Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Namesto dober dan je kam boš šel za bone?

Namesto dober dan je kam boš šel za bone?

Kamorkoli grem me sprašujejo, kam boš šel za bone.
Če bo to kar slišim, bodo šli vsi v gore in kmečke turizme.

V izogib gužvi na morju.

Kam pa ti? Gore ali teme?

Če bo vse kot smo si zamislili verjetno v Bovec kampirat.
Malo v hribe,malo s kolesom.
Pa malo osvežitve v vodi.
Ne rabi biti morje.

Kot prvo: ne delam računov brez krčmarja. Dokler nimam črno na belem in sem sigurna, da imam te bone in dokler niso pravila točno določena, ne delam nobenih načrtov.
Kot drugo: tudi če to dobim, mislim, da ne bom šla nikamor, ker se mi zdi na moč butasto, kako so se lotili reševati naš turizem. Mislim, da obstajajo boljši načini.
A če jim ne bo ratalo, bodo pa nam državljanom žugali: Niste bili pridni in niste rešili turizma.

Koga bomo reševali naslednjega? Avtomobilsko industrijo? Bomo tudi dobili kakšne bone?

Naslednje panoge za reševanje ne bo.
Razen, če Počivalnik na hitro ustanovi poleg turističnega še, recimo, avtomobilski holding. Potem pa bodo boni za avtomobile, to pa ja.

Imam že rezervirano. Dober hotel na morju v septembru, 4x nočitev z zajtrkom, ker mislim nekaj še doplačati.
Ne delam doktorata iz teh bonov, tako kot nekateri pametnjakoviči. Življenje je dovolj je.beno, si ga ne mislim še bolj komplicirat. Če vlada tala bone, ga vzamem.
S tem, da se zavedam, da ni v bistvu nič zastonj…

Mene še nihče ni vprašal, kje mislim koristit bone. Nite se ne pogovarjamo o tem.
Ja, ne vem, kje. Kakšen kmečki turizem mogoče. Ne vem.

Nak, noben me tega še ni vprašal.

Mene tudi noben vprasal, jaz tudi nobenega, hrem kar na hrvasko.

Na bone nikamor, vtaknejo nas si jih nekam.

Ja, res, iz teh bonov ni treba delat nobenega doktorata.:)) Grem, če se mi bo dalo, porabila bom toliko, kot je vrednost bona. Zanima me pa, kdaj se odpirajo druge države.:)

Vsako leto gremo 1teden po gorenjski in 2t morja v tujino. Gorenjsko imamo rezervirano ze od pred koronskih casov. Ce bomo lahko placali z boni bo to samo bonus. Cena bo ostala enaka. Vzamemo app+ zajtrk na kmeckem turizmu koveč imamo na terenu, vmes sendvic iz nahrbtnika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close