Napotitev na izobraževanje – pogodba
Pozdravljeni!
Delodajalec me ima namen poslati na tečaj. Ker gre za sklop 3 tečajev je vrednost precejšnja in po nekem internem pravilniku moram ostati še 2 leti – če ne se stroški izobr. vračajo.
Ker sem napoten ne morem odbiti, ker sem v disc. prekršku in to kakor berem hudem – lahko je osnova za odpoved. Pogodba o vračanju pa se mi zdi nepravična saj me pošilja delodajalec.
Kako se izogniti podpisu takšne pogodbe in še zmeraj iti na izobraževanje? Oziroma se izogniti grožnjam,… iz strani delodajalca. Torej kakšen argument, zakonsko podlago,… naj navedem, da pogodbe ne podpišem.
Če samo rečem, da enostavno ne bom podpisal sem spet verjetno v disc. prekršku. Ali pa naj podpišem in dopišem, da gre za “podpis na željo delodajalca”?
Iščem po internetu pa ne najdem odgovora – povsod so neki kompromisi: nikjer nisem zasledil ali je to sploh pravilno, ker konec koncev gre za protislovje – če si napoten, ne smeš odbiti, lahko pa te potem “držijo” še eno, dve leti. To nekak ne gre skupaj. Ali se sodna praksa postavi na tvojo stran, ali na delodajalčevo?
Hvala za morebitne odgovore!
Forum je zaprt za komentiranje.