Nakup rabljenega vozila do 25k
Vag, 16.09.2025 ob 16:59
Bi vi dali 26.000eur za 2 leti star avto z 10.000km z bencinskim motorjem 1.5 tfsi motor
Avto ima vso opremo od pametnega ključa do matričnih žarometov, športni sedeži, ACC itd…
Cena je tu nekje. Ca. 70% novega je cena po EUROTAX-u. Ali je konkretni avto vreden tebi toliko pa je nekaj drugega. Meni športni sedeži v kombinaciji z 1.5 TFSI deluje kot “red flag”.
iDESI ?, 16.09.2025 ob 20:09
Kaj imajo športni sedeži za počet v avtu s tako šibkim agregatom? ?
Posledično: kako je bil avto “vožen” in kaj vse je že utrpel?
Ne, mislil sem niso ravno športni ampak doplačljivi so bili ko je bil avto nov
To so sedeži ki nimajo vzglavnika posebej ampak je skupaj s sedežem v višino.
Na zadnjo objavo komentar mojega mehanika, ki ima lasten servis z x zaposlenimi in dnevno spravi skozi delavnico x avtomobilov različnih znamk:
Če bi danes kupoval avto, bi v smislu zanesljivosti vzel Kio, Hyundai ali Toyoto. In bi se popolnoma izogibal BMW, Audija in Mercedesa, saj imamo z njimi samo sranje.
Najbrž ga ni za vzet dobesedno, a glede na to, da je iz “foha” najbrž kaže na določeno povprečje na trgi v tem momentu.
Anonimno 2599, 17.09.2025 ob 12:32
Imamo TFSI motor, dela kot urca, sparavček čist mal porabi. Pripeljan je bil iz Nemčije. Zadovoljni.
Ka itak to so motorji ki imajo najmanšo porabo od bencinarjev, čeprav mi je moj mehanik rekel da te 1.5 tfsi pijejo olje ne vem od kje jim take informacije.
Forum je zaprt za komentiranje.