Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Namaz iz skuš? Rabim hitro ;))

Namaz iz skuš? Rabim hitro ;))

Ojla

Imam dve konzervi skuš, brez kosti in kože. rada bi za spremembo namesto iz tunine naredila namaz iz skuš.
kakšen dober recept? lahko tudi z kakšno zelenjavo..??

Rabim pa hitro. ;))

Hvala in lep večer

Skuše+maslo je dobro.

Hvala za hiter odgovor.

Samo maslo. še kaj zraven?

jest bi kaj bolj “žmohtnega”, gurmanskega, pa vseeno ne preveč pikantno, da bi lahko jedla tudi otroka. ;))

Hvala in lp

Ponavadi sem sesekljala trdo kuhano jajce, sesekljala malo čebule in mislim, da sem dodajala še malo gorčice za okus… joj, tudi jaz že res dolgo nisem naredila tega namaza.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

predlagam, da dodaš malo paradižnikovega ekstrakta, po 1 veliko žlico majoneze, gorčice, ajvarja in 1 kocko zdenka sira. dodaj še masla po občutku, vse skupaj dobro pregneti in postavi v hladilnik, da se malce strdi in navzame okusov.Lahko dodaš še malce zelišč-začimb (poper, rdeča paprika, kajenski popor, origano…) Ker ni nič takšnega kar bi se hitro pokvarilo, boš lahko namaz dokaj dolgo uporabljala seveda, če bo stal v hladilniku

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close