Naličena policistka
Včeraj me ustavi policistka in prvo kar sem opazil. Bila je naličena, namazane oči in našminkane ustnice. Imela je tudi dolge nohte in po mojem občutku tudi malo preveč nakita, prstanov in zapestnic. Kaj pa vi mislite, ali se to spodobi za policistko?
Sicer me ni nič kaznovala, no saj me ni imela zakaj, ampak pri njih nikdar ne veš. Pa tudi drugače je bila kar prijazna.
Anonimni824, 27.12.2021 ob 03:28
Včeraj me ustavi policistka in prvo kar sem opazil. Bila je naličena, namazane oči in našminkane ustnice. Imela je tudi dolge nohte in po mojem občutku tudi malo preveč nakita, prstanov in zapestnic. Kaj pa vi mislite, ali se to spodobi za policistko?
Sicer me ni nič kaznovala, no saj me ni imela zakaj, ampak pri njih nikdar ne veš. Pa tudi drugače je bila kar prijazna.
Zato pa te je ustavila, cakala je nate.??
monklje ste res, 27.12.2021 ob 08:36
Kar nastavljate svoje pizde s temi komentarji. Prav hočete, da vas en monovc orng pofuka. Prave cipe, lajdre ste, monklje čoknjene
Kar gobezdaj, kura. Te bo že en napičil, all in good time 😀
Viharni, nismo ti mi krivi za tvoj izkrivljen pogled, sex motnjo.???
Coknjeno uletis in babe podis.
Razmisljam. Verjeto obstaja kaksen policijski kodeks glede licenja policistk na delovnem mestu.
. https://youtu.be/sRm8O4eW_LQ
petja555, 27.12.2021 ob 13:27
Mene tudi to zmoti in se ne strinjam da ženske v državnih službah takole preveč naličene kličejo po pozornosti. Nimam nič proti da se uporabi malo ličil, pa da še vedno deluješ naravno in urejeno, vse kar je preveč pa ne sodi zraven.
Ker zakaj že? Dokler podobane vplivana opravljanje kvalitetnega dela se lahko vsak briga za sebe in predvsem neha diktirati ljudem okoli sebe kako naj živijo življenje… Če ti niso všeč ličila se ne liči!
Moja zobozdravnica je naličena tako močno in divje, da to še nikoli prej nisem videla… Me to moti? Ne, ker je najboljša zobozdravnica, kar sem jih imela!
Forum je zaprt za komentiranje.