Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napad na Čopovi

Napad na Čopovi

Banda vladna. Plešete zdaj ko nas maročani in drugi prišleki sredi naš prestolnice maltretirajo. Banda izdajalska

Ta novica me je zelo razžalostila. Ali kdo ve, kako je s pravnim statusom takšnih oseb, zakaj jih po nasilnih kaznivih dejanjih ne deportirajo?

Golobova politika je Slovenijo spremenila v nevarno državo. Gremo po poti Švedske.

Bo šel kdo v podporo in protiutež zlu kupit kak šopek k temu gospodu?

A veš, da sem razmišljala o tem? Naslednjič, ko grem po Čopovi, že predvidoma v tem počitniškem tednu bom. Ne samo enega. Vsak bi to moral storiti. Mogoče bi potem lahko prihajal malo kasneje, ko je že obljudeno in odhajal prej ker bo kmalu tema. Samo še huje bo. Za vse nas. Pomagajmo si, če lahko. Država pa bi brez pardona glede na nenormalno situacijo morala okrepiti prisotnost pol.vrst na glavnih ulicah, parkih in trgih. Res jih mrgoli. Postopajo po Tromostovju, na tržnici in po celem centru iščejo potencialne žrtve vsaj za kaj suniti. Ni prav. Sploh ni prav.

A je res taksna stala na vicu?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10348, 28.10.2023 ob 19:47

A je res taksna stala na vicu?

Na Čopovi, sredi dneva je to bilo.

Mah res ne razumem te logike EU in vse naše vlade od kar so prihajali migranti…

Zakaj že?

Je kje vojna v Maroku? Naši imajo turisticne ponudbe za Maroko…

Mi jih sprejemamo brez dokumentov???

Pa ne samo iz Maroka… iz povsod, kjer ni vojn…

Tu cicajo in čakajo, imajo streho, postrežbo, pa še žepnino??? Zakaj že? Kako je možno, da kar zaprosijo za azil? Na podlagi česa?

Zakaj niso že prve, ki so prihajali lepo nazaj z enosmerno vozovnico? Spomnim se Merklce, da bo to kao delovna sila???

To je navaden odkriti trojanski konj in EU mu je odprla vrata.

Kje so otroci in ženske?

Novinarji jih sprašujejo same neumnosti… da bi jih kdo vprašal zakaj prihajajo v Evropo, kakšne načrte imajo tu, kje imajo dokumente? Kdo jim je rekel da se tu cedita med in mleko…

Kaj znajo delat, kašne šole imajo, če je njihov namen delati…

Brezdelju zdijo in imajo premalo okupacije, potem pa jim po glavi rojijo kozlarije.

Saj jih je že več kot policajev in vojske skupaj pri nas

Kaj ima Maročan tu za bit ILEGALNO medtem, ko naši plačujejo počitnice tam. Narobe svet res.

Počasi se bomo morali zbuditi. Za vsako figo so neke demonstracije. Koliko napadov in posilstev pa bo potrebno, da se bomo zbrali in množično zahtevali, da nas država brani pred podivjano drhaljo, ki nam jo uvaža?

Mene pa zanima,zakaj ni to objavljeno po radiu in tv-ju?
Imajo prepoved,cenzuro?

Ni mi jasno, zakaj sprejemamo ljudi iz držav, kjer ni vojne.

Naši EU podkupljenci tako nikoli ne bodo priznali, da so se za to, da žrtvujejo našo državno varnost, močno okoristili.

Čeprav je rek vsi drugačni, vsi enakopravni, pa vsi dobro vemo, da ta v praksi ne zdrži prav dolgo.

Islam in sodoben svet nimata skupne prihodnosti in ko to dvoje trči skupaj, so izgredi neizbežni. Malo še počakajte. Kmalu bodo migranti tudi pri nas začeli uničevati našo lastnino. Za začetek bodo verjetno izbrali “panogo skakanja po avtomobilih”, potem pa dalje.

anonimno672, 29.10.2023 ob 01:12

Mene pa zanima,zakaj ni to objavljeno po radiu in tv-ju?
Imajo prepoved,cenzuro?

Ne smejo.

Kje je ta novica? Zopet cenzura naših vrlih oblastnikov? Dejansko stanje je vsak dan hujše, kaj dela vlada na področju nasilnih migrantov. Nič zato pa imamo Vič, Čopovo, postajo, podhode? Bravo klovn golobji. Pleši pleši majmune.

grozno.. namesto da se vse migrante nažene ven, oni še pod preprogo pometejo niihova grozodejstva zavito v celofan ne sme biti objavljeno..

Toliko kriminala ni nikoli bilo.  Da te sredi Ljubljane tako napadejo azilanti. Kmalu ne bo več varno v Ljubljani živeti. Samo za kakšnega geja tu gori mogoče, da bo vsaj kdaj pa kdaj še dobil.

Zartrose, 29.10.2023 ob 12:01

grozno.. namesto da se vse migrante nažene ven, oni še pod preprogo pometejo niihova grozodejstva zavito v celofan ne sme biti objavljeno..

holobova vlada samo včeraj iz meje v Ljubljano v azilni center pripeljala 4p olne avtobuse ljudi brez dokumentov…

Golazzen, 27.10.2023 ob 19:52

Matr jim j.bem . V najbolj obljudeni peš coni v državi. Kje k.rac je policija? P.zda mu Slobodova ! Če uvaža, redi in spušča to golazen neandertalsko med ljudi mora kot ostale EU države dat na vsako klinčevo ulco, trg in park policijo. P.zda ne morjo tko ogrožat državljanov. Matr jim j.ben Slobodno. Levakarsko, pedersko, human rajtskovsko. Kje pa so rights poštenih delovnih državljanov, ki preko davkov plačujejo te debilne ideje in redijo njih in njihove protektirane kriminalce? Zapret meje in takoj izgnat golazen. Delajo v imenu države ali svojih zapohanih idealov?

Kakšna policija? Hahahahaha! Policaj pride na koncu, do takrat se pa jebi 🙂

Vprašaj kakšnega policaja koliko imajo kadra, koliko je kaznivih dejanj na noč v Ljubljani in kako jih jebejo z vseh strani. Njim je najpametnejša ideja zaviti v hosto in izklopit radio.

Kako vezo ima Golobova vlada s tem? Golob je komaj eno leto na oblasti. Tile so prihajali ze pred korono. Ne more biti za vse Golob kriv. A to imate te Marocane v druzini, da ne znate razmisljati? Ali nekaj preberete in vzamete vse za sveto?

Pazi zdaj to – jaz sem novi Jezus. Ce mi bo vsak od vas dal 10 evrov, vas migranti ne bodo nikoli napadli. Obljubim.

Moj trr: SI56 2569 2000 5451 234.

Vsi pametni, 31.10.2023 ob 11:15

Kako vezo ima Golobova vlada s tem? Golob je komaj eno leto na oblasti. Tile so prihajali ze pred korono. Ne more biti za vse Golob kriv. A to imate te Marocane v druzini, da ne znate razmisljati? Ali nekaj preberete in vzamete vse za sveto?

Pazi zdaj to – jaz sem novi Jezus. Ce mi bo vsak od vas dal 10 evrov, vas migranti ne bodo nikoli napadli. Obljubim.

Moj trr: SI56 2569 2000 5451 234.

da si lažnivec. Nimaš namena rešiti te problematike ampak želiš s prispevkom 10 Eur goljufati. V resnici si s fafajonko želiš maroških fantiv treniranih na ovcah in kozah gorivja Atlas, da bi tako le prišel do prave batine. Pogovori se s psihologom.

Tiho bodi KURBA ameriška, ti si nekulturna golazen in zato ker si tako primitivno in nizko bitje je za tvojo dušo največ ameriška kmetavzarska kultura. Seveda si proti kulturnikom v Sloveniji, imaš jih za parazite in zaradi takih kot si ti bo Slovenija vedno večji kaos in razpad vsega Slovenskega. Zdaj pa mrš gledati Hollywoodski film prase neumno.

Golazzen, 27.10.2023 ob 19:52

Matr jim j.bem . V najbolj obljudeni peš coni v državi. Kje k.rac je policija? P.zda mu Slobodova ! Če uvaža, redi in spušča to golazen neandertalsko med ljudi mora kot ostale EU države dat na vsako klinčevo ulco, trg in park policijo. P.zda ne morjo tko ogrožat državljanov. Matr jim j.ben Slobodno. Levakarsko, pedersko, human rajtskovsko. Kje pa so rights poštenih delovnih državljanov, ki preko davkov plačujejo te debilne ideje in redijo njih in njihove protektirane kriminalce? Zapret meje in takoj izgnat golazen. Delajo v imenu države ali svojih zapohanih idealov?

………………………..

……………………….

“Golazzen”,

Tiho bodi KURBA ameriška, ti si nekulturna golazen in zato ker si tako primitivno in nizko bitje je za tvojo dušo največ ameriška kmetavzarska kultura. Seveda si proti kulturnikom v Sloveniji, imaš jih za parazite in zaradi takih kot si ti bo Slovenija vedno večji kaos in razpad vsega Slovenskega. Zdaj pa mrš gledati Hollywoodski film prase neumno.

Kokoš. Ti si kulturnik a ne? Si tudi javno gej?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close