Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu napihala 0,47

napihala 0,47

Pozdravljeni, napihala sem 0,47miligrama alkohola v litru izdihanega zraka skoraj dva meseca nazaj in dobila 16 kazenskih tock. Sedaj me pa zanima za zbijanje kazenskih tock. Ali mi bodo sami poslali za solo varne vožnje ali se moram sama prijavit. Ali lahko točke zbijem z obiskom pri svojem osebnem zdravniku. Hvala in lep pozdrav

Pozdravljeni, v vašem primeru morate za izbris kazenskih točk (k.t.) opraviti kontrolni zdravniški pregled in verjetno boste napoteni na edukacijsko ali psihosocialno delavnico. Ko imate opravljeno vse pošljete predlog z vsemi listinami za izbis kazenskih točk na Min. za pravosodje, oddelek za evidenco k.t. Točke vam brišejo enkrat v dveh letih. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Pozdravljeni, hvala za odgovor. Sedaj pa me še zanima, če se lahko kar sama oglasim k moji osebni zdravnici na pregled. Koliko k.t. pa mi bodo potem izbrisali in če me bodo o izbrisu obvestili po pošti. Hvala

Pozdravljeni, lahko se sami oglasite pri zdravnici. Preverite ali ima koncesijo za opravljanje kontrolnih zdr. pregledov. Prilagam seznam spodaj. Izbrisali vam bodo 4 k.t. Kolikor mi je znano vas ne obveščajo o izbrisu k.t. Lahko pa podate vlogo za izpis k.t., kjer boste videli ali so vam že brisali k.t. ali ne. Lp

1. Zdravstveni dom Ljubljana, Metelkova ulica 9, 1000 Ljubljana
2. ZVD Zavod za varstvo pri delu d.d., Chendgdujska cesta 25, 1260 Ljubljana
3. Zdravstveni dom Celje, Gregorciceva 5, 3000 Celje
4. Osnovno zdravstvo Gorenjske, Gosposvetska ulica 9, 4000 Kranj
5. Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor, Ulica talcev 9, 2000 Maribor
6. Zdravstveni dom Osnovno zdravstvo Nova Gorica, Rejceva ulica 4, 5000 Nova Gorica
7. Zdravstveni dom Ravne na Koroškem, Ob suhi 11, 2390 Ravne na Koroškem
8. Zdravstveni dom Murska Sobota, Grajska ulica 24, 9000 Murska Sobota

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close