Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Nakup tiskalnika in scanerja – rabim nasvet!

Nakup tiskalnika in scanerja – rabim nasvet!

Kaj vzeti za 100.000,00 SIT obvezno 2x tiskalnik in 1x scaner, vendar kaj za ta skromni denar dobiš z največ muzike???

Hvala za odgovore!!!!

Verjetno neko kombinacijo, saj je tega sedaj dovolj po trgovinah in tudi cene tej opremi padajo. Sam pa se boš moral odločiti za znamko, saj imajo vsake oči svojega malarja. Vsak bo hvalil tisto, kar uporablja. S tem se pač navadno tolažimo, ko pri sosedu vidimo tiskalnik, skener in fax, ki bolje delujejo kot naš, pa včasih celo za manj prešernov. Na napakah se učimo…

nekje se odločam za Canon I560 dobim dva in še nekaj ostane za scaner, samo tega nevem

Če se odločiš za Canona ne boš mimo brcnila;sam sem menjal že 12 tiskalnikov in na koncu ostal na Canonu.Vzrok?
-Najcenejše in za domače potrebe vrhunsko tiskanje.
-Z gonilniki nikoli ne boš imela težav.
-Kolega,ki je natakal barve na Canonu BJC 3000(predhodnik i550 in i560)je barve natočil 60 x v eno glavo(tiskal je kar prospektni matrial), pa je zadeva še kar delala.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

kaj pa meniš za drugi tiskalnik ker 2x barvnega ne potrebujemo 1x laser po možnosti in pa seveda kateri scaner.

Mislite da se pri tem Canonu debelina papirja (glave) da spreminjati, ker tiskalo se bo na karton ki je precej debelejši kot papir????

Preizkušeno tiska na 25o g karton in debele kuverte,ima preklopnik za debelino.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

ŽIV jest sem kupila canonov tiskalnik i455 za 20.000 sit, in moram reči da sem zelo zadovoljna z njim, poleg tega pa so kartuše črna. 1500, barvna pa 2400 sit. Za moj žep več kot odlično. Zelo hitro printa in kvalitetno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close