Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Nakup/Najem nepremičnine

Nakup/Najem nepremičnine

Očitno potem nisi konkurenčen s svojo ponudbo, če ponujaš manj kvadratov, kot je Šved že našel, a ne? 😀

Jaz še vedno kupujem stanovanje. Norvežan imaš kako dobro ponudbo zame?

Ima, samo po 20% višji ceni kot lani. Saj veš, trga zdaj raste, cene grejo gor. :)))

Zmeraj se kaj najde … Ljubljana – center, letnik 1800, 65m2, 190k

Očitno je šlo pri tejle gostilniški analitiki nekaj narobe.Cen kar ne padejo in ne padejo in kar je še huje, celo stanovanj kar nekako ni tctctc

Dokler o nepremičninskem balonu govorijo pametni gospodarstveniki ala Matej Lahovnik, bom raje verjel njegovi gostilniški logiki kot enemu borg33 s kr enega foruma. 😉 Pa svoji zdravi pameti tudi. 😉

Hm danes sem na enem drugem forumu zasledil Gursovo statistiko, ki je zelo zanimiva, je kar dolgo trajalo ocitno.
Spremembe v 4. četrtletju 2011, QoQ

SLOVENIJA -3.8%
LJUBLJANA -4.2%
OSREDNJESLOVENSKO OBMOČJE BREZ LJ. -0.7%
GORENJSKO OBMOČJE +2.5%
ALPE IN IDRIJSKO OBMOČJE -10.9%
NOVA GORICA -11.0%
ZALEDJE OBALE, KRAS, VIPAVSKA DOL. -5.2%
OBALA IN SLOVENSKA ISTRA +0.8%
POSTOJNSKO IN KOČEVSKO OBMOČJE +0.3%
DOLENJSKO OBMOČJE IN POSAVJE -10.2%
ZASAVSKO OBMOČJE -9.0%
CELJE -9.5%
OKOLICA MARIBORA IN CELJA 0.0%
MARIBOR 0.9%
KOROŠKO OBMOČJE S POHORJEM -0.6%
SLOV. GORICE, HALOZE IN KOZJANSKO +10.1%
PREKMURSKO OBMOČJE +1.5%

Midva sva takrat v 2010 najela 2 sobno stanovanje v centru LJ novogradnja, opremljena, velik atrij, 2 parkirna mesta v garazi, za 550EUR.
Kasneje sva se preselila v tujino, tako da aktivno slo nepremicninskih ponudb ze nekaj casa ne spremljam vec. Zdi pa se mi da bi se trenutno za dobrih 2.000EUR/m2 tudi v LJ ze naslo kaj solidnega, kaj menite?

na spletišču http://www.nepremicnina.eu so zbrane nepremičnnine z javnih dražb po Sloveniji. Stečaji gradbenih podjetji so lahko priložnost za ugoden in varen nakup.

Varen in ugoden nakup???????
Stečaj gradbenega podjetja in nakup lahko pomeni samo eno. Slabo zgrajena stanovanja nimaš garancije…..
To zame ni varen nakup sploh pa ne poceni.

Meni se pa niti malo ne zdi da je šaljivec ali naivec!!! JE REALIST! Naivci in šaljivci ste pa vsi tisti, ki mislite, da so takšne cene, kot jih zdaj ponujajo ljudje in agencije oz.banke, normalne. Glede na stanje prebivalstva, na brezposelnost in finančna stanja nižjega, ter srednjega sloja, se mi zdi, da je 150.000 € za 70m2 v Lj, čisto okej. Če pogledaš pa še bolj realno… je pa še ta cena previsoka! Ljudje, žal boste morali začeti mislit s svojo glavo in ne več z glavo agencij/bank, ki hrepenijo po zaslužku, malo pa tudi po tem da si povrnejo dolgove…

in to ciljam nate naivec…verjetno imaš kakšno stanovanje, ki ga oddajaš da tako razmišljaš

Realist ki živi še zmeraj v Halozah…..

Realist ki živi še zmeraj v Halozah…..[/quote]

In iluzist, ki si domišlja da bo svet večno mirno podpiral nepravičnost in neenakost in, ki se boji, da bo moral začet služit nekje drugje, ali pa se sprijaznit, da pač ne bo nikoli bogataš! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close