Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Napisite svoje najglobje in najbolj poredne fantazije

Napisite svoje najglobje in najbolj poredne fantazije

Ufff žena1kaj bi nama delali tile najini delavci…pa da je se po možnosti kakšen črnc z ogromnim kurcem zraven…
Kr na gradbišču v tem kontejnerju…te najprej eden začne obdelovati, drugi skozi okno opazuje,ti ga zagledaš in mu namignes naj se pridruži…
In akcija se začne…

Hehe, ni nihče črn, so pa balkanci, no mene osebno ne zaradi videza ampak v tej fantaziji rajcajo albanci, saj oddajajo nek tak poseben skupinski nagon, pa tudi bolj mi delujejo nasilni in poniževalni.
Sem pa že mokra v službi…najbolje da grem na teren s kakimi papirji da mi jih podpišejo.

Mogoče že kaka ima podobno izkušnjo ko sobili moski na robu zakona in se jim je raje predala, kot uprla.
Seveda je pa še mnogo vsaj zame manj pokvarjenih fantazij ki se prepletajo;)

Vroče fantazije….veliko delam na terenu, zanimivo bi bilo, če se dobiva. Jaz se ti ne bi upiral 🙂

Toliko ljudi, kot vas je tukaj z totalno NEDOMIŠLJIJO, ni čudno, da,….EH, hudič vas vzemi

Živjo. Jst bi tud rad doživu da mi ženska lula v usta. Pa verjetn nebom.

A ni to ogabno?

Nevem še. Me pa pali misel na to ful. Dokler ne probam ne morem rečt….

Odgovor na objavo uporabnika
Krtek, 06.07.2025 ob 13:46

Nevem še. Me pa pali misel na to ful. Dokler ne probam ne morem rečt….

Moras poskusit…obcutki so bozanski, sploh po ticu…vroce, mokro, intimno in perverzno…

haha hudo perverzno ja 🙂

Bi pa nimam s kom. Je katera takšna tu? Ali pa pozna kdo katero….

ni slabo! sploh ni slaba ideja to 😛

Krtek, 06.07.2025 ob 16:31

Bi pa nimam s kom. Je katera takšna tu? Ali pa pozna kdo katero….

Težko boš tukaj kakšno našel…lahko greš na prostitutke, sam tist je vsaj meni mimo…da imaš pa partnerko, ki uživa v tem, je pa to zadetek v polno. Ampak je res težko jo najti. Z eno sem se enkrat pogovarjal, oz sextal…čisto je bila mahnjena na piss igrice…samozadovoljevala se je, vmes pila svoje lulanje…rada je imela, če ji je moški lulal v usta, rada je lulala moškim v usta med oralnim seksom…noro, ampak do srečanja žal ni prišlo…pa še moj tip ženske…debelušna, nedepilirana….

Ja takšna je prava. Sam kaj ko ne morem z njo stika vspostavit! Gotovo je še kje kakšna ko bi to počela. Lahk dam mail pa bom vidu.

Krtek, 06.07.2025 ob 19:42

Ja takšna je prava. Sam kaj ko ne morem z njo stika vspostavit! Gotovo je še kje kakšna ko bi to počela. Lahk dam mail pa bom vidu.

prijaznifant83@gmail.com

Krtek, 06.07.2025 ob 19:46

prijaznifant83@gmail.com

Jap…se strinjam…samo, ponavadi takejo izginejo po parih chatih…jaz imam shranjen se cel pogovor in fotke in si ga dostikrat zdrkam…nora zenska…mahnjena na spermo, lizanje anusa…ni da ni…

“INCEST – je zabava za celo družino.”

Ženska874, 06.07.2025 ob 13:26

A ni to ogabno?

Ogabno? Kakor za koga…meni predstavlja se eno globjo povezanost z zensko.

Da ženska zadržuje in se potem v hlače

fukanje žlahte

Niti enega samega maila…… očitno smo res v hudi zmoti ko mislimo da ženskam paše lulat po moških. Žal.

TIST KI KAO NI NIKOLI V ŽIVLJENJU IMEL ŽELJE POFUKAT KOGA OD SORODNIKOV M/Ž SPLOH NI VAŽNO SI LAŽE SAM SEBI IN TAKO PAČ JE.

Mogoče bi pa bila katera, ki bi me polulala za denar?

pofukat grobo brez milosti v vse njene luknjice sestrično ki je precej prizadeta že od rojstva in jo nato celo od glave do pet polulati

in nato ji ko je cela prefukana in popolnoma poscana še napolnit njena sexy usteca z vročo spermo, da ji šprica in teče ven iz nje

Ja pa fantaziram, da bi me sosed otipaval in pol na hiter pofukal. Med tem, ko je velika nevarnost, da naju zaloti njegova zena..omg…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close