Najdi forum

naprej-nazaj

Pozdrav

Potem, ko sem na novo naložil XP nimam več aktivnih zelenih gumbkov z puščico za listanje “naprej in nazaj”. Ali mogoče kdo ve v čem je finta.

Hvala

Mogoče imaš izklopljeno orodno vrstico vklopi: pogled->orodne vrstice->standarni gumbi

--- pa lep dan še naprej!

Živjo

Ja orodno vrstico imam vklopljeno in tudi oba gumbka vidim vendar sta sive barve in nista aktivna. Morala bi biti zelene barve. Tako še vedno klikam z desnim gumbom na miški in tam izberem “nazaj”, kar je pa zamudno.

Lp

Kje nimaš aktivnih teh gumbkov, v internet browserju(ki je ta in ta), v windows explorerju ali kje drugje?

Se opravičujem za nepopolne podatke. Gumka nista aktivna v internet brskalniku (IE verzja 6.0) in tudi v windows explorerju (XP pro). V windows explorerju mi je nekoliko lažje, ker imam v orodni vrstici gumbek “gor” s katerim se vračam nazaj.

Pozdrav

Zdej bom bolj ugibal. Klikni z desno miškino tipko na zgornji del browserja (tam ko ti piše file, edit…) in poglej če imaš “standard buton” obkljukan. Če ga nimaš ga obkljukaj.

z desno miškino tipko klikni na zgodnji del browserja (tam ko maš file, edit…) pa izberi “costumize” potem pa si z levega dela prenesi tipke za naprej in nazaj v desni del (to narediš z add). Poglej tudi, če imaš ko klikneš z desno miškino tipko oobkljukano “standard buton”

AlesKo hvala za trud ampak vse to kar si naštel je pri meni odkljukano in tudi ta dva gumba se nahajata v orodni vrstici tako, da ju ni treba dodajat. Problem je samo v tem, da sta siva in ne delujeta 🙂

Pozdrav

Virt, samo poskušam:
klikni z desno miškino tipko na sivino orodne vrstice z ikonami (v isti vrstici, kot imaš “naprej” in “nazaj”) –> customize –> “show text labels”.

Sicer nimam XP-jev, ampak moraš imeti podobne funkcije.

Ma naloži si Mozillo Firefox in nogiraj MS-ŠIT !

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Po mojem je še najboljše, da Explorer zbrišeš pa ga ponovno naložiš. To narediš tako da greš na start/settings/control panel/add-remove/add-remove windows commponents, odkljukaš Explorer. Počakaš, da ti ga odstrani. Na novo zaženeš računalnik, greš na isto mesto in explorer znova obkljukaš in počakaš, da ga namesti.

Hvala vsem za odgovore. Inštaliral sem mozillo in zdaj dela, IE bom pa uporabljal samo za banko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close