Najdi forum

Namesto problemov

Pride stari računalničar po treh, štirih dnevih burnega odpravljanja virusov na sosedinem računalniku ves skesan domov k svoji ženi in na hodniku zagleda tri, štiri kovčke pa pravi: “O majko mila, a zdaj pa še na morje! “….

Programerji
Trije programerji so stali na stranišču pri pisoarjih. Prvi je končal in se odpravil k umivalniku, da bi si umil roke. Začne si sušiti roke, zelo pazljivo. Trgal je koščke papirnate brisače, drugega za drugim in si obrisal vsako kapljico, ki mu je še ostala na roki. “Pri Microsoftu smo naučeni biti zelo natančni,” je pojasnil drugima dvema. Drugi programer je opravil svoje opravilo pri pisoarju in se odpravil k umivalniku. Odtrgal si je en sam košček papirnate brisače in si brisal roke tako, da je izrabil sleherni centimeter brisače. “Pri Intelu smo poleg natančnosti naučeni tudi varčnosti,” je pojasnil. Tretji programer je prav tako končal, nakar se je odpravil proti vratom in zaklical čez ramo: “Pri Sunu pa si ne ščijemo po rokah!

Pretok
Za boljsi pretok podatkov preluknjaj disketo na vec mestih!

Molitev
Računalnik naš, Ki si v mreži, Posvečen bodi tvoj zaslon, naj pridejo k nam tvoji Podatki. Zgodi se tvoja volja kakor na trdem disku tako tudi na tiskalniku. Daj nam danes naše liste In odpusti nam naše napake, kakor tudi mi odpuščamo tvoje zaradi slabih programov. Ne pusti nas dolgo čakati In obvaruj nas vsakega virusa, kajti tvoja je moč, tvoja je firma in tvoj procesor na vekomaj.

Molitev
Računalnik naš, Ki si v mreži, Posvečen bodi tvoj zaslon, naj pridejo k nam tvoji Podatki. Zgodi se tvoja volja kakor na trdem disku tako tudi na tiskalniku. Daj nam danes naše liste In odpusti nam naše napake, kakor tudi mi odpuščamo tvoje zaradi slabih programov. Ne pusti nas dolgo čakati In obvaruj nas vsakega virusa, kajti tvoja je moč, tvoja je firma in tvoj procesor na vekomaj.

Programer pripoveduje:
Ko mi je šlo vse narobe, sem pozno ponoči obupan natipkal:
“Jebi se!”
Odgovor je bil: “Part of hardware missing!”

Kaj nastane, če Cigana povozi valjar ?
CD-ROM.

Mali racunalničar pravi abecedo: a..b…c ..d..e… f…g… h…t…t..p… w..w..w…..

V originalu pride stari žurer iz štiridnevne žurke. Po štiridnevnem odpravljanju virusov se pa dopust prav lepo prileže.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close