Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Napolnim žensko, dobra nagrada

Napolnim žensko, dobra nagrada

Iščem žensko, ki jo zanima, da jo napolnim kamor hoče. Lahko vas v usta, vagino ali ritko napolnim. Za dobro nagrado kam bi pustile ženske? Koliko nagrade bi rade imele za srečanje?

Nedaj bože da se ovo množi. Sačuvaj nas proti ove lude sperme. Možeš ti napunit samu gumicu. I nista drugo.

Hoče katera, da bi bila napolnjena v usta, ritko… za dobro nagrado?

Odgovor na objavo uporabnika
Jusufa, 16.09.2025 ob 20:48

Nedaj bože da se ovo množi. Sačuvaj nas proti ove lude sperme. Možeš ti napunit samu gumicu. I nista drugo.

Za €€€ te zanima, da bi bila ti napolnjena kamor hočeš?

Ne zanima me ni za zlato. Od tebe nikako.

Anonimno 7072, 16.09.2025 ob 19:57

Iščem žensko, ki jo zanima, da jo napolnim kamor hoče. Lahko vas v usta, vagino ali ritko napolnim. Za dobro nagrado kam bi pustile ženske? Koliko nagrade bi rade imele za srečanje?

Če imaš ti kaj in s čim napolnit, še ti jaz plačam zraven. 🙂

Anonimno 547, 17.09.2025 ob 13:36

Če imaš ti kaj in s čim napolnit, še ti jaz plačam zraven. 🙂

Imam velikega in z veliko sperme. Te zanima, da te napolnim s spermo? Kam bi hotela, da te napolnim?

Anonimno 7072, 17.09.2025 ob 15:35

Imam velikega in z veliko sperme. Te zanima, da te napolnim s spermo? Kam bi hotela, da te napolnim?

Se dobiva pod mostom. Če zamudim si sam porini glavo v vodo, za kakšnih 5min

Predlagam ti da se dogovoriš z onim debilom kateri koristi moj prejšnji nick. On ima veeeeliko deeeebelo rit, lahko boš ga filal koliko ti je volja in koliko zmoreš, ker ne bo tako hitro poln. Zagotovo bo za, samo prej mu moraš dat malo alkota, to mu je šibka točka, potem pristane na vse in vse tvoje težave in težnje bodo rešene za vekomaj. Enkraten nasvet, a ne? Ni za kaj, z veseljem ti še kdaj svetujem. Lp, in upam da ne pišeš več.

Kuku. Spet sem tu. Poredni in pohotni Lojz. Praznim jajca Ciganom in narkimanom. Dobrodošli vsi. Rad bi bil poln kot sod.

Anonimno 547, 18.09.2025 ob 13:51

Se dobiva pod mostom. Če zamudim si sam porini glavo v vodo, za kakšnih 5min

Iz kje si? Kje se točno dobiva? Za 500 € te zanima srečanje…?

Da me zanima. Lahko me napolniš ko krvavico. Ima. Rad to da teče iz mene ko iz greznice. Si za? Kje se dobiva? Me zanimaš zelo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close