Nakup podrtije
Jaz552
če dam ceno na stran. če to pozabim. ja odvisno je, kdo si, koliko let imaš, kakšno službo imaš, kaj znaš. to je fse važno. dajva primer. da si zdravnik, pravnik familjarno imate denar. cca 30 000 na mesec. pol si kupi kaj češ, pa daj obnovit, popravti pa boš imel lep vikend. če imaš to željo. jaz se ne vtikujem v želje ljudi nikoli. ker ni moja stvar, ka jsi kdo želi, kako zakaj. če si nek kaj p vem kaj, tehnik in imaš doma ljudi ki znajo gradti, imaš sluzbo od pon. pet. 8h imaš zaledje doma, da to razumejo, da boto projekt za celo družino, ta obnova, gradnja. ok. zakaj ne. hočem ti povedat, da je to fse drugo in prej kot lahko in enostavno. mogoče raje kupiš , podreš , zravnaš , urediš okolico in postaviš gor mal orabljeno mobilno hišo. mogoče jo kej uvoziš, kakšno večjo. recimo. al pa kupiš rabljeno prikolico 10m. in okoli nje postaviš leseno zadevo. da se niti en vidi da je prikola spodi. saj se da. zakaj ne.
poudarjam pa ti tko. to ni enostavno početje. še posebej če ne znaš delat i nimaš orodja in nobneega ki bi ti pomagal za dobro voljo. razumeš?
ideja pa je ok. zakaj ne. saj je uredu ideja. vednoko ti kdo uničuje sanje, veš da je fauš.
Anonimno 3469, 14.08.2025 ob 11:43
Jaz552
če dam ceno na stran. če to pozabim. ja odvisno je, kdo si, koliko let imaš, kakšno službo imaš, kaj znaš. to je fse važno. dajva primer. da si zdravnik, pravnik familjarno imate denar. cca 30 000 na mesec. pol si kupi kaj češ, pa daj obnovit, popravti pa boš imel lep vikend. če imaš to željo. jaz se ne vtikujem v želje ljudi nikoli. ker ni moja stvar, ka jsi kdo želi, kako zakaj. če si nek kaj p vem kaj, tehnik in imaš doma ljudi ki znajo gradti, imaš sluzbo od pon. pet. 8h imaš zaledje doma, da to razumejo, da boto projekt za celo družino, ta obnova, gradnja. ok. zakaj ne. hočem ti povedat, da je to fse drugo in prej kot lahko in enostavno. mogoče raje kupiš , podreš , zravnaš , urediš okolico in postaviš gor mal orabljeno mobilno hišo. mogoče jo kej uvoziš, kakšno večjo. recimo. al pa kupiš rabljeno prikolico 10m. in okoli nje postaviš leseno zadevo. da se niti en vidi da je prikola spodi. saj se da. zakaj ne.
poudarjam pa ti tko. to ni enostavno početje. še posebej če ne znaš delat i nimaš orodja in nobneega ki bi ti pomagal za dobro voljo. razumeš?
ideja pa je ok. zakaj ne. saj je uredu ideja. vednoko ti kdo uničuje sanje, veš da je fauš.
Kaj ni enostavno početje?
Preveriš gradbenike na območju in se odločiš za dobrega in preverjenega in daš po načrtih graditi.
Nič več ne rabiš, samo denarnico.
Stara forumašica (res ta prava)
čaki ti si ženska?? ja to pol ima smisel kaj pišeš in kako ja. probaj in preveri svoje ideje na svoji koži.
povem ti še enkrat. nimaš pojma o gradnji. gradbinci – imajo. hitro bodo videli da nimaš pojma. in hitro te bodo obrnili tako, da se ti bo zmešalo. hitro ti bodo pobrali denar in naredili slabo in na pol. in tine boš znana ocenit. ne boš mogla imet najetega strokovnjaka, ker se fsi poznajo. gradnja je v slo – mafjiski posel.
jaz poznam ljudi ki so top pravniki, top pomeni top. pa so jih delavci tako nafukali da so preplačali za 60%. po nepotrebnem sploh. pa so imeli fse. skoz je bil prisoten strokovnjak za gradnjo, fse. pa dobra firma. res dobra. pa so jih nafukali full. jaz ti odvstujem. ti pa kakor želiš.
sem ti pvoedal, kupi zemljo, poruši. psotavi mobilno hišo in ali veliko prikolo in jo obdaj z lesom. v bistvzu zgradiš majnšo leseno kontrukcijo ki sluzi kot zaščita , garaža za mobilno hiško. kakor želip, vidim da si ful pametna
na starševskem čveku jih prodajajo ja…., 14.08.2025 ob 12:42
https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/juzna-primorska/posest/zazidljiva/cena-do-50000-eur/
https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/juzna-primorska/hisa/cena-do-50000-eur/
Ena tretjina, ja
Forum je zaprt za komentiranje.