Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Nakup nove nokie – prosim za nsvet

Nakup nove nokie – prosim za nsvet

Moj stari mobilnik je že res zelo star, tako da sem se začela ogledovati po novem. Zanj bi dala nekje do 400 EUR. Rada bi nokio, elegantno, lahko, sodobno, da bi jo spet imela za kar nekaj časa. Kupila pa jo bom v prosti prodaji, ne zanimajo me kakšne vezave z operaterji, ker imam predplačno sim kartico, s katero sem zelo zadovoljna.

Če ste v zadnje po leta kupovali nokio ali se na to kaj spoznate, vas prosim za nasvet. Videla sem, da je na netu kar precej ponudbe, zanimajo pa me predvsem izkušnje uporabnikov (uporabnic) s konkretnimi modeli telefonov.

Hvala že vnaprej.

Jaz imam Nokio E65 in sem z njo zadovoljna. Priročna, enostavna za uporabo in lepa na pogled. Priporočam.

Jaz imam Nikio E65 in sem zelo zadovoljna z njo. Dokupila sem samo še 2G spominsko kartico, da imam več prostora in je ok.

Ha ha ha filipa sva že dve 🙂

ne filipa ima nokio ti pa nikio :)))

Jaz imam pa N73 in nisem zadovoljna.

Ajoj sem se zatipkala, se opravičujem :):):):)
Zakaj nisi zadovoljna, ti nagaja????

🙂

ja vsake toliko zmrzne in jo moram ugasnit. Sicer ni ravno pogosto ampak me ful moti.
Že gledam s katerim telefonom jo bom menjala:)))

Mlo sem si ogledovala 6500 classic, mi je lepa, a kar draga. A morda ima kdo ta telefon?

Meni zelo lep telefon vendar po karateristikah ga ne bi nikoli kupila.
Slab fotoaparat in nima brezžične povezave to me najbolj moti.

Sicer je pa vse odvisno od tega kaj od telefona TI želiš?

Prodam čisto novo nokio 2630, garancija (potrjena danes) velja 2 leti. Vse funkcije in ostale podrobnosti na priloženem linku:
http://www.nokia.si/A4619290

Če ste zainteresirani, se mi javite na mail. Cena: 100€

LP, mali slonček.

Bolj so moderne, bolj so zaendrek. Najbolj me moti, da je avtonomija pri vsaki naslednji krajša (6310i 10 dni po štirih letih uporabe z originalno baterijo, sedaj 6230i slabe tri dni po dveh letih uporabe) in menuji pri vsaki naslednji bolj komplicirani. 3310 je bila zakon!

Nikoli več Nokie, nikoli več!

Nov telefon vsaka dva meseca na servisu. Zanič software. Vsaka dva meseca so mi nalagali novega in zbrisali vse, vse podatke sem vedno izgubila. Valjda, da so mi vedno dajali isto software, ki je vedno znova začel štekati. To štekanje pomeni, da se telefon prižiga po pet minut in se na koncu sploh ne prižge več.

Hvala lepa za takšen telefon.

lol

brez zamere ma ta je gli ene 20€ vreden
sej nima nič:(

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close