Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napadi na ženske na forumu

Napadi na ženske na forumu

Odgovor na objavo uporabnika
Vidalli, 27.08.2025 ob 15:39

To je samo vprašanje (boljšega) okusa. Meni so seksi ženske od 15 do 30 let, izjemoma katera do 35 let. Starejše pa so lahko dobre le še po srcu.

Kar se mene tiče je tako, da če enkrat ne bom mogel več dobiti žensk iz tega starostnega intervala, bom rajši zaprl obrt kot pa da bi se mučil.

Razumem pa psihološke obrambne mehanizme dedcev kot si ti, ki so pristali priklenjeni na kakšno staro babo. Pa saj povprečni Lojze s pivskim vampom kakšne ženske iz starostne skupine, primerne za seks, realno niti ne more dobiti.

Zato ostane pač samo še sprenevedanje. Še posebej, če tvoj mednožni organ niti ni več Nedeljko, ampak je samo še Spomenko. Tedaj je tudi najbolj “pametno” da je najbolj seksi ženska na svetu kar tvoja žena.

Ti si še večji bolnik kot tale 3469.

Zagotovo nimaš hčere, ker sicer tega ne bi pisal in 100 % nimaš ženske.

Si pač peder, ki te nihče drug ne mara razen pedra.

Po tvoji zblojeni filozofij bi fukal OTROKE, ker 15 letnica je zame otrok. !!!! Torej si še pedofil poleg in taki ste te našli.

In slednje babe po 30 naj se raje fuknemo v kak betonski zid, da boš ti imel prosto pot do teh 15 letnic in naprej.

Samo boga moli, da te kakšen oče 15 letnice ne dobi v reali, ker boš sfaširan!!!

In veš kaj; NIHČE TE NE BO POGREŠAL. KER SI NIKO IN NIŠTA!!!

A dej no. Pa tako zadovoljstvo s srečo. Če bi bil tolk srecen ali vsaj zadovoljen, takega posta sploh ne bi odprl. In bi omenjenim usput razložil. ?☺️☺️☺️

Odgovor na objavo uporabnika
Navajo, 27.08.2025 ob 17:24

BTW kakšen mesec nazaj sem kre*nil 19 letno kelnerco, torej padajo brez problema tudi 15 let mlajše bejbe hahahahhahahahahahhahhahahah

Ne nisi.

Hja, odslužena stara baba bi si iz fovšije želela, da je ni.

Seveda upam, da jo je res. Ker včasih padejo tudi 25 let mlajše. V Sloveniji.

Na Filipinih pa je menda 40 letna razlika nekaj čisto normalnega. Da ima na primer 60-letnik 20-letnico.

Lažnivi starikavi inceli si doma pri mamici drgnejo mehek deformiran kurac in sanjajo. Upaš zamanj ker ni nič res.

Nobena mlada te ni nikoli pogledala in te nikoli ne bo. Glupo staro mehko propalico.

.https://youtube.com/shorts/AkeGyICp1k0?si=dhO4kv678o505JH2

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close