nalepka za na avto-otrok v avtu
Ja, Kenga, ti priporočam to, čeprav se mi posmehuješ. Lahko gre tvoj npr.Luka kam v trgovini,za kakšno polico, pa pride okoli kakšen prijazen striček in ga pokliče: Luka!! Mali pride radovedno zdraven, striček pozna njegovo ime, torej je prijazen. Iz tega lahko pride kar češ.Ali pa na plaži “prijazni” ljudje opazujejo in poslušajo, nato pa mogoče pride prilika, ko jr mali malo sam kje, tisti ki poznajo njegovo ime, ga lažje pridobijo na svojo stran, naj gre z njimi po sladoled, ali pogledat kaj in potem…. Jaz se res držim načela, da se v javnosti ne kliče po imenih. Ni dobro!
Ojla
Če je še nimaš pa nalepkico lahko naročiš tudi tukaj
Ti pa res moraš živeti mirno, če zganjaš tako paniko na vsakem koraku. Če hoče nekdo ugrabiti otroka, ga bo ugrabil tudi, če starši nimajo te božje nalepke na avtu, ali če mati ne kriči po trgovini otrokovo ime.
Nehaj zganjati paniko in nehaj strašiti druge. Si kot tipičen Američan, ki je presran za vsako stvar, zato pa z njim tako lahko manipulirajo na vsakem koraku.
Kako pa pokličeš svojega otroa, če pač nisi čisto zraven njega ali te ne sliši?
Mislim, da si paranoična in da boš s takim ravnanjem naredila več škode otroku kot s tem, da bi ga klicala z imenom v javnosti. Ma, smešno – ali pa žalostno, kakor vzameš. Ker se bojiš, da boš škodila otroku, če ga kličeš z imenom, mu v bistvu zares škodiš. Štekaš?
Ojej, tole je pa hujše kot sem si mislila.
Taki paranoiki okrog nas???
Ne vem, če bi izgubljala čas za razlago, kaj so resnične nevarnosti, ki pretijo našim otrokom. Verjetno bi bilo treba kaj več, da se naredi tisti čudežni klik v glavi ali pa je potreben pogovor s kakim strokovnjakom.
Žal mi je, Ilirika, zate in tvoje otroke. Res se mi smilite.
Nisem ironična ali kaj podobnega. Iz srca ti želim, da bo kdaj napočil dan, ko se boste prepustili življenju in uživali v njem, s pravo mero previdnosti.
Nalepka služi da je mal za štos in veliko za res! hmm kaj pa mislite o teh avto nalepkah otrok v avtu: http://www.mybaby.si/index.php/default/v-avtu/personalizirane-nalepke-avto.html
Oglasi se pri meni 🙂
Jaz sem imela problem kje dobiti za tri otroke eno nalepko, pa sem kupila tukaj eno veliko in zelo zadovoljna, moj jo je imel gor v 10 minutah:
http://www.mybaby.si/index.php/default/v-avtu/personalizirane-nalepke-avto/nalepka-z-imenom-za-avto-brat-in-sestrica.html