NAPOTNICA NUJNO=>MORAŠ PLAČAT HITRI TEST, ČE HOČEŠ PRITI DO BOLNICE!
Preverjeno!
Če oseba dobi napotnico pri dežurnem zdravniku, MORA PLAČAT HITRI TEST 9,5€, da lahko gre na vlak in sploh pride do Celjske bolnice!!!
Dežurni te pošlje na PCT test, ki ga ne plačaš sam, samo v primeru, če imaš katerega od covid simptomov!
Kar pa jih ta oseba nima.
ČISTA LAŽ, DA OSEBE, KI RABIJO NUJNO ZDRAVNIKA, NE BODO OSTALE BREZ NUJNE OSKRBE!!!
ČE OSEBA NIMA SVOJEGA PREVOZA, SPLOH NE MORE DO BOLNICE, KJER JI POTEM NA NJIHOVE STROŠKE NAREDIJO PCT TEST!
Goga708, 20.09.2021 ob 08:02
Preverjeno!
Če oseba dobi napotnico pri dežurnem zdravniku, MORA PLAČAT HITRI TEST 9,5€, da lahko gre na vlak in sploh pride do Celjske bolnice!!!
Dežurni te pošlje na PCT test, ki ga ne plačaš sam, samo v primeru, če imaš katerega od covid simptomov!
Kar pa jih ta oseba nima.
ČISTA LAŽ, DA OSEBE, KI RABIJO NUJNO ZDRAVNIKA, NE BODO OSTALE BREZ NUJNE OSKRBE!!!
ČE OSEBA NIMA SVOJEGA PREVOZA, SPLOH NE MORE DO BOLNICE, KJER JI POTEM NA NJIHOVE STROŠKE NAREDIJO PCT TEST!
Kar pišeš ni nič takega, pač zdravstvo v Slo. je ena mafija.
Jaz sem hotel it v bolnico obiskat zelo bolnega očeta. Zahtevali so pct- testiral sem se na vstopni točki pred bolnico in plačal test. PAZI: DA SEM LAHK ŠEL OBISKAT OČETA, SEM MORAL SAMOPLAČNIŠKO OPRAVIT TEST
Javno zdravstvo my ass
Kam gre moj denar za zdravstveno zavarovanje?? Mafija
Tole za obiskovalce je pa v Avstriji že celo leto tako, da moraš biti testiran ali pa cepljen. Nekaj časa je bilo to samo za obiskovalce. Zdaj pa tudi za paciente. Ko prideš v bolnico, naprej pokazat aplikacijo.
Nujne primere pa seveda vzamejo takoj.
To za obiskovalce, je bilo že lani v AT, da niso smeli kar tako v bolnico, ampak test narediti.
Slovenija pač par mesecev za Avstrijo sprejema, kopira ukrepe.
tole z obiskovalci, 20.09.2021 ob 08:15
Tole za obiskovalce je pa v Avstriji že celo leto tako, da moraš biti testiran ali pa cepljen. Nekaj časa je bilo to samo za obiskovalce. Zdaj pa tudi za paciente. Ko prideš v bolnico, naprej pokazat aplikacijo.
Nujne primere pa seveda vzamejo takoj.
To za obiskovalce, je bilo že lani v AT, da niso smeli kar tako v bolnico, ampak test narediti.
Slovenija pač par mesecev za Avstrijo sprejema, kopira ukrepe.
Je treba v Avstriji plačat testiranje, da greš lahk obiskat svojca v bolnico? Norooo
Če rabiš nujen prevoz do zdravstvene ustanove, pokličeš rešilca.
V tvojem primeru gre baje za napotnico nujno, kar ni urgentno stanje. Če gre za urgentno stanje, te na licu mesta popokajo v rešilca in peljejo kamor te pač morajo. Res je, da hočejo privatizirati slovensko zdravstvo, kar niti približno ni prav. Ampak tole tvoje je pa samo bluzenje. Pred koronavirusom si še vedno moral plačat karto za vlak, če si šel z vlakom na pregled. A takrat ste se tudi pizdili naokrog in na zdravnike, da ste mogli plačat karto in da zdravstvo ni več javno? Kaj pa če si zamudil vlak in na pregled? Le kdo je bil v tem primeru kriv?
NeBluzi, 20.09.2021 ob 08:24
Če rabiš nujen prevoz do zdravstvene ustanove, pokličeš rešilca.
V tvojem primeru gre baje za napotnico nujno, kar ni urgentno stanje. Če gre za urgentno stanje, te na licu mesta popokajo v rešilca in peljejo kamor te pač morajo. Res je, da hočejo privatizirati slovensko zdravstvo, kar niti približno ni prav. Ampak tole tvoje je pa samo bluzenje. Pred koronavirusom si še vedno moral plačat karto za vlak, če si šel z vlakom na pregled. A takrat ste se tudi pizdili naokrog in na zdravnike, da ste mogli plačat karto in da zdravstvo ni več javno? Kaj pa če si zamudil vlak in na pregled? Le kdo je bil v tem primeru kriv?
Če ti da dežurni (in ne nadomestni!) napotnico nujno, potem ni nujno???
CEPEC!
Kdo piše da ne bi plačal karte za vlak, pišem o PCT DOKAZILU, KI GA RABIŠ KO GREŠ NA VLAK!
Goga708, 20.09.2021 ob 08:35
Če ti da dežurni (in ne nadomestni!) napotnico nujno, potem ni nujno???
CEPEC!
Kdo piše da ne bi plačal karte za vlak, pišem o PCT DOKAZILU, KI GA RABIŠ KO GREŠ NA VLAK!
Sem ti ponudila prevoz. Pri meni ne rabiš PCT. Masko pa seveda ja.
AMpak se ti ne zdi vredno odgovoriti. Torej lahko sklepam, da samo provociraš. V resnici ne rabiš prevoza, samo štalo hočeš delat, je tako?
“sem iz okolice”: jaz ne rabim prevoza, kolega je že dobil prevoz. HVALA VAM ZA PONUDBO.
Post sem napisala, da vsi izveste, da LJUDJE, KI NIMAJO LASTNEGA PREVOZA, ni važno kakšen je razlog (nima izpita, nima avta, starejši ljudje, ljudje brez socialnih vezi, … karkoli…) NE MOREJO DO ZDRAVNIKA, NITI DO URGENCE, KER NE SMEJO(!) UPORABITI JAVNEGA PREVOZA, BREZ PCT DOKAZILA!
KATASTROFA KAM SMO PRIŠLI!
pa kaj stalno to zahojeno zarukano fašistično avstrijo dajete za zgled. To občudovanje avstrijcev je prav smešno – eni brezvezni jodlarji, ki razen hitlerja niso sproducirali nič omembe vrednega. Edino stara slava dunaja jim je še ostala pa še ta je od rusov. prav smešno je, kako se slovenčki zgledujejo po enem od najbolj kmetavzarskih narodov v evropi. avstrijcev nihče resno ne jemlje, samo smejejo se jim. slovenci jih imajo pa za nekakšno verodostojno ‘avtoriteto’. džizs, res.
Goga708, 20.09.2021 ob 08:50
“sem iz okolice”: jaz ne rabim prevoza, kolega je že dobil prevoz. HVALA VAM ZA PONUDBO.
Post sem napisala, da vsi izveste, da LJUDJE, KI NIMAJO LASTNEGA PREVOZA, ni važno kakšen je razlog (nima izpita, nima avta, starejši ljudje, ljudje brez socialnih vezi, … karkoli…) NE MOREJO DO ZDRAVNIKA, NITI DO URGENCE, KER NE SMEJO(!) UPORABITI JAVNEGA PREVOZA, BREZ PCT DOKAZILA!
KATASTROFA KAM SMO PRIŠLI!
Nič se ne testiram pa se ves čas vozim z busi, vlaki. Tako, da ne zavajaj, ne laži.
Aja, cepljenje je seveda zastonj.
joj res, 20.09.2021 ob 08:57
pa kaj stalno to zahojeno zarukano fašistično avstrijo dajete za zgled. To občudovanje avstrijcev je prav smešno – eni brezvezni jodlarji, ki razen hitlerja niso sproducirali nič omembe vrednega. Edino stara slava dunaja jim je še ostala pa še ta je od rusov. prav smešno je, kako se slovenčki zgledujejo po enem od najbolj kmetavzarskih narodov v evropi. avstrijcev nihče resno ne jemlje, samo smejejo se jim. slovenci jih imajo pa za nekakšno verodostojno ‘avtoriteto’. džizs, res.
Saj zato pa, ker imajo tako revščino, ker so tako zanič, Slovenija investira v Avstriji, tam odpira slovenske firme, odpira slovenske trgovine. Kaj pa bodo neki Avstrijci, brez nas Slovencev pridejo preč. Pa, da ne govorimo kako se vsak dan valijo cele kolone avstrijskih delavcev proti Sloveniji. Na tisoče Avstrijcev se vozi na delo v Slovenijo in to vsak dan. Na tisoče se jih je tudi za stalno preselilo v Slovenoji.
Pa kaj to, še na Madžarsko, Slovaško, Češko se valijo cele kolone vozil avstrijskih delavcev. Ne samo v Slovenijo.
Še dobro, da smo Slovenci uvedli v Avstriji obvezno šolstvo v 18. stoletju, drugače bi bili še vedno nepismeni.
Pa kaj to, ne samo sedaj, tudi nekoč so Slovenci odpirali številne firme v Avvstriji in nudili delo Avstrijcem. V šolah se pa Avstrijci učijo o naših fenomenalnih skladateljih pa psihologih. Ker svojih seveda nimajo.
Pozimi se cele trume smučarjev vozijo iz Avstrije k nam, ker gor nimajo nič vrednega za smučat.
V jezikovnih šolah pa je izjemni naval Avstrijcev, ker se učijo slovensko, ker kaj bodo oni brez nas?
A potem pridejo v poštev Nemci? Pa Francozi? Italijani? A ne?
A Danci, Švedi? A potem se pri nas držimo samo priporočil, če se že odlokov, zakonov ne? Pa cepimo se prostovoljno tam v najmanj 70%?
A imaš raje balkanske države, kjer je vse v stilu znajdi se (beri goljufaj – še bolj kot pri nas)? Pa celo Srbi razmišljajo o uvedbi PCT, kdo bi si mislil… Sicer bo tam še malo bolj neumno kot pri nas, ko lahko napišeš zakon, zagroziš s kaznimi, pa večina folka ne šljivi 5%. Če pa si kdo drzne prijaviti barabo, pa je pogrom nad tistim, ki prijavi in ne nad barabo. Glup folk pač, primerljiv samo z narodi, ki jim je treba vladat samo z gajžlo. Drugega ne razumejo, ker niso na dovolj visoki stopnji razvoja.
vse po reglcih, 20.09.2021 ob 09:43
Si pozabila navesti, da je v Avstriji testiranje brezplačno in da so testirne točke vsepovsod? Uide ane, v ihti režimskega hlapčevstva.
Ja, testi so zaenkrat še brezplačni v Avstriji. Oktobra Nemčija uvede plačljive teste, so že avgusta povedali termin. Mislim, da nekje 10. oktober.
Avstrija tudi napoveduje, da bodo testi plačljivi, ni pa čisto jasno kdaj v oktobru. Bodo pa plačljivi. Aja, recimo učitelji rabijo en PCR test na teden. Morajo ga seveda sami plačat. So samo hitri testi brezplačni. Tisti, ki so necepljeni seveda. So pa učitelji v povprečju 82% precepljeni. Torej se gre samo za peščico učiteljev. Pa pač plačajo.
se bo spremnilo, 20.09.2021 ob 09:48
Ja, testi so zaenkrat še brezplačni v Avstriji. Oktobra Nemčija uvede plačljive teste, so že avgusta povedali termin. Mislim, da nekje 10. oktober.
Avstrija tudi napoveduje, da bodo testi plačljivi, ni pa čisto jasno kdaj v oktobru. Bodo pa plačljivi. Aja, recimo učitelji rabijo en PCR test na teden. Morajo ga seveda sami plačat. So samo hitri testi brezplačni. Tisti, ki so necepljeni seveda. So pa učitelji v povprečju 82% precepljeni. Torej se gre samo za peščico učiteljev. Pa pač plačajo.
V Nemčiji bo stal test 76 centov !! Tega pa ne poveš!
res si režimsko trobilo.
bi kdo, 20.09.2021 ob 09:57
V Nemčiji bo stal test 76 centov !! Tega pa ne poveš!
res si režimsko trobilo.
Ne laži! Za samoplačnike bo okrog 20 EUR hitri test!
ini, 20.09.2021 ob 10:01
Ne laži! Za samoplačnike bo okrog 20 EUR hitri test!
Ne laži ti. Cena hitrega testa še ni znana. https://www.br.de/radio/bayern1/was-kostet-ein-coronatest-100.html
Še naprej pa bodo brezplačni za mladino do 18. leta. Druge izjeme so še:
Ausnahmen: Manchmal ist kein Test notwendig
Die Testpflicht gilt in Bayern aber nicht überall: Im Einzelhandel, in Privaträumen, in Gottesdiensten, im Personennahverkehr und bei Veranstaltungen unter freiem Himmel mit bis zu 1000 Besuchern sind keine Nachweise nötig. Ausnahmen gibt es auch für den Beruf und für gemeinnützige ehrenamtliche Tätigkeiten.
Forum je zaprt za komentiranje.