Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napela mu je v oddaji Tarča

Napela mu je v oddaji Tarča

Slučajno mi na netu pride pod roke sveža Tarča, Napela jih je Kacinu.

Kdo? Nataša Pirc Musar.

Potem pa šok in prispevek, natančen izračun, koliko zaslužijo ponudniki s testi in koliko dobijo od države pooblascenci za HATG testiranja.

Sedaj mi je popolnoma jasno.

Nobene veze z zdravjem.

Veliko veze z denarjem

Sramota.

Le kdo od njih, si ne bi želel, da epidemija traja v nedogled.

Če boste pozorni v prispevku, en test stane v tujini 0. 89 od ponudnika, pri nas se vrti okoli 2.35.eur.

Dobro jutro. Bolje resnico spoznati pozno, kot nikoli.

Odgovor na objavo uporabnika
Veter na njihov mlin, 19.09.2021 ob 07:10

Slučajno mi na netu pride pod roke sveža Tarča, Napela jih je Kacinu.

Kdo? Nataša Pirc Musar.

Potem pa šok in prispevek, natančen izračun, koliko zaslužijo ponudniki s testi in koliko dobijo od države pooblascenci za HATG testiranja.

Sedaj mi je popolnoma jasno.

Nobene veze z zdravjem.

Veliko veze z denarjem

Sramota.

Le kdo od njih, si ne bi želel, da epidemija traja v nedogled.

Če boste pozorni v prispevku, en test stane v tujini 0. 89 od ponudnika, pri nas se vrti okoli 2.35.eur.

Pa kje živite ljudje?! Nimate osnovne ekonomske razgledanosti, če ne že znanja. Zate je to tako velika marža?! Morebiti pa vsak dan kupuješ kakšno stvar, kjer je marža enkrat večja …

hbehb, 19.09.2021 ob 07:32

Pa kje živite ljudje?! Nimate osnovne ekonomske razgledanosti, če ne že znanja. Zate je to tako velika marža?! Morebiti pa vsak dan kupuješ kakšno stvar, kjer je marža enkrat večja …

Ti o marži?????

O dobičku, da samo  vojska potrebuje okoli 30.000 testov na deset dni pa nič?

Kje so še ostali tisoči.

Pa to mi je slabo ob takih komentarjih. Medicini že tako prispevamo lepe dajatve, testiranje je med.poseg in to, da ljudje vpletate tržno logiko v medicino katere osnovni namen in praktično edini je pomoč človeku, se mi zdi absurdno, po domače prašičje. Res debilizem enih, opletate gobec kk je vse oh in sploh, pol kriminal opravičujete s profitom.. haha.. brezupno!

CrazY FroG ?, 19.09.2021 ob 07:39

Pa to mi je slabo ob takih komentarjih. Medicini že tako prispevamo lepe dajatve, testiranje je med.poseg in to, da ljudje vpletate tržno logiko v medicino katere osnovni namen in praktično edini je pomoč človeku, se mi zdi absurdno, po domače prašičje. Res debilizem enih, opletate gobec kk je vse oh in sploh, pol kriminal opravičujete s profitom.. haha.. brezupno!

Namenjeno hbehb

In potem si moraš test za h zdravniku plačat.

Seveda in kdo služi?

Naštela je v Tarči vse ponudnike testiranja.

Sramota.

Testi bi morali biti v ZD brezplačni, ne da se služi na bolnih ljudeh, ki potrebujejo zdravnika.

Jaz nisem zdravnik, da lahko  zase rečem ali je nujno ali ni.

Erika je tokrat odlično opravila svojo nalogo.

Pohvalno.

Pisno je javnosti predočila dokaze o zaslužkih in profitih.

V ozadju pa tudi kakšen od odločevalcev, ki sprejema odloke pokasira provizijo na ta račun. Brez skrbi, da gre tako. Veliki kupi denarja so na mizi in prsti hitro postanejo še bolj lepljivi.

Ventilatorji (golfi), testi, maske iz prtičkov na gumice, razkužila…v vsaki vojni so posli in provizije, zato v vojni proti virusu tudi posli cvetijo in provizije se posredno stekajo tudi v kakšen žep od stricov, ki jih vidimo po TV.

Ne zaslužijo več samo posvečeni, zato tako vpitje, se spomniš operacijskih miz iz časa LDS, razvpita afera, ti isti dobavitelji so pod drugimi imeni še vedno na trgu, ampak si pogačo morajo deliti z manjšimi in manj pogoltnimi , zato se počutijo ogrožene, ko bi predpisali nakupe pri veletrgovcih bi pa vpili da so testi zanič ker so prepoceni.

Nobenega virusa ni, vse je nateg, poglejte tega hrabrega američana kaj jim je povedal v obraz in so ga ves čas prekinjali, ker niso želeli da ljudje slišijo resnico:..https://www.youtube.com/watch?v=HUT_qfrYHVw

po drugi strani pa …jao vsaki dan več na intenzivni, v Ljublajni jih je kar 30 od 300.000 prebivalcev, kar je ogromno kar 0.0001%, zaradi tako velikega procenta bi morali v LJUBLJANI že zdavnaj zapreti mesto, ga obkoliti z vojsko in strelajti na vsakogoar, ki bi želel iz Ljubljnae. Sicer je situacija malo boljša drugod saj je od preostalih 1.800.000. milijona Slovencev 60 na intenzivni, kar pomeni okrog 0.000033% …..jao groza kakšne številke, upam da naše zdravstvo to zmore!

Vsi ki se testirate sodelujete v tej mafijski verigi. cepite se pa bo mir.

Samo ne mislit da če bi bilo brezplačno za vas, se v zdravstvu ta denar ne bi vrtel. Za vsak test se plača, če je za uporabnika brezplačen, ga izvajalcu plača država iz zdravstvene blagajne, ali delodajalec.

takole je, 19.09.2021 ob 08:13

Vsi ki se testirate sodelujete v tej mafijski verigi. cepite se pa bo mir.

Samo ne mislit da če bi bilo brezplačno za vas, se v zdravstvu ta denar ne bi vrtel. Za vsak test se plača, če je za uporabnika brezplačen, ga izvajalcu plača država iz zdravstvene blagajne, ali delodajalec.

????

No ni Glih takole, kot ti pišeš. Našli so tržno nišo in  jo podeseterili.

Veš nismo v razglašeni epidemiji, v zato ne bluzi.

Si kratke pameti, 19.09.2021 ob 08:16

No ni Glih takole, kot ti pišeš. Našli so tržno nišo in  jo podeseterili.

Veš nismo v razglašeni epidemiji, v zato ne bluzi.

@za tokole je

Strupen zvarek deluje.

(https://www.facebook.com/groups/769177350414458/permalink/825131978152328/)

In kaj pravi znanost glede strupenega zvarka.

(https://www.facebook.com/groups/newfoundlandersagainstvaccinepassports/permalink/538981713828361/)

Nikakor ne razumem, da moramo vsi plačevati te teste. Kaj mene briga test za vojaka, policija, uradnike, … pa gre moj denar za njihove teste. Če se nočejo cepit, naj si sami plačajo. Zakaj moramo mi zanje plačevat?

Pa verjetno natakar, ki se je cepil, ne bo ravno navdušen nad sodelavci, ki jim mora delodajalec plačevat teste. Namreč ta denar gre namreč tudi iz njegovega žepa. Je manjši strošek za delodajalca kot on necepljeni, plača pa nič večja.

Erika samo hujska in dela razdor med ljudmi. Vse to za gledanost RTV.  Groza…..

Robi567, 19.09.2021 ob 08:43

In kaj pravi znanost glede strupenega zvarka.

(https://www.facebook.com/groups/newfoundlandersagainstvaccinepassports/permalink/538981713828361/)

Daj že enkrat mir.

Bumbar789, 19.09.2021 ob 08:50

Daj že enkrat mir.

? Ugrizni se v prst!

Kje si bila zadnje leto in pol?

Od mask, ventilatorjev, zascitne opreme, od marca 2020 se ta korona vrti samo okoli denarja!

Zjebali so svet v pm, surovin ni, dobava zamuja, cene so sle v nebesa! Morda se tebi jebe, ce stoji dobava tam neke sit surovine iz Kitajske, ampak ta jebena surovina potegne za sabo vse, vse stoji in zato se vse drazi! Pa ne mislim na tvoje cene v Hoferju, v primerjavi z drugimi so sle te cene samo 30-50% gor, ostale pa 300 do 500!

Prav je povedal tej fašistični politični golazni.

(https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=882781605976122&id=100027328733300)

Robi, imaš srečo, da so te odpustili in nisi več v državni upravi carinik ali kaj si že bil. Zdaj bi letel tako ali tako, ker so za tvoje bivše sodelavce uvedli obvezno cepljenje. Si predstavljaš kako bi bilo, če bi imel še vedno službo? Zdaj si končno lahko vesel, da si na socialki in nimaš službe. Vsaj za nekaj je dobro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close