Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Napihal 0,75, začasno odvzeto vozniško dovojenje

Napihal 0,75, začasno odvzeto vozniško dovojenje

Zdravo,
včeraj so me ustavili policisti napihal sem 0.70, imam tažavo kajti februarja 2018 so me ustavili že enkrat in sem dobil izrečeno prepoved vožnje v RS imel avstrijsko VD, 2019 avgusta sem si izpit prepisal v slovenijo. Takrat nisem oddal nobene vloge počakal sem da mi je prepoved potekla, torej teoretično nisem imel Pogojne. zanima se mi splača zaprositi za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja ali bo sodišče to zavrnilo.

Lp

Pozdravljeni, splača se vam vložiti predlog za t.i. pogojno obdržanje v.d. Več kot zavrniti vas ne morejo. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Pozdravljeni, v nedeljo mi je bilo začasno odvzeto vozniško, zaradi prekoračitve hitrosti izven naselja. Dobil sem tudi za “pihati”, vendar na mojo srečo alkohola ne pijem, prav tako ne uživam nobenih substanc. Do sedaj sem bil trikrat manjše kaznovan (vedno zaradi prekoračitev hitrosti, od tega enkrat na avtocesti), je pa od tega že nekaj let, od zadnjega več kot dve. Bo to imelo velik vpliv na odločitev? Sklepa sicer še nisem dobil, bo pa verjetno še ta teden. Prijavil sem se tudi na pregled, ki pa je šele 12.10. Zanima me, če lahko predlogu dodam zaenkrat samo potrdilo o prijavi na pregled? Obstaja še vedno možnost se osebno zglasiti na sodišču in zaprositi za zaslišanje (z zdravniškim spričevalom)?
Hvala za vsakršen odgovor.

Pozdraljeni, pri listinah za vračilo začasno odvzetega v.d. ne bo dovolj potrdilo o čakanju na pregled. Le to je dovolj za obravnavo pri listinah za t.i. pogojno obdržanje v.d. Torej, če boste želeli vrnitev zač. odv. v.d. bo potrebno dostaviti opravljen kont. zdr. pregled. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

24.6.2020 sem napihal 0,68 in s strani policije mi je bilo začasno odvzeto VD,1.7. sem s sodišča dobil sklep o začasno odvzetem V.D.16.7. sem opravil kontrolni zdravniški pregled in takoj na sodišče poslal predlog za vrnitev začasno odvzetgega VD, 29.7. sem imel narok pri sodnici,kjer mi je bil vročen sklep o vrnitvi začasno odvzetega VD. V petek 4.9. sem dobil sodbo o globi 1200 evrov in 170 evrov sodne takse,ter izrečenih 18 KT. Če se ne motim, moram počakati na sklep o prenehanju veljavnosti VD in na tisti sklep potem v 15 dneh vložiti predlog za odložitev izvršitve prenehanja veljavnosti VD? Imam prav?Hvala za odgovore!

Pozdravljeni, tako je imate prav. Počakajte, da dobite sklep o prenhanju veljavnosti v.d in nato po pravnomočnosti v roku 15 dni pošljite listine za t.i. pogojno obdžanje v.d. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close