Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naličena policistka

Naličena policistka

kako ne veš?? Dolgi nohti so zgolj dodatno orožje! Mejkap pa da vas zavedejo in potem napadejo z njimi!

Odgovor na objavo uporabnika
EcoRešitev, 28.12.2021 ob 08:29

petja555, 27.12.2021 ob 13:27

Mene tudi to zmoti in se ne strinjam da ženske v državnih službah takole preveč naličene kličejo po pozornosti. Nimam nič proti da se uporabi malo ličil, pa da še vedno deluješ naravno in urejeno, vse kar je preveč pa ne sodi zraven.

Ker zakaj že? Dokler podobane vplivana opravljanje kvalitetnega dela se lahko vsak briga za sebe in predvsem neha diktirati ljudem okoli sebe kako naj živijo življenje… Če ti niso všeč ličila se ne liči!

Moja zobozdravnica je naličena tako močno in divje, da to še nikoli prej nisem videla… Me to moti? Ne, ker je najboljša zobozdravnica, kar sem jih imela!

Zobozdravnica ne predstavlja avtoritete, kaj tebi ni jasno. Namazane policistke nihče ne bo jemal resno. Niti njeni sodelavci ne. Taka spada k večjemu v kozmetični salon.

In ne, ne bi smele imeti dolgih nohtov, pretiranega makeupa, razpuščenih las itd.  Tudi policisti naj bi bili obriti. Izjema, ko so na dopustu Verjetno si je  privoščila  umetne nohte za praznike, ali pa se požvižga na pravila in ne bo dolgo zdržala v tej službi.

Hehe Vesel oče, ponavadi imate bolj umirjene komentarje ?

Obstaja pravilo. Bolj so nohti načičkani, nižji je IQ ženske.

. https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

Pred leti je bila ena prav takšna pri nas. Problem pri njej je bil, da je bila zajebana, pasja do amena. Izkoriščala je moč, katero je imela in prav videlo se je kako je uživala v kaznovanju. Nobenega popuščanja, vedno maksimalna kazen. Ostali so jo sami izločili, ker ni nihče več hotel z njo hoditi v patrolo. Mene osebno je enkrat dobila, ko sem imel na avtu sneg, na koncu sem ga moral skoraj s cunjo obrisati, da je bila zadovoljna. Seveda mi je napisala tudi najvišjo možno kazen.

Pravilno da ti je napisala najvišjo kazen in zahtevala da smučeh avto. Itak ga po zakonu moraš….

Eni ste pa res fukjeni!

Bodite veseli, da si lahko oči spočijete, ko jo zagledate. Ko bi bile pri nas takšne, bi bilo fajn…

Za časa SFRJ je bil kodeks oblačenja miličnikov točno določen tako kot tudi njivo obnašanje v družbi tudi ko niso bili v službi. Miličnik je predstavjal vzgled po katerem bi se morali državljani zgledovati in zato so tudi uživali velik ugled v družbi.

Potem pa pride 1991 demokracija osebna svoboda in tu smo zdaj policisti sicer precej bolj svobodni glede vseh strogih pravil v SFRJ ampak tudi z precej manjšim ugledom v družbi.

Dej brigaj se zase in ne projecirej svojih kompleksov na zenske jadnik bedni.

Afne, 28.12.2021 ob 11:19

Zobozdravnica ne predstavlja avtoritete, kaj tebi ni jasno. Namazane policistke nihče ne bo jemal resno. Niti njeni sodelavci ne. Taka spada k večjemu v kozmetični salon.

Kaj tebi ni jasno kmetavzar zahojen? To ce je zenska nalicena ali ne nima nobene zveze z avtoriteto. Tvoj problem ce ti to tako dojemas, dejstvo je da to nicesar ne spremeni in ima se vedno isto “avtoriteto” kot ce ne bi bila nalicena

ni ok, 27.12.2021 ob 10:28

Anonimni824, 27.12.2021 ob 03:28

Včeraj me ustavi policistka in prvo kar sem opazil. Bila je naličena, namazane oči in našminkane ustnice. Imela je tudi dolge nohte in po mojem občutku tudi malo preveč nakita, prstanov in zapestnic. Kaj pa vi mislite, ali se to spodobi za policistko?

Sicer me ni nič kaznovala, no saj me ni imela zakaj, ampak pri njih nikdar ne veš. Pa tudi drugače je bila kar prijazna.

Tudi medicinske sestre naj ne bi imele vsega tega, pa nekatere imajo.

Pač ženske s končano srednjo šolo, ki opravljajo svoj poklic zaradi plače. Veliko policistk je priučenih, ker pač niso drugje dobile službe.  Te so najhujše. Kr neki. Prometni policisti niso ravno neki geniji.

Ja, sem enkrat videla v UKC eno medicinko, debele noge polne celulita v miniki, z rdečimi dolgimi nohti in rdečo šminko. Seveda blont lasje. Nisem mogla verjet očem. Bila je enih 50, 60 let stara. Še bolj nisem mogla verjeti, da je niso še odpustili.

Ja ene ne poznajo sramu. Lahkoživke.

Delta800, 27.12.2021 ob 18:02

Razen kmetovalk, bi morale biti vse zenske urejene in nalicene.

Zakaj pa kmetovalke ne????….

če je policaj zakon, je potem njegova žena luknja v zakonu.

ravno kmetice se znajo najlepše uredit. Res da ne vse.

Hahha, 30.12.2021 ob 00:31

Kaj tebi ni jasno kmetavzar zahojen? To ce je zenska nalicena ali ne nima nobene zveze z avtoriteto. Tvoj problem ce ti to tako dojemas, dejstvo je da to nicesar ne spremeni in ima se vedno isto “avtoriteto” kot ce ne bi bila nalicena

Ne punčka, ni isto, in to dam tudi vedet vsaki maškari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close