Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Naprava za odstranjevanje dlak z voskom/smolo

Naprava za odstranjevanje dlak z voskom/smolo

Pozdravljeni.
Do sedaj sem za depilacijo nog uporabljala električni depilator, zadnje čase pa imam vedno večje težave z vraščenimi dlakami, poleg tega imam tudi občutek, da učinek ni več tako dolgotrajen kot nekoč.

Včasih grem na depilacijo rok v salon in mi je zelo všeč njihov pripomoček za gretje in nanašanje smole (kot nekakšna “flaška” z nastavkom za nanašanje). Z učinkom sem res zadovoljna, zato bi takšno profesionalno napravico želela imeti doma. Zanima me, kje bi se jo dalo kupiti?

Pozdravljena!

Svetovala bi vam, obisk v kozmetičnem salonu, kajti če se vam tako močno vraščajo dlačice, bo toliko dlačic pod kožo nemogoče odstranjevati!
Postopek pa vam ni več dolgotrajen zaradi odlomljenih dlačic, kar se pogosto dogaja, kadar se aparat ne drži pravokotno na kožo in zato dlačice v parih dneh zopet zrastejo!
Profesionalnih aparatov pa vam ne bi svetovala za domov, kajti tako je pri vseh stvareh in poklicih, zato samo strokovno izibraženi, da ne pride do nepotrebnih zapletov!Tudi kupiti se ga da, samo na salon, ni v prosti prodaji!
Morda se sliši depilacija preprost postopek, pa ni čisto tako.Z nepravilno uporabo si lahko povzročite opekline, podpludbe, otekline na bezgavkah…
Zato boste v kozmetičnem salonu hitro, pravilno in natančno zrihtana!Če pa tudi ta rešitev ni dobra, se lahko odločite trajno odstranitev dlačic!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close