Najdi forum

Pozdravljeni zanima me glede ipada z wifi povezavo, na kakšen način npr se povežeš to z internetom, ali npr, če jaz npr nebi imel v hiši napeljavo interneta, ali internet na ipad isto deluje, če je brezžični, ali moraš za to biti nujno v kakšnih gostinskih lokalih ali kakšnih stavbah ki deluje internet. Ali ta ipad lahko uporabljam tudi na prostem, kjer je tudi pokritost operaterjev, npr če imam telefon, in če mi kaže na telefonu da je v kraju pokritost signala, ali potem deluje tudi internet na i pad, da je tako rečeno zastonj.
hvala za odgovor in lep pozdrav.

Če imaš denar za nabavit iPad, potem boš menda zmogel tudi tistih nekaj fičnikov mesečno za internet. Ne pa da ko klošar parazitiraš na internetu sosedov in gostincev.

http://med.over.net/forum5/read.php?151,7831305

Če hočeš imeti doma svoj wifi, moraš imeti internetno povezavo, da priklopiš ustrezen wireless router.

Sicer se pa malo šlepneš, pa sosedu kakšno pecivo neseš za hvala lepa… bo vesel, če je količkaj normalen.

Kaj sprašuješ hipotetično??? A imaš internet al ga nimaš?? Ker če ga nimaš in bi nabavil ipad, si kreten največje sorte…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

lahko izkorišča javni internet/wireless recimo v kaki knjižnici, bufetu, šoli ….

sicer malo čudno izgleda, a je izvedljivo….

lahko izkorišča javni internet/wireless recimo v kaki knjižnici, bufetu, šoli ….

sicer malo čudno izgleda, a je izvedljivo….[/quote]

Itak je vse izvedljivo…ampak, a ti zdajle pišeš iz knjižnice, bufeta, šole?:) Tisti, ki nima za internet, ne vem kje pa dobi 600 €.

Internet imam doma samo sprašujem kako to deluje če ga nimaš interneta doma

pa ipadi niso samo po 600eur, so tudi za 200eur, z isto povezavo.

:)) Tisti, ki je meni všeč je 600 € in ni isto kot 200 €.

A si v penzionu, da sprašuješ take oslarije????

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ja če nimaš interneta doma, potem se pač doma ne moreš povezati v internet. Saj je logično.

jest mam notri 3G MOBILNI INTERNET, DELA POVSOD

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close