Napihnjen trebuh
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Napihnjen trebuh
Že dlje časa imam ful napihnjen trebuh. Nisem noseča, ne vem, da bi bila kaj bolna. Napihnjena sem pa po vsaki hrani ali pijači. Se še kateri to dogaja in če mogoče veste zakaj? Ful je neprijeten občutek in zadeva me je začela zelo motiti.
Se podpišem pod tvoj mail. Imam enake težave, pa nimam pojma, zakaj se to dogaja.
Mogoče maš občutljiva jetra na kakšno hrano, pa ti jetra “zatečejo”.
Moja mama je mela ta problem, pa ji je zdravnik reku da je to hrana.
Andro.
Jetra? Ne vem no, bi mogoce morala k zdravniku.
Mam isti problem 😉 Kak karkoli dam v usta me napihne…
Tudi jaz imam ta problem, po navadi me je po polnozrnatih izdelkih zdaj pa tudi mene skoraj po vsem in potem spijem eno,dve tableti limex in je v redu,…samo ne vem kam to pelje, da se cajtam samo s tabletami,…zdravnica pa nic ne ve kaj bi bilo, tako da,…
Sem imela isti problem, potem sem pa mleko zamenjala s sojinim mlekom in je ful bolje.
Verjetno ti ne paše kaka hrana oz. sestavina, ki je v hrani, ki jo uživaš.
lp
joj jest mam tud take težave pa res nevem kaj naj.
A sklepaš po sebi??????Jaz grem dohtarju jutr,ker mi se to že vleče,kar 3 mesce in mislim,da to ni vredu.Seksam pa kar redno 3xdo4x na teden.pa čeprav nisem več rosno mlada.
Jaz sem se tudi to spraševala kaj mi je,potem sem pa nehala z Diane 35,ki sem jih jemala kakšno leto in je bilo takoj ok.
mogoce popijete premalo tekocine? cca. 2 litra na dan?
POvprašaj v lekarni, pa ti bodo verjetnodali tablete Sab simplex ali kaj podobnega (jih je še nekaj). Niso škodljive, običajno pa se zraven vzame še kakšen rupurut ali kaj podobnega. Po par dnevih boš v redu, trebuh pa pol manjši.
Ce dobro pomislim, se mi to res vlece odkar jemljem KT….prav tako pa popijem veliko mleka.
Po vsaki jedi se fajn sprdi in ornk rigni.
lahko je pa problem tudi drugje. Pri nekaterih nagaja ščitnica, tako da bi bilo treba reči zdravniku, da vas pošlje še na kakšne preiskave
Ocitno bo problem res v scitnici. Opazam namrec ogromno znakov, ki bi bili lahko povezani s scitnico in ze vec zdravnikov mi je tako reklo po posvetovanju o razlicnih problemih. Vsi pa vodijo v scitnico. V kratkem grem na pregled. Hvala.
Meni pomaga Metin čaj. Zvečer ga skuham dva litra. Naslednji dan ga pijem nesladkanega namesto vode ali sokov. Pa še čisto rahlo pomirja.
Veš kaj svetilnik-po moje ne spadaš na ta forum,kajti takšnih kot si ti ne potrebujemo…sploh pa so to dokaj resne teme,kar pa zgleda ti ne obvladaš.
Nika 32, tudi take potrebujemo, ne hecaj se no.
Fuj kako so babe z napihnjenimi trebuhi nagravžne heheheh.malo trebuha je že lahko ampak špehastega ne pa napihnjenega
aleluja
Jaz sem imela enake težave, ko pa sem nehala jesti kontracepcijo so izginile. Zgleda je bil razlog ravno to.
Forum je zaprt za komentiranje.