Najdi forum

Zakaj me racunalnik ne uboga izberem sliko za namizje in noce da jo pokaze na namizju a ko grem na nadzorno plosco potem na zaslin mi pokaze kao da je slika na namizju v resnici pa je ni.

Včasih, če je slika prevelika -ne vem koliko MB je omejitev je noće pokazati. Za namizje je dovolj manjša ličljivost kot za foto, tako da jo malo oklesti, pretvori v jpg in verjetno bo.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Probal sem vse slike,ki jih imam na racunalniku nobena noce da se pojavi na namizju.Pej teh tezav nisem imel sedaj pa mi na nadzorna plosa/zaslon/namizje pokaze sliko a na namizju je ni samo plav zaslon.

Si računalo pregledal z kakim antivirusnim in antispy programom?

Za začetek pojdi na Start –> Run in vtipkaj gpedit.msc in pritisni OK
Izberi User Configuration –> Administrative Templates –> Control Panel –> Display –> Prevent changing wallpaper in če imaš nastavljeno na Enabled spremeni na disabled ali not configured.

Pregledal sem racunalnik z antivirusnim programom nod32 in z spydoctor,pocistil imel sem 5 trojancev i nekaj je se pocistil spydoctor.Potem sem sel tako kod si napisal Za začetek pojdi na Start –> Run in vtipkaj gpedit.msc in pritisni OK
Izberi User Configuration –> Administrative Templates –> Control Panel –> Display –> Prevent changing wallpaper in če imaš nastavljeno na Enabled spremeni na disabled ali not configured. Ampak se vedno ne morem zamjenjati slike na namizju.Ce grem na nadzorna plosca/zaslon/namizje tam pa mi kaze da je slika gor.A je se kaksna moznost da bi to ustimal.hvala za pomoc in lp.

A popravke imaš nameščene?
Saj govoriva o XP??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close