja trajajo malo dlje

Na policah v slovenskih večjih trgovinah sem našla kozmetiko iz Mrtvega morja (Arad), ki ni testirana na živalih, rezultati so zajamčeni in celo vrnejo denar, če nisi zadovoljen z njihovimi izdelki.

Mene so prepričali, mojo kožo pa še bolj.

LP, Marija

[ali mi lahk kdo pomaga,

ptrebujem informacijo, kje se kupi Arad kozmetiko , sem jo kupila v promocijski prodaji pred Tušem, ker pa sem bila zelo zadovoljna jo želim ponovno kupiti, pa je ne najdem, spletna stran pa jim tudi ne dela,

hvala za morebiten odgovor,

e

Spostovana!

Kozmetiko Arad lahko narocite na e-mail naslov:

infoarad.arad@gmail.com

Pomagale vam bodo prijazne punce.

LP,

Natalija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close