Napadi na ženske na forumu
Men tudi ni jasno kaj to berete in o prebranem še razmišljate, na koncu pa še pišete? Ma na tem monu sem že po moje od začetka, pa teh nikov sploh ne poznam. Ok parkrat sem prebrala stavek al dva, pa zaklučila, ker se že po enem stavku vidi, da to ni moj nivo in to je to.
Edino kar me res pogreje je, ko kakšen bolnik fantazira o seksu z mladoletnicami, tam včasih kaj odgovorim, ampak da bi pa brala tele nike, ki jih avtor omenjaš in v to temo zdej pišejo romane? Ni šans.
Ti pa rajši namesto da čas zapravljaš s pisanjem tem brezveznim neznanim ljudem, nalij kozarc vina al pa karkoli ženi in se podružita.
Navajo, 27.08.2025 ob 18:20
Večno mlad, 27.08.2025 ob 18:00
Navajo
a ti znaš napisat sva SVOJA stavka brez AI? Keri kreten!
Vidalli
Za tvoje dobro upam, da nisi preblizu mojih krajev. Kakšen tvoj somišljenik si je pa že nosil kosti v vrečki na urgenco. Morda si bil med njimi?
Samski cinik
Saj ti si nam tudi nekaj vmes med neodločeno in smešno, veš.
3469
Fsi faksi tega sveta ne spravijo skupaj strokovnjaka, ki bi pojasnil tvoje ugabno pretiravanje.
Bolniki.
Večno mlad
To kar ti imenuješ AI je dejansko LLM in je vsak LLM programiran tako, da daje izključno woke izjave, ki dejansko sploh niso resnične, če zahtevaš odgovore, ki niso politično korektni v današnji feminizirani anti-belski woke družbi.
Nabor LLM-a ne obsega dejstev o katerih govorim jaz.
Torej si dejansko ti kreten, ker ti ni jasno o čem govoriš, le zavedaš se ne, da si butec. No, to je lastnost kretenov BTW.
Hahahhahahhahahhahahhahah
Oh ta svet, prepoln brezumnih simpletonov.
Daj nehaj že ti antipatik, tistega svojega lulka si odseki, da ga bom pesu vrgla. Saj ne veš zakaj ga imaš. Kera bo takega hotela. Nobena pri zdravi pameti.
Ha ha ja sevede, 27.08.2025 ob 19:23
Daj nehaj že ti antipatik, tistega svojega lulka si odseki, da ga bom pesu vrgla. Saj ne veš zakaj ga imaš. Kera bo takega hotela. Nobena pri zdravi pameti.
Prav fascinantna je globina lastnega nezavedanja astronomskih razsežnosti, ki ga premorejo blue pillerčki, tako beta moški beli vitezi kot histerično cviloče in karakterno izredno neprijetne ženske. Vedno druge obtožujejo točno tistega kar počno sami in ta tema je le še en dokaz tega, klasična projekcija lastnih primajkljajev na druge ter miopičnost oholega gromozanskega ega.
Seveda brezumna zombificirana NPC raja, ne bo nikoli sposobna koherentnega pogovora o realnosti in o dejstvih, kajti dejstva popolnoma porušijo lažen propagandni konstrukt podivjanega radikalnega ginocentrizma in mentalno bolnih žrtev le tega.
Vse kar brezumna raja podivjanih ženskulj in beta SIMP-ov zmore, je uporaba klasičnih sramotilnih taktik. Brezumna raja se od dejstvih ne zmore pogovarjati, ker jim poleg sesutja lažnega konstrukta, dejstva sprožijo nekontroliran čustveni izbruh t.j. avtomatiziran napad na tistega, ki jim povzroči kognitivno disonanco in to je nekaj česar niso sposobni čustveno prenesti.
Zanimivo je, da brezumna zombificirana raja brani svoj izprijen svetonazor z naučenimi sramotilnimi taktikami in nikoli z argumenti, ki bi držali vodo, nikoli z dejstvi in logičnim ter umirjenim pogovorom, na nivoju čustveno stabilnih ter odraslih oseb.
Zato nas ”odpadnike” brezumna raja nikoli ne označi za lažnivce in nam ne predoči dejstev, ki bi podpirala njihova lažna prepričanja. Edini primer, ko brezumna raja označi nas za ”lažnivce” je v kontekstu njihovih sramotilnih taktik, ko nerazmišljujoče krulijo ”nobena te noče”, ”kdo bo s tako grdobo”, ”brezposelni luzer”, ”živiš pri mami v kleti” in podobnimi nebulozami, kajti tu nihče nikogar osebno ne pozna in ne pozna njihove življenske situacije.
Pač zombificirana NPC raja, intelektualni podpovprečneži, ki so sposobni le skupinskega kruljenja enoličnih žaljivk in uporebe sramotilnih taktik, za katere smo jim že neštetokrat povedali, da so namenjene nadzoru obnašanja brazumnega kardela in ne slobodnih moških.
Ahhhh brezumna raja, saj so ubogi na umu in nesposobni dojeti osnove realnosti, nič čudnega, da potrebujejo vodenje, pa čeprav slabo, saj bi prepuščeni lastni organizaciji v mesecu dni sestradani pomrli v lastnih iztrebkih.
Ej, Navajo!
Če se ti spraviš k seksu takole v kraticah, mora biti pa s tabo v postelji neverjetno zabavno… 🙂
Veš, da sem raje najbolj simpel bitje na svetu, kakor da bi se takole afnal z amerikanizmi in kraticami kot kak zblojen nezrel ljubljanski najstnik.
Kaj vraga si pa ti res zaenih dejstev in resnic doslej natrosil? Eno ogromno zbirko frustracij in kopiranih prispevkov, to je to. Viri pa verodostojni najmanj tako, kot muca gospe Salome. 🙂 🙂
Eh, še dobro, da uživaš v svojem početju, sicer bi bila situacija prekleto črna…
Avtor, jaz njihove zapise več ali manj skipam. Mislim tudi da ni toliko oseb, ampak da piše aden, mogoče 2 pod različnimi nicki. Kar poglej si zgornje zapise, so si zelo podobni. Tufi oblikovno.
V meni njihovi zapisi tudi ne sproščajo nobenih posebnih emocij, ker vem da njihovi zapisi zame in za večino žensk ne držijo, čeprav oni mislijo drugače. To je npr.tako kot da te hoče nekdo prepričat da nosiš rdečo majico, v resnici pa imaš modro.
Občasno dam kakšne njihove zapise prebrat tudi hčeri, da vidi da niso vsi moški super, da obstajajo tudi taki motenci.
Je pa res, da je včasih večina tem ma podoben način. Takrat pač zaprem forum. Vidim pa, da me pa da mi je včasih čisto preveč te negative, žaljivk, zmerjanja. Lepše bi bilo da bi izmenjevali različna mnenja na kulturen način.
Pa še nekaj – tisti ki se hvali kako seksa 15 letnice je navaden pedofil in take je treba prijavit policiji.
Latentneži, 27.08.2025 ob 15:31
Jaz mislim, da je anonimno 3496 homo. Jezen je ker mu ženske niso všeč ampak noče bit homo. Samo se ne dvigne pa ne dvigne.
Mogoče se mu na filipinske ladyboys dvigne. Pač oni verjetno nimajo nič ekstra maščobe in so samo trdi in čvrsti ker majo moško kožo in telo, nič ekstra ženske mehkobe. Točno to kar te latentneži rabijo. Aja, pa nimajo “ogabnih” peezd. Ker so peezde itak ogabne za tele homoseksualce.
Glej kak se zapiči v telesne neprevilnosti isto kot ženske in homoseksualci. Normalnemu tipu se dvigne tud na žensko ki ni “idealna”. On pa al je impotenten ali pa pač rab it na grinder.
Se strinjam. 3469 je gej, prikriti gej. On ni nikol poročen. Nikoli .
Večno mlad
Glej, preprosto si izredno nerazgledan beli vitez, brez lastnega jaza. Pač je večina znanstvenih raziskav in knjig v angleščini in nemščini in ti kot del brezumne raje nimaš niti možnosti kaj veliko vedeti, razen tega kar ti napumpajo v tvojo votlo betico in kar vidiš na Googlu, ker uporabljaš propagandno orodje CIE kot večina NPC zombijev po zahodnem svetu.
Že to, da nisi niti sposoben razumeti dejstev, katere smo vam, brezumni zombificirani raji povprečnežev in podpovprečnežev navedli tisti, na katere se tako histerično spravljate, pove dovolj o tvojem intelektualnem dometu.
Že sama izjava, da si raje ”simpel”, kot bi razumel dejstva in se posledično ”obnašal kot nezrel najstnik”, dokazuje tvojo religijo v radikalni ginocentrizem. Pač je pravo znanje nekaj, kar so te zdresirali sovražiti in uporabljati sramotilne taktike proti tistim, ki so ga uspeli osvojiti navkljub nenehni ginocentrični propagandi. Čeprav se ne zavedaš, se prav s takim razmišljanjem in vedenjem ”obnašaš kot nezrel najstnik”, tako kot tudi večina NPC zombijev.
Ponavljam, kot že v nešteto temah; dejstva so za zombificiranega NPC-ja nekaj nedojemljivega, saj je tvoj domet ginocentrična propaganda in si pač mimozasti beli vitez. Zombificirani moderni NPC-ji zanikajo osnovna biološka dejstva, ki so bila še pred 15imi leti nekaj popolnoma normalno sprejetega v družbi, že samo nezavedanje sprememb v miselnosti večine v marksistično zblojenost je bizarna, kot bi vam naredili lobotomijo.
Prav frapantno je, kako je večina starejših od 45 in polovica mladih popolnoma zombificirani in ne dojemajo več niti osnove človeške biologije ter psihologije in jo zanikajo ali se ji celo posmehujejo, kot ti naprimer.
Torej je situacija resnično ”prekleto črna”, če uporabim tvoje besede, ker si ti del imbecilne raje, ki zanika realnost.
Ta objava dejansko ni namenjena tebi ”Večno mlad”, ker nimaš intelektualne kapacitete niti dojeti sistema v katerem živiš, kaj šele, da bi ga bil sposoben racionalno dekonstruirati in imeti tvoren pogovor z menoj. Tke objave so namenjene tistim, ki razumejo podivjani ginocentrizem in vse posledice za družbo, tudi kreacijo karikatur moških tipa ”Večno mlad” in podobnih SIMP-ekov, kajti moderen beli vitez je nekaj čemur se celoten svet izven ”zahodne civilizacije” posmehuje in bi se še pred 50imi leti posmehovali vsi na ”zahodu”. Spropagandizirani in feminizirani ter v ginocentrizem indoktrinirani beta pusiji mislijo, da so moški, čeprav brez psihološke moči sprejeti osnovna dejstva hahahahahahahha.
Najbolj smešno ni je to, da ne boš pravilno dojel popolnoma nič od napisanega, kajti nimaš niti znanja niti moške psihološke moči soočiti se z realnostjo.
Ker imamo tako retardirano in poženščeno civilizacijo in večina moških aktivno beži od realnosti (za ženske je bezanje od realnosti normalno, saj bi jih morali zaščititi moški), bo rezultat ekonomsko sesutje in bankrotu, sesutju civilizacije in vojna. Ker je večina modernih moških šibkih luzerjov bodo bele ženske s svojim delulu razmišljanjem pripeljale civilizacijo v kolaps, krivi pa so šibki moški!!!
AWLF bodo kmalu dokončno uničile vse belske države.
Vidalli, 27.08.2025 ob 18:57
Celulit je čisto nekaj drugega pri kakšni seksi 15-letni rahlo overweight bejbiki. To je sladki špehec in bejba je vseeno nebeško seksi in diši.
Neka stara baba pri 35+ pa je že itak vsa nikakva in smrdi. Če pa ima še celulit zraven, pa je itak totalna katastrofa.
Vidalli- pedofil
iDESI ?, 27.08.2025 ob 18:05
En ki tole ne more več brati, 27.08.2025 ob 13:51
Po mojem je tole že primerno za prijavo na policijo. Mislim butlja 3469, ki ima verjetno v Polju dostop do interneta in svinja vse naokoli. Dajte se 3469, Navajo, Samski cinik, pomiriti. Česa takega nikjer ne prebereš, kot na tem forumu. Kot da se je sekta norcev zbrala . Če so vam ženske nad 40 let tako odvratne, koliko let imate pa vi? Če ste mladeniči stari 20 let, razumljivo, toliko je stara vaša mama. Če imate 40 let samo, mislite, da vas bo 25 letnica pogledala?. Niti pod razno. Za njih ste vi starčki. Moja žena je 50 let stara, sam imam 55 let. Meni je ona lepa ženska. Ima gubice, tudi jaz jih imam, trebuh imam jaz večji od nje, jaz sem se zredil bolj od nje, pa me zato ni pustila. Tudi dojenčkov si pri teh letih ne želim, da bom na stara leta hodil v vrtec. Uživava , kdaj potujeva, posvečava se karieri, kdaj se tudi skregava, potem se zmeniva, otroci so študentje. Pravite da so 50 letnice grde? Ko gledam mojo ženo v kopalkah, ima manj celulita kot mladenke, ki bi ji bile lahko hčere. Moja žena nima podbradka, mladenke ga že imajo. Dajte zafrustriranci, sploh 3469, si peder, ali pa večni samski , ki te nobena ne pogleda, saj ne vem katera bi tudi bila tako zmešana, da bi bila s takim psihopatom. Si neberljiv, si skrajno strupen, si toksičen, si NOR. Noben zadovoljni moški ne bo take pisal. Isto velja za Samskega cinika, samo da je on malo bolj kulturen v izražanju. Navajo je pa tako srečen s svojo, da mora še z bivšimi v posteljo skakat. Jaz te potrebe nimam, doma imam vse kar rabim, ne iščem drugje. Če nisi našel nobene ženske zase, v redu, je treba zato zmerjati ljudi? Če ne maraš žensk srednjih let, kakšno pravico jih imaš zmerjati? Koga briga tvoje mnenje , star betezni impotenten dec. Tvoje zapise bom začel arhivirati in se obrnil na policijo, ker gre za sovražni govor. In enkrat te bo nekdo ponoči nekje počakal pa se s teboj pogovoril ,takole na 4 oči, po moško .
To se pa bere kot grožnja. ?
Idesi, tega 3469 bi res moral en fajn ponoci prebutat, tip je total žaljiv. Sem ženska in verjemi , da takega ogabneza srečam, postanem Herkul, z svojimi 60 kg iz njega naredim palačinko
Ej, Navajo!
Prav moram ti povedat, čeprav mi je gladko vseeno zate in tvoje traktate. Se pač iz golega dolgčasa zafrkavam s tabo.
Naziv “Večno mlad” je kot replika tvojemu izvajanju in NE pomeni, da se tako počutim jaz, ampak predvidevam, da ti.
Pustiva vse tvoje kilometre enega in istega lajnanja o feminizirancih in simpih. Nekaj drugega je zelo smešno-s kakim žarom in prepričanjem ti tukaj vsevprek klasificiraš tako moške, kot ženske. Saj je zblojeno sploh razmišljati o tvojih razlogih. Se tudi ne splača in ni pomembno nikomur.
Smešno pa je, koliko časa in energije trošiš za dopovedovanje (sebi?), da natanko poznaš vsakega od nas. Ti najbrž veš, zakaj te mi simpi toliko zaposlujemo, mi si pa svoje mislimo.
Es geht uns eigentlich gar nicht an, mach mit deinem Leben, was du wilst. Just do not care for us, because we don’t give a shit for you either.
Navajo, 27.08.2025 ob 17:24
BTW kakšen mesec nazaj sem kre*nil 19 letno kelnerco, torej padajo brez problema tudi 15 let mlajše bejbe hahahahhahahahahahhahhahahah
Ja bravo! Res dosežek! Intrnet poduhovljenec ga je na toplo parkiral 🙂
Mislim tako sovražite ženske….ampak 99% časa vam pa zasede razmišljanje o njih in tem kako bi ga vtaknili. Ostal 1% porabite za jest in srat. To je to 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.