Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style NANOS PUDRA REVLON COULORSTAY ORIGINAL

NANOS PUDRA REVLON COULORSTAY ORIGINAL

Živjo!

Kupila sem si puder Revlon Coulorstay original, tisti, ki zelo prekriva. Imam pa problem kako si ga nanesti. Puder si z roko nanesem na obraz in ga razmažem. Vendar se mi že od daleč vidi, kot da sem zelo napudrana. Ponekod izgleda, kot da sem si ga slabo razmazala. Prodajalka v Mullerju mi je odsvetovala dodaten nanos brezbarvnega pudra v prahu, ker pravi, da je že v tem pudru samem in da mi ni treba še fiksirati.

Kakšne izkušnje imate ve s to vrsto pudra od REvlona? Jaz sem s prekrivnostjo kar zadovoljna, vendar končni izgled mi ni všeč. Pod puder si prej seveda namažem še multiaktivno kremo.

Prosim za pomoč.

Hvala, lp.

Jaz bi predlagala, da se puder nanaša z posebno poliuretansko gobico, saj je potem enakomerneje nanesen in se ne naredijo madeži. Mogoče bi bilo dobro tudi, da se nanese malo tanjši sloj pudra. Tako se ne bo že od daleč videlo, da je obraz napudran.

LP J

Lep pozdrav,
preizkušeno je najboljši puder za mastno kožo Revlonov puder Colorstay (make-up fond de teint) v steklenem kozarcku.

Zelo dobro prekriva in je resnično obstojen…beri tudi ko se koza cez dan masti se ne razmaze. sama imam mastno in rdeckasto kozo, tako da ga uporabljam vsak dan in make up vedno ostane lep do vecera.

Za najboljsi rezultat ti priporocam, da se namazes z lahko vlazilno kremo potem pa puder cim hitreje razmazes po obrazu, ker se zelo hitro susi (v 1 minuti se posusi na obrazu)za zakljucek cezenj nanesi puder v prahu, ki se dodatno matira in zagotovo bos zmagala!Ce se ti bo koza cez dan se vedno mastila, jo samo popivnaj s papirnatim robckom ali pa nanesi se malo pudra v prahu.

Ce si povprecna slovenka bo verjetno najboljsa barva 02 buff, ce pa imas temnejso polt, ali si rjava od sonca pa lahko poizkusis tudi odtenek 04.

Za puder v prahu ti priporocam GOSH TRANSLUCENT (obstaja samo en odtenek), ki ga prodajajo v Nami.

PS- pomembno je, da ves, da je puder zares zelo obstojen, zato se potrudi pri odstranjevanju, uporabi izdelek za odstranjevanje obstojnega make upa, ali mleko za ciscenje, prijateljica pa ga odstrani kar z nivea oljem za tusiranje, ki ne vsebuje mil.

ps-tale prispevek sem napisla na forumu ************.net,

zate pa dodajam naslednje: da bi se puder lepo razmazal, ga zacni mazati, ko se ti vlazilna krema se ni do konca vpila v kozo…torej ko je koza se malo vlazna oz. mastna, saj se puder takrat maze najlepse. Puder najlazje naneses s prsti. (daj dva prsta na odprtino, steklenicko obrni in s to kolicino pudra namazi npr.levo polovico obraza, postopek ponovi za desno plovico obraza manjso kolicino pa nanesi se na celo in vrat,tako da se prehod med obrazom in vratom ne bo videl. Dobro se poglej v ogledalo,ce si kaksen koscek izpustila, puder nanesi se tja. Pocakaj 10…sekund in nanesi se puder v prahu…ker bos le tako zares dobila videz zares lepe koze. Pomembno je da ves, da bo make up najlepse izgledal sele kaksno uro po nanosu, ko se dokoncno vpije v kozo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close