Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Nakupovanje na Kanarskih

Nakupovanje na Kanarskih

Kmalu greva z možem na Kanarske,na Tenerife? Ali se splača tam nabaviti kaj poletne garderobe? Kakšne so cene? Priporočate kak outlet?

Cene so podobne kot pri nas…

ja splača se kupit spodnje gatke tko da pojdita kar brez dol, bosta že dol nabavila. To ti tut ne bo velik prostora vkufru zasedlo.

tam so celi trgovski centri….pa brez davka:)

Meni je bil kar nekako nakupovalni raj (predvsem kar se tiče potapljaške opreme-več kot 1x ceneje)… pa športna oprema – merrell čevlji so bili 30€ (DEchatlon – ne vem če sem prav napisala) pri nas pa takrat krepko čez 120€) … so pa te info stare 4 leta:)

A se hecaš? A ne greš tja na dopust, pa kaj pogledat?! Svašta;))

Ja saj! Trgovski center pogledat! Kaj pa je s tem narobe?

Ne, se ne hecam. Zakaj pa ne bi združila prijetno s koristnim? Sploh bom pa tam 14 dni in bo več kot dovolj časa še za oglede, ne skrbi. 😛

Ko smo šli mi ( pred dvema letoma ) mi je v tur. agenciji rekla , da se zelo veliko turistov poslužuje tega , da vzame 14-dnevni paket . En teden šopingirajo in en teden izležavajo oz. dopustujejo. Meni je bilo to zelo hecno ( na dopust pa res ne grem nakupovat ), samo potem, ko so pa enkrat naši otroci našli trgovino s tekstilom, v kateri je bilo vse po 3, 6 ali 9 EUR sem pa videla, kako v to finto šopinga takoj padeš…..

Ma, ne, saj ne bom na veliko šopingirala. Itak si moram po nekaj letih malo poletno garderobo osvežit. Nekaj oblekic in kakšne majčke in to je to. Ponavadi kupujem poceni robo tudi pri nas. Nekaj uric enega popoldneva bo več kot dovolj. Ne maram preveč po trgovinah hodit. V bistvu mi je nujno zlo. 🙂 Ampak rada bi pa res nekaj novih kosov za pomlad in poletje. To je vse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close